- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.801
Ben opudan çıktıktan sonra ağrım olmadı ama anestezinin etkisiyle sersem gibiydim kafamı koyunca tık gidiyordum uykuya 3 4 saat sonra geçti ama iki defa ağrı keseici parol içtim o gün bir iki defa arada sıcağımsı batan şeklinde bir ağrı girdi iki defa o da hemen geçti çok şükür korktuğun gibi olmadı sizin yumurta sayınız fazla oldu ise ağrı çok hisssetmiş olabilirsinizBen resmen ölüyordum ya
bir bende mi sorun var acaba resmen acıdan geberdim sızı gibi oldu çok.
Ben inanmıyorum bu yumurta kalitesi vs rabbim %1 ihtimalde olsa döllense bile nasipse veriyor hayırlısyla kalbini ferah tut herşey rabbimden dua et bol bol11 yumurta topladılar.
sadece 1 embriyom oluştu ya nedeni de maalesef ki spermlerinizin dölleme özelliği olmadığı için sayın 1 dedi bana da doktor eğer 2 tane olsaydı elimizde sana direk 2 tane transfer ederdim dedi.
Oda beni üzdü zaten
Ben işlemden çıktım resmen içimi oymuşlar gibi yatağıma yatırdılar ya hemen tuvalete gitmek istedim kalktım gittim tuvalette bayılıyordum bembeyaz kesilmişim eşimde girmişti benimle tutmuş beni orada ben o kısmı hatırlamıyorum hemşireler panikledi doktor geldi ne oldu gibisinden tansiyona felan baktılar kahvaltı geldi birşeyler yedim ağrı kesici yapın diyorum yapmadılar doktor alış bu acılar ne doğumu nasıl yapacaksın dedi yani 2. Kez yumurta toplama yapılacak desen ben biraz ertelerim o kadar etkiledi beni.Ben opudan çıktıktan sonra ağrım olmadı ama anestezinin etkisiyle sersem gibiydim kafamı koyunca tık gidiyordum uykuya 3 4 saat sonra geçti ama iki defa ağrı keseici parol içtim o gün bir iki defa arada sıcağımsı batan şeklinde bir ağrı girdi iki defa o da hemen geçti çok şükür korktuğun gibi olmadı sizin yumurta sayınız fazla oldu ise ağrı çok hisssetmiş olabilirsiniz
İnşallah duamı eksik etmiyorum rabbim bizlere de nasip etsin aratmasın hayırlı evlatlar .Ben inanmıyorum bu yumurta kalitesi vs rabbim %1 ihtimalde olsa döllense bile nasipse veriyor hayırlısyla kalbini ferah tut herşey rabbimden dua et bol bol
Allah Allah niye öyle oldu ki doktorda yani saçma konuşmuş tamm doğum yapıcazda hastaya da öyle denmez yani benim 18 yumurta toplanmış geldi doktor baktı bana ben zaten işlemden 18 dk da çıkmışım eşim öyle dedi ama şükürler olsun korktuğun gibi olmadı bn hafif ağrım var ağrı kesici yapar mısın deddim onlarda opudan çıkarken kalçadan yaptık dediler parol iç dediler bişeyim de yoktu 1 saaat sonra çıktım klinikten bu işlem gerçekten doktorun becerisine bilgisinebağlı bn Bursa’da bir klinikte tedavimi yaptırıyorum sizBen işlemden çıktım resmen içimi oymuşlar gibi yatağıma yatırdılar ya hemen tuvalete gitmek istedim kalktım gittim tuvalette bayılıyordum bembeyaz kesilmişim eşimde girmişti benimle tutmuş beni orada ben o kısmı hatırlamıyorum hemşireler panikledi doktor geldi ne oldu gibisinden tansiyona felan baktılar kahvaltı geldi birşeyler yedim ağrı kesici yapın diyorum yapmadılar doktor alış bu acılar ne doğumu nasıl yapacaksın dedi yani 2. Kez yumurta toplama yapılacak desen ben biraz ertelerim o kadar etkiledi beni.
Tabi ki rabbim o bir yumurtaya da can verir nasibimizde varsa hiç döllenme olmayanlar da oluyor düşününİnşallah duamı eksik etmiyorum rabbim bizlere de nasip etsin aratmasın hayırlı evlatlar .
