- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #1.261
Çok sağol cnm amin. Bu yolda hepimiz güzel haberler alalımTutunma belirtileri olarak genelde adet belirtileri oluyormuş herkeste canım hiç olumsuz düşünme ben inanıyorum çok güzel haberler alacaksın
4bb 5. Gün embriyosu ve güzel bir embriyo haklısın elde değil iyi bilirim ama böyle bebişine negatif enerji gönderme dua et sürekliElde degil iste, yarin tekrar test yapicam. Deger artiyorsa cizgide koyulasiyor. Hayir benimki tek embriyo 4BB,gununu bilmiyorum ama hemsire kafadan blast demisti. Umarim iyisidir.
Ay aminnn inşallah canımÇok sağol cnm amin. Bu yolda hepimiz güzel haberler alalım
Doğru diyorsunEbriyo kalitesine, kadinin yasina ve deneme sayina gore degisiyor yani 2 ya fazla trasnfer ede bilirler. Yurt disinda bazi ulkelerde 5 bile trasnfer ediyolar sansi cogaltmak icin, cogul hamilelik oluncada igneyle yarisini sonlandiriyolar.
Hayır hatta en yakın arkadasımın doktoru kendisi onun tuttu canım sıra bende inşallahNasıl 2 embriyo transferi yapıldı yasak diyorlar demekki yasak her zaman değil
inşalalh bebeklerin tutunur canım .
Gerçekten bakıyorum tedavi süreçleri herkesin çok farklı herkes farklı yöntemle farklı ilaçlarla yapıyorEbriyo kalitesine, kadinin yasina ve deneme sayina gore degisiyor yani 2 ya fazla trasnfer ede bilirler. Yurt disinda bazi ulkelerde 5 bile trasnfer ediyolar sansi cogaltmak icin, cogul hamilelik oluncada igneyle yarisini sonlandiriyolar.
Valla herkes takilicak bi sey buluyo. Gunun farki yokki canim benim, Allah ol derse oluyo. Benim gecen sefer 2tane transfer olmustu biri 5 biri 3. gun, ikiside tutmadi. Kismet degilmis, Allah en hayirlisini nasip eylesin.3.gun embriyosu oldugu icinmi 2 tranfer oldu acibaa
Benim doktorda yasak demistii ikiye
Oyle canim dondurulmus 3.gun bile tutan variken 5.gun negatifle sonuclananda varValla herkes takilicak bi sey buluyo. Gunun farki yokki canim benim, Allah ol derse oluyo. Benim gecen sefer 2tane transfer olmustu biri 5 biri 3. gun, ikiside tutmadi. Kismet degilmis, Allah en hayirlisini nasip eylesin.
Benim doktorum sanırım ilk olan herkese 2 transfer yapıyor ama genede bilemiyorum canım3.gun embriyosu oldugu icinmi 2 tranfer oldu acibaa
Benim doktorda yasak demistii ikiye
Hadi bakalım hayırlı olsun canım hangi ilaçları verdi. Benim muayene de 14ünde 2 gün arayla olacak işlemlerimiz galibaŞimdi muayeneden çıktım Östrojen ilacına başlattı 16 Aralık ta muayene olucam transfer tarihi verecek istediği gibiyse her şey.
Yeğenimi kaybettim geçen haftaCanım konu ne bilmiyorum ama yazışmalardan da anlayamadımbaşın sağolsun
Ekliyorum hoşgeldinizKızlar listeye kim ekleme yapıyor benimde ekleyebilir misiniz
Yaş 34
Deneme 3.
Embriyo 5. Gün
Transfer tarihi Aralık sonu gibi belli değil
Bebeğim aynı gidiyoruz ban da verdi o ilaçtan sabah öğle aksam 1 tane cuma kontole gel dedi doktor tekrardanŞimdi muayeneden çıktım Östrojen ilacına başlattı 16 Aralık ta muayene olucam transfer tarihi verecek istediği gibiyse her şey.
Hadi bakalım cuma da güzel haber alırız da içimiz iyice rahatlar inşDarısı en kısa zaman da seninde güzel haberleriji almaya inşallah canımcuma gunu ultrason a çağırdı
Kızlar çoğunuzu ekledim sanırım eksik ver mi bakarmısınız listeyeHAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
YAŞ 25
DENEME 1.Cİ
EMBRİYO 2.Cİ GÜN
TRANSFER -
SONUÇ -
BÖYLE YAZIP BENİ ETİKETLERMİSİNİZ???
efsunn210102 @Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün Z Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN H halleycik 30 1.Cİ DENEME @kedicique @karyelimmm 24 1.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN @leyladanvazgecme 44 3.CÜ GÜN @Verayinrengi 24 2.Cİ DENEME 5.Cİ GÜN
@arzuerkan 37 3.CÜ DENEME Brccck 34 3.CÜ DENEME 5.Cİ GÜN @Papatyamm1216 1216 29 5.Cİ GÜN 9 ARALIK Canaann34 24 3.CÜ DENEME 1 ARALIK SONUÇ BEKEMEDE @Alpendam 34 1.Cİ DENEME @akrepprof 43 2.Cİ DENEME M miracle070210 5.Cİ GÜN 2 ARALIK SONUÇ BEKLİYOR @Dorukkubra 2.Cİ DENEME 20 ARALK @Hemselif 32 2.Cİ DENEME 3.CÜ GÜN @Minikbirmucizemeselesi 1.Cİ DENEMe 3.CÜ GÜN
@lezard 38 1.Cİ DENEMe @Delidolu30 3.CÜ GÜN @Amanita @Hayalperestttttttt 5.Cİ GÜN 2 ARALık SONUÇ BEKLİYOR @betulkara 21 11.Cİ DENEME M mucizelervar SONUÇ BEKLİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?