- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.431
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.141
Üzülme daha 3 4 gün var belki geç tutunma falan olmuştur hemen üzülme stres yapma kendine keşke kan verme gününü bekleseydin yaaa bence aslında hiç evde test yapılmamalı15inde
Hiç üzülme varsa da çıkmazKız erken gebelik testi yazmamışım kafam dalgın
Bıraz buruğum ama genel olarak iyiyim buradaki arkadaşlara da haber vereyim dedimHiç üzülme varsa da çıkmaz
bekle birazz bakalım 10 gün normalde test süren 2 gün erken yaptın .
Belki silik te olsa çıkar dedim ama herkesin bir olmuyor dediğin gibi olmuştur belki kanda görene kadar tamamen üzülme lüksümüz yok umudun bitmesine Allah izin vermiyorÜzülme daha 3 4 gün var belki geç tutunma falan olmuştur hemen üzülme stres yapma kendine keşke kan verme gününü bekleseydin yaaa bence aslında hiç evde test yapılmamalı
Tabiki sakın üzülme stres yapma kendine zor süreçler ama belki senin şuan üzülmen tutunmasını sebep olur belki tutu ama geç gösterecek kendini bunları düşün rahatlat kendini ama stresten uzak durBelki silik te olsa çıkar dedim ama herkesin bir olmuyor dediğin gibi olmuştur belki kanda görene kadar tamamen üzülme lüksümüz yok umudun bitmesine Allah izin vermiyor
Merhaba , aman sakin ol. Bende 6. Gün oldu. Baya korktum ama yerleşme kanaması imiş 2 defa oldu ve yogundu. Yine de dokgoruna sorar mısın ? Bana pruluton 500 mg tek sefelrik iğne yaptırdıMerhaba benimde bugün transferin 7. Günü dün lekelenmem başladı çok olmasa da pembe kahve arası geldi sabah.. sonra sabahki kadar değil ama pembe çok az arada oluyor.. kasıklarım belimde ara ara ağrıyor sizde benim gibi olmuşsunuz korktum adet mi oluyorum diye
Mümkün değil gibi. Yapma derim 5. Gün embriyosu bende 8. Gün çıktıKizlar 3. Gün embriyosu 5. Gün idrarda cikar mı yapsam
Canım ben erken gebelik testine güvenmiyorum bende kan ver5.gün embriyosu bugun 8.günüm erken gebelik testi negatif çıktı hayırlısı olsun
Yapma canım gereksiz yere üzülürsün bende ilk transferimde 3. Gün embriyosu 5. Günde yaptım çıkmamıştı 8. Gün yaptığımda zarzor gözüktü oda kimyasal oldu zaten bu sefer söz verdim kendime test yapmıcam diye dün 11.günde gördüm bugün kan verdim bekliyorumKizlar 3. Gün embriyosu 5. Gün idrarda cikar mı yapsam
Allah razı olsun canım benimBen hiç test yapmadım evde son 2 gün vardı kan testi vermeme de yaptım ama kocaman negatif tek çizgiyle karşılaştım umud ettim kan testi için belki etkendir kanda vardir dedim kan verme günü hastaneye gittim geçmek bilmeyen saat bir anda geçti saat 9buçuktu kan verdim 10buçuktu test çıktı ve çıkan değer sadece 2sen üzülüp kendini etkileme bekle test gününü kadar bol bol Meryem suresi yasin oku kendine hayırlsını istiyoruz yaa her zaman inşallah hakkında hayırlısı olur Aylis16
Günüm gelince öğreniriz bakalımCanım ben erken gebelik testine güvenmiyorum bende kan ver
Rica ederim ne demek Allah hepinizden razı olsun biz hepimşze destek için varız ve buradayızAllah razı olsun canım benim
Sordum canım progestan iğneyi sabah akşam ol dedi fitili de 3 e çıkardı ama şimdi olmayınca leke 1 tane iğne yeter dedi.. benim yoğun olmadı koyu kahvede olmayınca dedim adet başlangıcı herhalde.. cuma kan testi vercem ama perşembe önce evde idrar testi yapayım olmazsa da hazırlıklı gideyim kana diyorumMerhaba , aman sakin ol. Bende 6. Gün oldu. Baya korktum ama yerleşme kanaması imiş 2 defa oldu ve yogundu. Yine de dokgoruna sorar mısın ? Bana pruluton 500 mg tek sefelrik iğne yaptırdı
Canım tüm dualarım seninle inş bebişin seninledirGünüm gelince öğreniriz bakalım
Benşm konularım dışında konuşuyor sanırım çok anlamıyorum devlette bu özellikler çok yok özeller baya araştırma yapıyor ama herşey paraya bakıyor bi açıdanPrp yapan rezerv düşük kadınların yarısı tüp bebek gerek olmadan hamile kaldılar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?