- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
- 63
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.301
Aynen canım düşük bir ihtimal bana denk geldi malesefNgs li embriyonun kimyasal olmasi çok düşük ihtimal cok üzüldüm canımnerede tedavi görüyordun , herşeyi yaptırmışsın, sanırım sadece serum tedavisi yapılmamış, bende en son onu deniyorlar sebepsiz düşüklerden sonra
Bence erken canim doktorların bir bildiği vardır.Hayırlı olsun canımbenimde 3.gün embriyosu bugün dokuzuncu gün kan verdim negatif çıktı acaba çokmu erken yaptırdım
Aminnn canimRabbim onun sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah canım
Rabbim tamamını görmeyi nasip etsin inşBence erken canim doktorların bir bildiği vardır.
9. Gün kan testi yaptim cok hafif kuruma cizgisi göründü.
Cok ağlamıştım olmadi diye sonrasında 1 damla kan geldi arkası gelmedi. Ben yine ağladım düştü diye.
Kan verdim pozitifi cikti cok şükür beklemiyordum o kadar umutsuzluğa kapilmistim
Hayirlisiyla pozitif olsun insallah canimRabbim tamamını görmeyi nasip etsin inşİnş benimde öyle olur ama kan testi negatif çıktı idrar olsa çok takılmazdım
5 tane daha var dondurulmusÇok üzgünüm canım dondurulmuşun var mıydı başka ?
Amin canım inşHayirlisiyla pozitif olsun insallah canim
Yinede devam et belki mucize olur
Hcg bakılarak hiç bir yoeum yapılamaz dedi.Canım kalp atışı için bir şey dedi mi hcg kaçken belli oluyor acaba
Rahat rahat görünür keese hiç merak etmeyin :)Beni de Cuma çağırdı muayene için 25.de transfer olmuştum hadi inşallah görürüz keseleri
Ihtimal tabi ola bilir, ama bence ikiz degil. Saglikla kucagina al insallaharkadaslar benim beta hcg
11.gün 334
13.gün 756 cikti. Cift embryo vardi, ultrason kontrol gunumu 2 hafta sonraya verdi dr.
Sizce ikiz olma ihtimali var mi?
Ben ilkini 10. gun gormustum testte. Umudunu kaybetme sakiiinnn.Herkesin sekizinci günde belli olmuş
Evt ama dokuzuncu gün baktırsaydın kanda azda olsa görürdün benceBen ilkini 10. gun gormustum testte. Umudunu kaybetme sakiiinnn.
9.gun test yapmistim cikmamisti. 10.gun yaptim cok silik cikmisti, 12.gun kanda 51 cikmisti. Sonra olmadi ama sebep baskaydi. Umarim tutunmustur, sakin birakma ilaclaridi. Doktorlar bosuna 12 gun bekletmiyorlar.Evt ama dokuzuncu gün baktırsaydın kanda azda olsa görürdün benceherkesin sekizinci gün belli olmuş genelde
Seni görünce tahmini doğum tarihini çok mutlu oluyorumGunaydin guzeller! Allah hepinizi tez zamanda sevindirsin insallah. Pozitif alanlari cani gonulden tebrik ederim
Canim ya hadi insallahSeni görünce tahmini doğum tarihini çok mutlu oluyorumçünkü benim doğum günüm 17.08 . Çok isterdim o tarihe denk getireyim hahaha sağlıkla gelsinlerde Eylül olacak gibi benim . Belki ikiz olursa Ağustos’a düşer o zaman
Canım benimde 3. Gun embryosu ilk kan degerim 57 .yarin tekrarlanacak.9.gun test yapmistim cikmamisti. 10.gun yaptim cok silik cikmisti, 12.gun kanda 51 cikmisti. Sonra olmadi ama sebep baskaydi. Umarim tutunmustur, sakin birakma ilaclaridi. Doktorlar bosuna 12 gun bekletmiyorlar.
Catlatma ignesi yapmismiydin birde 3. Gun embriyosuydu dimiKizlar dün testimde hayali 2. Cizgi vardi transferimin 7. Günü bugün
Bugun tekrar test yaptım tek cizgi çıktı kafam cok karışık
3.Gün evet donmus transfer igne vurulmadimCatlatma ignesi yapmismiydin birde 3. Gun embriyosuydu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?