• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Adeti bekliyoruz 10 gün gösteriyor bakalim
Hadi bakalım hayırlısı doktor testlere bişey dememişti demi sıkıntı bir durum yoktu sende gözüken.Bende gittim ya tekrar genetik testleri sordm özellikle istemicekmisiniz diye aile geçmisinde olmadııg icin istemiyolarmş hala emin oolamadm

Hadi bakalım hayırlısı doktor testlere bişey dememişti demi sıkıntı bir durum yoktu sende gözüken.Bende gittim ya tekrar genetik testleri sordm özellikle istemicekmisiniz diye aile geçmisinde olmadııg icin istemiyolarmş hala emin oolamadm
Cok sukurr sorun yok hiçbirinde
Aklımızda kalmasın diye istiyoruz ama belliydi sonuc zaten bizim için dediler ilk çıkan gen sonuçlarından mi anlıyorlar bilemedim tabii

Dun hemsire aradi kromozom Sonuçlarınız çıktı bilgilendirmek için arıyorum dedi

Sizde 46 xx esinizde 46 xy kromozom çıkmış normal dedi

Bende aaa ben kadin mişim eşimde erkek cikmis dedim :KK70::KK70::KK70:kadin nasıl gülüyooo

Cok sukurr sorun yok hiçbirinde
Aklımızda kalmasın diye istiyoruz ama belliydi sonuc zaten bizim için dediler ilk çıkan gen sonuçlarından mi anlıyorlar bilemedim tabii

Dun hemsire aradi kromozom Sonuçlarınız çıktı bilgilendirmek için arıyorum dedi

Sizde 46 xx esinizde 46 xy kromozom çıkmış normal dedi

Bende aaa ben kadin mişim eşimde erkek cikmis dedim :KK70::KK70::KK70:kadin nasıl gülüyooo
bende öyle kromozomun farklı olması düşük ihtimal dedi 45xx olsam cıkarmış ortaya şimdiye erken menopoz kanda pıhtılaşma ile düşük yaşama geçmişte olmadıı icin de istmeemişler ama hala yaptrsam mı acaba diyorm

bende öyle kromozomun farklı olması düşük ihtimal dedi 45xx olsam cıkarmış ortaya şimdiye erken menopoz kanda pıhtılaşma ile düşük yaşama geçmişte olmadıı icin de istmeemişler ama hala yaptrsam mı acaba diyorm

İşte demek ki kromozom çıkmadan ki gen testlerimden anladılar ki bana öyle cümle kurdu

Buda sana söyleneni doğruluyor. Ben hiç daha kurcalama .

Bende ki istenme sebebi pıhtılaşma muhabbetiydi onlar beraber paket kromozomda çıkmış oldu iste 😏

Eger bunlarda sorun çıksa ekstra ilac vericekti vs.

Simdi hemsire bana yine aynı ilaçları kullanacaksın dedi belki 2 kere bir serum taktirir bisey takviyesi dedi onu tam anlayamadım oda belki yani.

Ekstra ilac fitil igne olmayacak olmasına sevindim .

İşte demek ki kromozom çıkmadan ki gen testlerimden anladılar ki bana öyle cümle kurdu

Buda sana söyleneni doğruluyor. Ben hiç daha kurcalama .

Bende ki istenme sebebi pıhtılaşma muhabbetiydi onlar beraber paket kromozomda çıkmış oldu iste 😏

Eger bunlarda sorun çıksa ekstra ilac vericekti vs.

Simdi hemsire bana yine aynı ilaçları kullanacaksın dedi belki 2 kere bir serum taktirir bisey takviyesi dedi onu tam anlayamadım oda belki yani.

Ekstra ilac fitil igne olmayacak olmasına sevindim .
transfer sonrası olcak ama gene demi iğne fitil bişey ?

transfer sonrası olcak ama gene demi iğne fitil bişey ?
Igne ve haplarim vardi ya transfer zamani
Ama eğer testlerde pıhtı sorunu ciksaydi ekstra igne hap daha verecekti.

Ama şimdi ilki gibi olacakmış ekstra ilacın yok dedi doooroooomm.

