2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Şimdi muayeneden çıktım Östrojen ilacına başlattı 16 Aralık ta muayene olucam transfer tarihi verecek istediği gibiyse her şey.

Hadi bakalım hayırlı olsun canım hangi ilaçları verdi. Benim muayene de 14ünde 2 gün arayla olacak işlemlerimiz galiba

Yeğenimi kaybettim geçen hafta

Ekliyorum hoşgeldiniz

Bebeğim aynı gidiyoruz ban da verdi o ilaçtan sabah öğle aksam 1 tane cuma kontole gel dedi doktor tekrardan

Hadi bakalım cuma da güzel haber alırız da içimiz iyice rahatlar inşSağol cnm belki ben de cuma idrar testi yaparım
Inşallah canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah cuma kaçıncı günün cnm inşallah sende pozitif haberini vereceksin
Ilayumut canım son durumun nasıl ilk topik annemiz sen misin
Kızlar hepinizin tedavisi hayırlı olsun 10 güne transferler baslar bolcabizde sizinle birlikte gun sayarız güzel haberlerinizi almak icinvalla canım venim lekelenme hala devam pembe kahverenginde dr yerlesmedir dedi şükür bugun yibe kan verdim şükürler olsun artmış dualarım hepinizle rabbim hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah

Amin amin inşallah inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız Allah'ım emeklerimizi güzelliklerle süslesin

Bana bunu yazdı doktor cuma güne kadar cuma kontrole gel dedi ! Bişey sorucam ben şimdi nar suyu içsem mi vardı ya öyle bi konu nasıldı bilgisi olan var mı aranızda ?

Eklentiler

• IMG20211206152623.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 23
Bana bunu yazdı doktor cuma güne kadar cuma kontrole gel dedi ! Bişey sorucam ben şimdi nar suyu içsem mi vardı ya öyle bi konu nasıldı bilgisi olan var mı aranızda ?
Estrofem cnm österojen hormonu için veriliyor. Tekrar kontrole gittiğinde muhtemelen transfer tarihin belli olur. Transfere 5 gün kalada progesteron hormonu için ya fitil ya da iğne eklenir. Benim süreç böyle olmuştu.

Estrofem cnm österojen hormonu için veriliyor. Tekrar kontrole gittiğinde muhtemelen transfer tarihin belli olur. Transfere 5 gün kalada progesteron hormonu için ya fitil ya da iğne eklenir. Benim süreç böyle olmuştu.
Teşekkür ederim bilginiz için inşallah benimde böyle ilerler sürecim

Bugün hem progesteron hemde österojen için kan da verdim yarın çıkacak sonuçlar bunların yükseklik düşüklük payları gebelikte neler acaba onu da araştırmak gerek sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…