- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Allah biranönce kurtarsın canım sizlere annesine babasına bağışlasın zor gercekten sabır versin amma pozitif düşünelim pozitif olalm o yaştaki cocuklar inan biz büyüklerrrden daha güclü oluyorlar hücre bölünmesi daha fazla oldugu icin daha erken toparlıyorlar az daha sabır bence dipçik gibi cıkacak sıkmayın canınızıDün ameliyat geçirdi 48 saat kontrol altında stabil durum belki iptal bile edebilirim bu ay eğer böyle devam ederse kötü
yok kız benm sol tüpte hasar varmış ameliyat dediler ama tüp bebek tedavisi gordugm hastane tek tüpe 20 bin verdi fiyat alınmıcak da baglancak sadece iki tüp olursa 40 bin o yuzden bende baska hastane bakıyormTüp bebek tedavisi tekrarı için mi hastane arıyorsunuz yada farklı durum mu var yaa tam anlamadım ben
Bütçe gittikçe daralıyor resmen devlete de farklı fiyatt sunulacak mi acaba
Sıkıntılı bir çocuk zaten annesi babası biliyor hazırlıklı her duruma hatta ama işte ne kadar hazır olunsada kıyamıyor insanAllah biranönce kurtarsın canım sizlere annesine babasına bağışlasın zor gercekten sabır versin amma pozitif düşünelim pozitif olalm o yaştaki cocuklar inan biz büyüklerrrden daha güclü oluyorlar hücre bölünmesi daha fazla oldugu icin daha erken toparlıyorlar az daha sabır bence dipçik gibi cıkacak sıkmayın canınızı
Diyorsun
Devlet ararsan çapaya da bak istersen belki farkli sonuç çıkaryok kız benm sol tüpte hasar varmış ameliyat dediler ama tüp bebek tedavisi gordugm hastane tek tüpe 20 bin verdi fiyat alınmıcak da baglancak sadece iki tüp olursa 40 bin o yuzden bende baska hastane bakıyorm
devlet bedavaya yapmş ameliyatı gecen kasım ayı topiğinden bir arkadasınTüp bebek tedavisi tekrarı için mi hastane arıyorsunuz yada farklı durum mu var yaa tam anlamadım ben
Bütçe gittikçe daralıyor resmen devlete de farklı fiyatt sunulacak mi acaba
Ben çapa da tüp bebek tedavisi görüyorum orda da arada konulmuştuk zaten çok memnumum ben ordan aklıma geldi sende yazmışsın ya yanlış tedavi falan diye öneride bulunmak istedimdevlet bedavaya yapmş ameliyatı gecen kasım ayı topiğinden bir arkadasın
benm bir opu daha gecirecek durumum yok zaten 2 tane dondurulmş vardı ameliyattan sonra birini transfer edelim dedik Oda gene transfer Ücreti de 7 bn sadece + ilaçlarYa ikinci transfer içinde gidecek 10 bin küsür daha bende onu düşündüm dun
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde öyle işte işlem ilac yine 10 bin küsür oluyor .benm bir opu daha gecirecek durumum yok zaten 2 tane dondurulmş vardı ameliyattan sonra birini transfer edelim dedik Oda gene transfer Ücreti de 7 bn sadece + ilaçlar
Ay çen de aralika kaldın dimiSlm kızlar bende geleyimmi aranıza yaş 33 2. deneme 3.gün embriyosu olcak natural silklusta transfer yapcaz şuan yumurta takibindeyim aralık ilk hafta transfer olur muhtemelen tam tarih belli değil
Heyaaa bende kaldım da hiç çağırmıyon loyacımmAy çen de aralika kaldın dimi
Hoş geldinizSlm kızlar bende geleyimmi aranıza yaş 33 2. deneme 3.gün embriyosu olcak natural silklusta transfer yapcaz şuan yumurta takibindeyim aralık ilk hafta transfer olur muhtemelen tam tarih belli değil
Ay ne bilim ya benide kızlar ekleyince haberdar oldumHeyaaa bende kaldım da hiç çağırmıyon loyacımmküstüm
Bu benim histereskopi sonrası 3. Adetim olacak. İlk histereskopiden sonra 1 haftaya olursunuz demişlerdi ama ben normal adet takvimimdeki zamanda oldum. Şimdi ilk kez lucrin iğne vurulacam acaba oda geciktirir mi adetiNegatife yer kalmamış dolmuş
Yok yeğenim hala hastanede biraz umutsuzluk var üzerimizde
Merhaba hoşgeldin abla
Ben histereskopi oldum ama daha adet görmedim beklemedeyim
Hoşbuldum canımm aralık bizim ayımız olsun yeni yıla göbüşlerimiz dolu girelim inşallahHoş geldinizbu sefer Aralık bize Aralık bırakmadan devam etmeyi nasip ettirir inşallah
Temem bağişalımAy ne bilim ya benide kızlar ekleyince haberdar oldum
Bağişalimmi
Lucrin zaten adet olmanı sağlıyo benim adet düzensiz olduğu için banada yapmışlardı tedaviye başlamadan önce tam hatırlamıyorum ama 2-4 güne adet olmuştumBu benim histereskopi sonrası 3. Adetim olacak. İlk histereskopiden sonra 1 haftaya olursunuz demişlerdi ama ben normal adet takvimimdeki zamanda oldum. Şimdi ilk kez lucrin iğne vurulacam acaba oda geciktirir mi adeti
bu hangi hastanebenm bir opu daha gecirecek durumum yok zaten 2 tane dondurulmş vardı ameliyattan sonra birini transfer edelim dedik Oda gene transfer Ücreti de 7 bn sadece + ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?