Estrofem hap
Progestron dex iğne
Ve coraspinncikk

olumsuz hicbirsey yok

negatifi çağırmayalim 🥰🥰🥰
Benimde 10 gün gözüküyor 😁😁😁
🤣🤣🤣🤣 Negatife yer kalmamış dolmuş
adet icin düzenin bozulmasıyla ne gerçekleşcek kız başka süpriz hamilelikten başka bişey gelmio benim aklıma :)
Yok yeğenim hala hastanede biraz umutsuzluk var üzerimizde
Merhaba beni de ekler misiniz :) 31 yaşındayım ilk denemem olacak. lucrin iğne vurulacağım için adet tarihimde degişiklik olabilir büyük ihtimalle aralık sonu ocak başı gibi transfer olurum
Merhaba hoşgeldin abla 🌹
Kızlar aranızda histereskopi sonrası lucrin iğne vurulacak olan var mı ? Kaç gün sonra adet olurum acaba
Ben histereskopi oldum ama daha adet görmedim beklemedeyim

Igne ve haplarim vardi ya transfer zamani
Ama eğer testlerde pıhtı sorunu ciksaydi ekstra igne hap daha verecekti.

Ama şimdi ilki gibi olacakmış ekstra ilacın yok dedi doooroooomm.

Estrofem hap
Progestron dex iğne
Ve coraspinncikk
hee aman iyi bari ben coraspirin de kullanmamıştm hic icimden bir ses bana yapılan uygulamanın yanlş oldugu yonunde ya ne bileyim herşeyi de böyle cok biliyomş gibi oldum da bir yerlede bir eksiklik var sanki

hee aman iyi bari ben coraspirin de kullanmamıştm hic icimden bir ses bana yapılan uygulamanın yanlş oldugu yonunde ya ne bileyim herşeyi de böyle cok biliyomş gibi oldum da bir yerlede bir eksiklik var sanki

Her doktorun farklı bir yolu var sanırım 🤷‍♀️

Operasyon durumunu naptin

Her doktorun farklı bir yolu var sanırım 🤷‍♀️

Operasyon durumunu naptin
Hala hastane bakıyoruz biri kanuni sultan süleyman hastanesinde olmuş bu gokkusagından bukameln var ya :) bilirsin ona sordum da arkadasoıymş doktor onun komple alındıgı icin problem olmamış da sneinkini bilemem dedi tedavi gördüğüm hastane 20 bin fiyat verdi

🤣🤣🤣🤣 Negatife yer kalmamış dolmuş

Yok yeğenim hala hastanede biraz umutsuzluk var üzerimizde

Merhaba hoşgeldin abla 🌹

Ben histereskopi oldum ama daha adet görmedim beklemedeyim
hee doğru o ne oldu ne dedi doktorlar ? nasıl drumu ben böyle durumlarda konusaamam cok soru da soramam kusura bakma lütfen Allah şifa versin birnönce

Hala hastane bakıyoruz biri kanuni sultan süleyman hastanesinde olmuş bu gokkusagından bukameln var ya :) bilirsin ona sordum da arkadasoıymş doktor onun komple alındıgı icin problem olmamış da sneinkini bilemem dedi tedavi gördüğüm hastane 20 bin fiyat verdi
Doğrudur.

Siz özel mi devlet mi istiyorsunuz

hee doğru o ne oldu ne dedi doktorlar ? nasıl drumu ben böyle durumlarda konusaamam cok soru da soramam kusura bakma lütfen Allah şifa versin birnönce
Dün ameliyat geçirdi 48 saat kontrol altında stabil durum belki iptal bile edebilirim bu ay eğer böyle devam ederse kötü

hangisii daha iyi yapacaksa onu istiyorm da özelde olcaksa öyle 20 bin veremem .doktorlar korkuttu iyi bir dooktor yapmalı falan diye ne bileyim devlette iyi eşinin ehli bir doktor bulsam hic ugraşmayacam aslında özelle
Ya ikinci transfer içinde gidecek 10 bin küsür daha bende onu düşündüm dun 😬😬😒😒

Allah hepimizin yardımcısı olsun 😔

hangisii daha iyi yapacaksa onu istiyorm da özelde olcaksa öyle 20 bin veremem .doktorlar korkuttu iyi bir dooktor yapmalı falan diye ne bileyim devlette iyi eşinin ehli bir doktor bulsam hic ugraşmayacam aslında özelle
Tüp bebek tedavisi tekrarı için mi hastane arıyorsunuz yada farklı durum mu var yaa tam anlamadım ben
Ya ikinci transfer içinde gidecek 10 bin küsür daha bende onu düşündüm dun 😬😬😒😒

Allah hepimizin yardımcısı olsun 😔
Bütçe gittikçe daralıyor resmen devlete de farklı fiyatt sunulacak mi acaba

Back