- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.821
Ben istanbuldayım Canım hayırlısı olsun rabbim kucağımızın boş bırakmasınBilecikteyim buralı değilim eşimin görev yeri. Eskişehir acıbadem de tedavi görüyorum sen? Aminn ya gerçekten çok yorulduğumu farkediyorum eminim hepimiz öyle mutlu haber anca kendimize getirir
Hiç sormadım sanırım ben biraz bireysel takılıyorumCanım doktor sana da dişleri gülmesi tuhafı geliyor mu?
Seninle hangi hemşire ilgileniyor bahar mu buse mi ?
İnşallah pozitif sonucun olur .Merhaba kızlar benim de yarın transferim olacak çok heyecanliyim gönlümüzden geçen herşey olur inşallah
Inşallah hepimiz güzel haberler alırız çok teşekkür ederimİnşallah pozitif sonucun olur .
Hayırlısıyla sıkıntısız transferin olur inşallah .
Merhaba cnm güzel haberlerini bekliyoruz.Transferin güzel geçsin inşMerhaba kızlar benim de yarın transferim olacak çok heyecanliyim gönlümüzden geçen herşey olur inşallah
Inşallah canımMerhaba cnm güzel haberlerini bekliyoruz.Transferin güzel geçsin inş
Hoşgeldiniz
Ayyyyy maşallah maşallah Allah'ım güzel haberler almayı da nasip etsinOldum canım23 yumurta toplandi 20 si olgun çıktı 18 i döllenmişti bugunnn tekrar aradılar 2 si gelişimi durmuş 2 si çok yavaşmis 14 tanesi devam ediyormuş gelişmeye (bölünmeye) bakalım yarın ne olacak az çok belli olur yarın
Merhaba hoşgeldinizAA evet güzel olur ben daha başındayım baya adetin 6. İlacında 5.günü bugün. 225lik gonalf kullanıyorum inşallah tutar hepimizin
Bütün dualarımız seninle inşallah sağlıklı şekilde size tutunurlar habersiz birakmayin bizleriMerhaba kızlar benim de yarın transferim olacak çok heyecanliyim gönlümüzden geçen herşey olur inşallah
Hoşgeldiniz
Ayyyyy maşallah maşallah Allah'ım güzel haberler almayı da nasip etsin
Merhaba hoşgeldiniz
Bütün dualarımız seninle inşallah sağlıklı şekilde size tutunurlar habersiz birakmayin bizleri
Bu arada ne kadar çok konuşmuşsunuz yetişemedim çok okumalara yaaaa
Lucrin kullandım suan transferliyim. Lucrin gecici menepoz gibi düsünün adet olmamanız gayet normalKizlar transfer icin adeti bekliyorum ama benimde hala olmadi lucrin depot vurulmustum onceki adetin 20.gunu. Aranizda kullanan oldu mu acaba o igne mi gecikme yapiyor
Günaydın CanımGünaydınnnnnnn
hayırlı sabahlar olsun inşallah
evime geçtiğime göre erkenden uyanabilirim hadi gelin birlikte kahvaltı yapıp yürüyüş yapalım
Ya bu arada yalım 32 ilk deneme onu yazmamışım
HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
KALiTE; 1
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLERMİSİNİZ
efsunn210102 @Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 ARALIK @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün @Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün M Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 15 aRALIK @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME @Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN P Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK @Canaann34 24 3.CÜ DENEME 3.CÜ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKEMEDE @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME @miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita @Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME @mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR persona06 25 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONuÇ BEKLİYOR M mira9693 28 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @sudem_88 33 4.CÜ DENEME @Selinilya 31 1.Cİ DENEME 6.CI GÜN
Benide götürsene yanına sana eşilk ederim çay kahve içeriz haniGünaydın Canım
Bende yoldayım işe gidiyorum
Sorun yok beybiYa bu arada yalım 32 ilk deneme onu yazmamışım
İşe başlamadan çay kahve içmeyi düşünüyorBenide götürsene yanına sana eşilk ederim çay kahve içeriz hani
Sorun yok beybi
Canimmm günaydınGünaydınnnnnnn
evime geçtiğime göre erkenden uyanabilirim hadi gelin birlikte kahvaltı yapıp yürüyüş yapalım
GünaydınnGünaydınnnnnnn
Ne güzel bir dua sabah sabah amin amin inşallahİnşallah 2021 nin son trenine bineriz hepimiz bebişlerimizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?