- 14 Şubat 2021
- 8.424
- 22.489
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.281
Kime sordunuz acaba bunu ?merhaba neden taze embriyo transferi yapılmadı size bana dondurulmuş embriyo seçeneği sunulmadı 15 gün içinde oldu bıttı her şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime sordunuz acaba bunu ?merhaba neden taze embriyo transferi yapılmadı size bana dondurulmuş embriyo seçeneği sunulmadı 15 gün içinde oldu bıttı her şey
Sizce demek istedi sanırımKime sordunuz acaba bunu ?
transfer için regli olmayı bekleyen bir arkadaş vardı ona sordum burada yeniyim yanlış yere yazmış olabilirimKime sordunuz acaba bunu ?
Alıntı olmayınca anlamadım bendeSizce demek istedi sanırım
Anladım canım sorun yok o zamantransfer için regli olmayı bekleyen bir arkadaş vardı ona sordum burada yeniyim yanlış yere yazmış olabilirim
Benim 7 Aralık transfer tarihimKızlar çoğunuzu ekledim sanırım eksik ver mi bakarmısınız listeye
Aaaa yarın mı hadi hayırlısı inşallah Allah'ım sana sıksıkı tutunmasını nasip etsin inşallahBenim 7 Aralık transfer tarihim
Ostorojen için bir ilaç verdi mavi bir hap 10 gün sonra muayeneye çağırdıHadi bakalım hayırlı olsun canım hangi ilaçları verdi. Benim muayene de 14ünde 2 gün arayla olacak işlemlerimiz galiba
Amin canım amin. Allah hepimizi bebeklerimize kavuştursun hayırlısıyla insallahAaaa yarın mı hadi hayırlısı inşallah Allah'ım sana sıksıkı tutunmasını nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun.Transferin güzel geçsin,sonu pozitif olsun inşYarından sonra bizim gibi test gününü bekleyenler arasına geleceksinBenim 7 Aralık transfer tarihim
Hayırlı olsun.Transferin güzel geçsin,sonu pozitif olsun inşYarından sonra bizim gibi test gününü bekleyenler arasına geleceksin
3 Aralık cuma canım liste de varımSonuç bekliyorum.13 aralık test günümSizin ne zaman transfer oldu ?
Şimdi muayeneden çıktım Östrojen ilacına başlattı 16 Aralık ta muayene olucam transfer tarihi verecek istediği gibiyse her şey.
Hadi bakalım hayırlı olsun canım hangi ilaçları verdi. Benim muayene de 14ünde 2 gün arayla olacak işlemlerimiz galiba
Yeğenimi kaybettim geçen hafta
Ekliyorum hoşgeldiniz
Bebeğim aynı gidiyoruz ban da verdi o ilaçtan sabah öğle aksam 1 tane cuma kontole gel dedi doktor tekrardan
Inşallah canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah cuma kaçıncı günün cnm inşallah sende pozitif haberini vereceksinHadi bakalım cuma da güzel haber alırız da içimiz iyice rahatlar inşSağol cnm belki ben de cuma idrar testi yaparım
Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun 10 güne transferler baslar bolcabizde sizinle birlikte gun sayarız güzel haberlerinizi almak icinvalla canım venim lekelenme hala devam pembe kahverenginde dr yerlesmedir dedi şükür bugun yibe kan verdim şükürler olsun artmış dualarım hepinizle rabbim hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallahIlayumut canım son durumun nasıl ilk topik annemiz sen misin
Yeni düzenleme yapınca kafam karıştı biraz kusuruma bakmayın3 Aralık cuma canım liste de varımSonuç bekliyorum.13 aralık test günüm
Amin amin inşallah inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız Allah'ım emeklerimizi güzelliklerle süslesinInşallah canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah cuma kaçıncı günün cnm inşallah sende pozitif haberini vereceksin
Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun 10 güne transferler baslar bolcabizde sizinle birlikte gun sayarız güzel haberlerinizi almak icinvalla canım venim lekelenme hala devam pembe kahverenginde dr yerlesmedir dedi şükür bugun yibe kan verdim şükürler olsun artmış dualarım hepinizle rabbim hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah
Estrofem cnm österojen hormonu için veriliyor. Tekrar kontrole gittiğinde muhtemelen transfer tarihin belli olur. Transfere 5 gün kalada progesteron hormonu için ya fitil ya da iğne eklenir. Benim süreç böyle olmuştu.Bana bunu yazdı doktor cuma güne kadar cuma kontrole gel dedi ! Bişey sorucam ben şimdi nar suyu içsem mi vardı ya öyle bi konu nasıldı bilgisi olan var mı aranızda ?
Teşekkür ederim bilginiz için inşallah benimde böyle ilerler sürecimEstrofem cnm österojen hormonu için veriliyor. Tekrar kontrole gittiğinde muhtemelen transfer tarihin belli olur. Transfere 5 gün kalada progesteron hormonu için ya fitil ya da iğne eklenir. Benim süreç böyle olmuştu.
Yol cnm ne kusuruYeni düzenleme yapınca kafam karıştı biraz kusuruma bakmayın
Bugün hem progesteron hemde österojen için kan da verdim yarın çıkacak sonuçlar bunların yükseklik düşüklük payları gebelikte neler acaba onu da araştırmak gerek sankiEstrofem cnm österojen hormonu için veriliyor. Tekrar kontrole gittiğinde muhtemelen transfer tarihin belli olur. Transfere 5 gün kalada progesteron hormonu için ya fitil ya da iğne eklenir. Benim süreç böyle olmuştu.