Hahaha burda burda negatifi en son 10 kasımda gördüm ben daha da görmedm devlette doktor bulamadık bir iki yere sorduk fiyatlra dudağımız ucukladı sanırm tedavi gördüğüm hastanede ameliyat olcam marta kadar ondan sonra rahim dinlendirme olcak diye biliyom beni şimdiden haziran 2022 grubuna alırmısınız
Ben İstanbul’dayım Canım benle alakalı biraz bünye meselesi yan odada biri vardı ben sıra beklerken getirirler 5 dk da kendine geldi hoplaya zıplaya çıktı.Allah Allah niye öyle oldu ki doktorda yani saçma konuşmuş tamm doğum yapıcazda hastaya da öyle denmez yani benim 18 yumurta toplanmış geldi doktor baktı bana ben zaten işlemden 18 dk da çıkmışım eşim öyle dedi ama şükürler olsun korktuğun gibi olmadı bn hafif ağrım var ağrı kesici yapar mısın deddim onlarda opudan çıkarken kalçadan yaptık dediler parol iç dediler bişeyim de yoktu 1 saaat sonra çıktım klinikten bu işlem gerçekten doktorun becerisine bilgisinebağlı bn Bursa’da bir klinikte tedavimi yaptırıyorum siz
Sen bütün ilaçlarını aldın mı Canım ?
Aldım hepsini yaa elimdelerİlaçlar başladı 12 gün sonrasında kontrollü şekilde alacaklar senden bebişleri
Hımmm ben 225 mg menorial 8 günlük yumurta büyütme kalçadan sonra 3 tane centrotide erken çatlamasın diye sonra 2 tane de gonalf verdi 0,2 gr lık 34 36 saat sonra opu oldumBen İstanbul’dayım Canım benle alakalı biraz bünye meselesi yan odada biri vardı ben sıra beklerken getirirler 5 dk da kendine geldi hoplaya zıplaya çıktı.
Benim korkudan da olabilir birden bire de kalktım ondan oldu .
Dr bana çok ilaç tedavisi yapmadı 125ml Merional vuruluyordum yumurta geliştirmek için ama etkiledi beni bunlar .
Canım doktor sana da dişleri gülmesi tuhafı geliyor mu?Aldım hepsini yaa elimdeler
Hemencecik hemen aşama aynı dozlar farklı ben çatlamamalı için koldan vuruldum 2 tane siz hangi aşamadasınız?Hımmm ben 225 mg menorial 8 günlük yumurta büyütme kalçadan sonra 3 tane centrotide erken çatlamasın diye sonra 2 tane de gonalf verdi 0,2 gr lık 34 36 saat sonra opu oldum
Ben 29 kasımda opu oldum 6 gün sonra adet oldum muayeneye çağırdı adetin 3. Günü baktı düzensizlik var tedaviden dolayı rahimde dedi bol bol dinlen dedi 2.adet olduğumda aramamı söyledi zaten bana demişti doktorum sana hemen transfer yapmayız yumurta cok olduğundan dedi rahmin dinlenmesi gerek dedi donduruldu embriyolar 2 taneembriyo istedikleri bölünme gerçekleştirmiş onları dondurdular bnde dinleniyorum şükür normal günlük hayatıma devam ediyorum ağır vs ani hareket yapmıyorum şuan 2.adet dönemini bekliyorum hayırlısı inşllahHemencecik hemen aşama aynı dozlar farklı ben çatlamamalı için koldan vuruldum 2 tane siz hangi aşamadasınız?
Hadi hayırlısı olsun Canım benimde 1 tane embriyom var sadece .Ben 29 kasımda opu oldum 6 gün sonra adet oldum muayeneye çağırdı adetin 3. Günü baktı düzensizlik var tedaviden dolayı rahimde dedi bol bol dinlen dedi 2.adet olduğumda aramamı söyledi zaten bana demişti doktorum sana hemen transfer yapmayız yumurta cok olduğundan dedi rahmin dinlenmesi gerek dedi donduruldu embriyolar 2 taneembriyo istedikleri bölünme gerçekleştirmiş onları dondurdular bnde dinleniyorum şükür normal günlük hayatıma devam ediyorum ağır vs ani hareket yapmıyorum şuan 2.adet dönemini bekliyorum hayırlısı inşllah
Hayırlısı olur inşallh hepimiz için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHadi hayırlısı olsun Canım benimde 1 tane embriyom var sadece .
BenimdeHadi hayırlısı olsun Canım benimde 1 tane embriyom var sadece .
4Üzülüyorum
Kaç yumurtan toplanmıştı senin
Benden 114bende üzülüyorum ama eğer olmazsa tekrar en baştan başlamaya maddi manevi gücüm yetmeyebilir ona üzülüyorum.
Bilecikteyim buralı değilim eşimin görev yeri. Eskişehir acıbadem de tedavi görüyorum sen? Aminn ya gerçekten çok yorulduğumu farkediyorum eminim hepimiz öyle mutlu haber anca kendimize getirirBenden 11
Hangi ildesin ?
Oralara hiç girme zaten
Rabbim bize de hayırlı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?