2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Transfer günü 10 ve üzeri olmasi gerekiyor dediler.benimki 42 çıktı.bir gün öncesi test vermemi istediler.güzel çıkmiş ekstra iğneye gerek yok fitile devam denildi.

Transfer günü 10 ve üzeri olmasi gerekiyor dediler.benimki 42 çıktı.bir gün öncesi test vermemi istediler.güzel çıkmiş ekstra iğneye gerek yok fitile devam denildi.
Bana hiç transfer günü yapmadılar cnm hep 5 gün öncesinden yaptılar o yüzden bilmiyorum transfer günü kaç olması gerektiğini Merkezden merkeze değişiyor sanırım

Cnm cuma transfer oldum,bir sonraki cuma 7.gün oluyor doktorun hesaplamasına göre Ne erken ne de geç bir tarihbu son denemem inş pozitiftir
Benim de cumaydi transferim ama ben dayanamayıp sali günü yani 4.gunun akşamı yaptım o kadar ince kıl gibi bi çizgiydi ki benim harucimde gören olmadı dedim sanırım ben görmek istediği mı görüyorum neyse çarşamba günü ilk idrarla yaptım bu defa çıplak gözle görülüyordu 6.gun ucuz testlerle çıkmıştı hastaneye gitmişken kan verdim dr en yaramaz en sabırsız hastam sensin deditabiki çıkmayabilirdi o yüzden aslında ben kötü örneğim normalde test gunum bugun ama ben 5.gundrm beri biliyordum allahım sende cuma silik çizgiyi at nolur ben aklını celmiyim ha akıllı olbenim değerim yüksekti ondan erken öğrenmiş olabilirim darısı sans da inşallahcok istiyorumhepinizden güzel haberler almayı

Kızlar yaaa benim sonuçlar hep böyleydi şimdi bu değerin böyle çıkması mı gerek yoksa 0 olan yerin 1 bilmem bilmem mi olması gerek
Canım ben sadece transfer günü yapmıştım bu tahlili sonuç 0.60 idi dr iyi demişti sonra istenmedi eltimin 0.18di dr az buldu günde 2 progestan verdi ona degerin düşük demişti

Canım ben sadece transfer günü yapmıştım bu tahlili sonuç 0.60 idi dr iyi demişti sonra istenmedi eltimin 0.18di dr az buldu günde 2 progestan verdi ona degerin düşük demişti
Sana vermedi mi o zaman cnm progestan ? Benim de transferden 5 gün önce 0.15 çıktk doktor hiç bir yorum yapmadı bile Yani en azından bana yorum yapmadı. Kendince değerlendirmiştir belki de. O günden itibaren de sabah akşam prolutex iğne verdi.

Aramızda tam bir hafta var yanicuma gününün hürmetine bana da güzel haber vermek nasip olur inşEvet tek embriyo olunca 5.güne cesaret edemem7 yada 8.günden önce yapmiyacagim dedim hep kendime sonra erken diye çıkmaz falan stres yapmiyayim

Hadi bakalım hayırlı olsun canım hangi ilaçları verdi. Benim muayene de 14ünde 2 gün arayla olacak işlemlerimiz galiba
Amin canım hayırlısıyla gelsin de bugün de doktor bana dedi keşke 2 embriyon olsaydı sana 2 tane gönderidik sadece tek olduğu için yne de şansın var felan var dedi üzüldüm bende

Bana da transferden 6.gün önce kontrolde 0,5 progestron çikti, sonuc guzel dediler ve progestron fitile baslattilar ertesi aksamdan itibariyle.

Ben de başladım kızlar nar suyuna adetin 1.günüyle birlikte. Transfer tarihi verilenler adetin kaçıncı günü transfer dediler size ?
İlki taze transfer 18.gün ikincisi dondurulmus 24.gün.ücüncü dondurulmus 21.gün.Canım rahim kalinligiyla ilgili tarih belirleme

İlki taze transfer 18.gün ikincisi dondurulmus 24.gün.ücüncü dondurulmus 21.gün.Canım rahim kalinligiyla ilgili tarih belirleme
Anladım canım benim de ilki dondurulmus 21.günde olmuş bu sefer bakalım ne zaman olacak merakla bekliyorum. Peki transferden sonra yatış pozisyonunuz nasıl oldu ? Ben yüzüstü yatmadan uyuyamıyorum istemsiz bir şekilde öyle dönüyorum yatarken. Yüzüstü yatarak pozitif gören oldu mu ? İlk transfer negatif olunca acaba benden mi kaynaklı oldu diye bir süre kendimi suçladım hep. Ne kadar evde dikkat etsem de acaba daha mi dikkat etmeliydim dedim. Sonradan duyduklarım embriyonun tutacağı varsa çok dikkat etmesek bile tuttuğu yönündeydi. İnsan başına geldikçe tecrübe kazanıyor iste

Bana bunu yazdı doktor cuma güne kadar cuma kontrole gel dedi ! Bişey sorucam ben şimdi nar suyu içsem mi vardı ya öyle bi konu nasıldı bilgisi olan var mı aranızda ?
Canım ben dün adet oldum bugün başladım nar suyuna bana çnceden gün vermişti adetin ikinci günü gel demedi de ayın 10unda gel demişti bakalım gidene kadar biraz kalınlaşmış olur inş sonra da estrofeme başlatır

Yaaaa Allah yardımcımız olsun valla nasıl zorlu bir süreç inşallah sonu güzel olur bugün de kan verdim ama sonucum daha çıkmamış yarın çıkacak inşllh oda iyi çıkar sorunsuz ilerleme olur bu yolda
Amin canım hayırlısıyla gelsin de bugün de doktor bana dedi keşke 2 embriyon olsaydı sana 2 tane gönderidik sadece tek olduğu için yne de şansın var felan var dedi üzüldüm bende

Bana da transferden 6.gün önce kontrolde 0,5 progestron çikti, sonuc guzel dediler ve progestron fitile baslattilar ertesi aksamdan itibariyle.
Valla cnm benim 0.15 çıktı. O günden itibaren sabah akşam prolutex iğne vuruluyorum. Benim doktor da hiç güzel ya da kötü demiyor ki Neyse vardır herkesim bir bildiği.

Allaaaaaaaah bende yanlış ama yüz üstü çok rahat yatıyorum ve sürekli öyle anammmm

Ben ofis histereskopi oldum geçen ay ya 6 gün geçikmem oldu dün işte başladı benim adetim zaten doktor adet okur olmaz gel demişti gittim muaynede atti iyi her hangi bir sorun sıkıntı yok denildi ilaç yazıldı işte sabah öğle akşam aksatma dedi hatta cuma d kontrole gel dedi bakalım ya nasip

Canım beni de 7.gün gel dedi. Sana da sonradan mi başlanılacak ilaçlara sanırım benzer süreçler olacak bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…