- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.161
Evet canım öyle her şey paraylaBenşm konularım dışında konuşuyor sanırım çok anlamıyorum devlette bu özellikler çok yok özeller baya araştırma yapıyor ama herşey paraya bakıyor bi açıdan
Bizim sesimizi kimse duymaz canım malesef herşey bizim kendi çabalarımıza olduğu kadarEvet canım öyle her şey paraylakeşke devlet destek olsa bize bu aşamada. Bi de 20 senede doğurganlık çift başına 2.5 bebekten 1.5 bebeğe düşmüş Türkiye için bildiğin azalıyoruz aslında. Devletin teşvik etmesi lazım özellikle yana yakıla çocuk isteyen bizler için
Kan verdim geldim canım 2000 olmadan ultrasonda çıkmıyormuş her şey iyi giderse 7-8 güne görücez inşallah. Yalnız benim dünden beri tüm belirtilerim geçti regl olcak gibiydim hep şimdi bir şey kalmadı çok korkuyorumBize de yaz olur mu ? Rast gelsinnnnn
Çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar dilerim umarım hemen evine dönersinkızlar tekrardan merhabalar... iki gündür bakamadım buralara... hastanedeyim... pazar gecesi OHS sendromu yüzünden acile geldim ve yatış verdiler. Pazartesi de karnıma kataterle torba takıldı. İki gündür yatıyorum. Günde üç kere sıvı boşaltıyorlar. Serumlar, idrar söktürücü, kan sulandırıcı yapıyorlar. idrar çıkışı ve sıvı alımı ölçülüyor. Geldiğimde kanım çok pıhtılaşmıştı, kan almakta zorlandılar. şişkinlik ve su karaciğerimi sıkıştırmış hala ağrıyor. Eğer benzer sıkıntınız olursa evde atlatayım diye geç kalmayın aman derim... bu arada pazartesi bhcg 194 çıktı. Bebeğim tutunuyor her şeye rağmen... hayrımıza olsun inşallah
Şu an değerin kaç canım bazılarında 2000 olsa da çıkmıyor 3000 den sonra çıkıyor diye biliyorumKan verdim geldim canım 2000 olmadan ultrasonda çıkmıyormuş her şey iyi giderse 7-8 güne görücez inşallah. Yalnız benim dünden beri tüm belirtilerim geçti regl olcak gibiydim hep şimdi bir şey kalmadı çok korkuyorum
Rabbim onun sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah canımMerhabalar kızlar sayfayı baştan sona okudum öncelikle pozitif sonuçlar alan bütün anne adaylarının bebeklerini sağlıklı kulaklarına almalarını dilerim Rabbimden
Benim 3. Tüp bebek denemem ilki negatifti 2.boş gebelik cıktı kürtajla alındı şimdi son şansım 1 adet dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün 6 ocak 'ta test günüm 17 ocak beklemedeyim bu son şansım maddi manevi gücüm kalmadı artık dua edin ne olur pozitif sonuç alayım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benim pazar 94tü bugün daha aramadılar bekliyorum canımŞu an değerin kaç canım bazılarında 2000 olsa da çıkmıyor 3000 den sonra çıkıyor diye biliyorum
Âmin inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız canımRabbim onun sana sımsıkı tutunmasını nasip etsin inşallah canım
Hayırlısıyla değerin bol bol katlansın canım haberdar et biziBenim pazar 94tü bugün daha aramadılar bekliyorum canım
Amin canım inşallah bugün 200 olması gerekiyormuş en azHayırlısıyla değerin bol bol katlansın canım haberdar et bizi
Benimde ilki bos gebelik 2.negatif. sende insallah benim gibi 3.de hayırlısıyla güzel haberi alirsınMerhabalar kızlar sayfayı baştan sona okudum öncelikle pozitif sonuçlar alan bütün anne adaylarının bebeklerini sağlıklı kulaklarına almalarını dilerim Rabbimden
Benim 3. Tüp bebek denemem ilki negatifti 2.boş gebelik cıktı kürtajla alındı şimdi son şansım 1 adet dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum bugün 6 ocak 'ta test günüm 17 ocak beklemedeyim bu son şansım maddi manevi gücüm kalmadı artık dua edin ne olur pozitif sonuç alayım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Âmin inşallah eşimin ailesi ve bazılarına karşı pozitif olur ve sağlıklı ilerler inşallahBenimde ilki bos gebelik 2.negatif. sende insallah benim gibi 3.de hayırlısıyla güzel haberi alirsın
Teşekkür ederim canım. umarım bir an önce iyileşir eve dönerim. Tam İyileşmeden çıkmak istemiyorum. Bugün transferimin 12. GünüÇok geçmiş olsun canım benim acil şifalar dilerim umarım hemen evine dönersinTransferin kaçıncı günündesin ? Moralini yüksek tut ne güzel tutunuyor bebisin sana
Yok canım dondurulmuş embriyo var benım normal transfer olacaktm ben ama bır yumurta buyumuş yumurta uzerınden transfer olacakmış ıkı ay önce negatıf aldık bı ay once de hıstereskopi oldumNegatif sonuç alır almaz mı tekrardan başa döndünüz transfer için
Hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallah hakkında mevlam yardımcın olsunYok canım dondurulmuş embriyo var benım normal transfer olacaktm ben ama bır yumurta buyumuş yumurta uzerınden transfer olacakmış ıkı ay önce negatıf aldık bı ay once de hıstereskopi oldum
Gözün aydın çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?