- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.781
Cevapla yapmamışım pardon. İsmi çikolatakisti gibi bir şeydi tam hatırlamıyorumKizlar transfer icin adeti bekliyorum ama benimde hala olmadi lucrin depot vurulmustum onceki adetin 20.gunu. Aranizda kullanan oldu mu acaba o igne mi gecikme yapiyor
Tesekkur ederim birkac gün daha bekleyecegim gerisine bakariz artikİki gün önce transfer öncesi bir arkadas vardı lucrin kullandı gecikme olunca test yaptı hamile çıktı belki öyle bir durum olabilir önce test yapın negatif se doktorunuza danışın ben vuruldum geçen ay ama onunla birlikte adet düzenleyiciye başladığım için gecikme yapıyor diyemem daha günüm gelmedi
Ah inşallah güzel haberler alacaksın bizleri haber et dualarımız seninleKızlar dr la görüştüm yarın yine beta istedi biraz gözüm korktu tahlilden sonra ultrason a girecem duruma bakacak dualarinizi eksik etmeyin cok giremiyorum nete dua edin nolur
Canım benim ilk denemem 3. Gün embriyosu
HAYDE HAYIRLI OLSUN
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
YAŞ;25
DENEME;1
EMBRİYO;2.Cİ GÜN
KALiTE; 1
TRANSFER TARİHİ; -
SONUÇ; -
BUNLARI YAZARAK BENi ETİKETLERMİSİNİZ
efsunn210102 Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün 7 ARALIK @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün M Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor A Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN @halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME @Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN @Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK Canaann34 24 3.CÜ DENEME 1 ARALIK SONUÇ BEKEMEDE @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME @miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME @mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR @persona06 25 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONuÇ BEKLİYOR @mira9693 28 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN 1 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @sudem_88 33 4.CÜ DENEME
Senden güzel haberler bekliyoruz.Dualarımız seninleKızlar dr la görüştüm yarın yine beta istedi biraz gözüm korktu tahlilden sonra ultrason a girecem duruma bakacak dualarinizi eksik etmeyin cok giremiyorum nete dua edin nolur
Çok sağolun ya
Cnm tekrar idrar tahlili yapicak misin? Kan tahlilini hangi gün vericeksin?Çok sağolun yaallah bilir artık ama benimde huyumdur karamsarımdır
Bilmiyorum canım ama doktor kesin kan testi istiyorya ayın 14 unde test günüCnm tekrar idrar tahlili yapicak misin? Kan tahlilini hangi gün vericeksin?
AA evet güzel olur ben daha başındayım baya adetin 6. İlacında 5.günü bugün. 225lik gonalf kullanıyorum inşallah tutar hepimizinZ Zecmel Canım buradan da takip et bak hepimiz aralık işlemi oluyoruz ,istersen listeye de ekler seniIron Butterfly canım arkadaşım
İlaclara başlamak tedaviyi yarilamak gibi bsy zatenAA evet güzel olur ben daha başındayım baya adetin 6. İlacında 5.günü bugün. 225lik gonalf kullanıyorum inşallah tutar hepimizin
Daha transfere falan çok var yaaİlaclara başlamak tedaviyi yarilamak gibi bsy zaten
yumurtalarim toplandı benim bile Transfere çok varDaha transfere falan çok var yaa
Başlanmış iş bitmiş iştir sadece sabır istiyor bu iş ... Ama doğal yoldan hamile kalan kadınlardan her zaman öndeyiz olumlu olsun olumsuz olsun mücadelemiz bir buda bize güç veriyorDaha transfere falan çok var yaa
Yaa maşallah benim ne zaman olur bilmiyorum henüzyumurtalarim toplandı benim bile Transfere çok var
Aynen yaa geç olsun ama olsun inşallah olurBaşlanmış iş bitmiş iştir sadece sabır istiyor bu iş ... Ama doğal yoldan hamile kalan kadınlardan her zaman öndeyiz olumlu olsun olumsuz olsun mücadelemiz bir buda bize güç veriyor
Sen bütün ilaçlarını aldın mı Canım ?Aynen yaa geç olsun ama olsun inşallah olur
İlaçlar başladı 12 gün sonrasında kontrollü şekilde alacaklar senden bebişleriYaa maşallah benim ne zaman olur bilmiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?