- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.788
- 773
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.121
Merhabalar ilaçları kullanırken regl olmazsınız vücut tepki veriyor ilaçlara. Gene de sorun derim merkezinize.Merhaba benimde bugün transferin 7. Günü dün lekelenmem başladı çok olmasa da pembe kahve arası geldi sabah.. sonra sabahki kadar değil ama pembe çok az arada oluyor.. kasıklarım belimde ara ara ağrıyor sizde benim gibi olmuşsunuz korktum adet mi oluyorum diye
Bu arada dün bu mesajı akışta görmüştüm yazmak istedim. Tebrik ederimKızlar çıktı sonucum kurtardık galiba artış oranı tam 2 kat olduönceki sonuçları da yazayım bilmeyenler için . Doktor artık test istemez umarım
10.gün 129
12.gün 188
14.gün 348
16.gün 711
TeşekkürlerNe güzel darısı bize :)
Çok güzel maşallah
Kese için ne zaman gidiyorsunuz?
Ben de indireyim bunu :) yakında lazım olacak
Teşekkürler
Evet canım akıntı var maalesef sürekli var hemde hem ıslak oluyor beyaz kalınsı bir kıvamda hemde.Kızlar mrb hamile olanlar akıntı yaşadı mı acaba nasıl bir akıntı oluyor hamile olunca ben tüp bebek yapmadım bu ay ama çok yoğun beyaz kremsi akıntım var ıslaklık var hep adete 3 gün var regl sancım yok ama bir tane sivilcem çıktı bugün aklım karıştı sizce böyle bir ihtimal olabilir mi gebelik
Evet kuzum benimde öyle kalın tabaka halinde hemde ama yinede test yapmaya korkuyorum adet olmayı bekliyorum enfeksiyon da olabilir diye düşünüyorum aslında o ayrımı yapamadım işte gebelik mi var enfeksiyon mu varEvet canım akıntı var maalesef sürekli var hemde hem ıslak oluyor beyaz kalınsı bir kıvamda hemde.
Fitil kullandıgım icin onun akıntısı var surekli.hamilelikte farkli bi akintı olurmu bilemiyorumKızlar mrb hamile olanlar akıntı yaşadı mı acaba nasıl bir akıntı oluyor hamile olunca ben tüp bebek yapmadım bu ay ama çok yoğun beyaz kremsi akıntım var ıslaklık var hep adete 3 gün var regl sancım yok ama bir tane sivilcem çıktı bugün aklım karıştı sizce böyle bir ihtimal olabilir mi gebelik
Evde test varsa yapabilrsin korkma yoksa zaten çıkmayacakEvet kuzum benimde öyle kalın tabaka halinde hemde ama yinede test yapmaya korkuyorum adet olmayı bekliyorum enfeksiyon da olabilir diye düşünüyorum aslında o ayrımı yapamadım işte gebelik mi var enfeksiyon mu var
İşten eve gidince alıp yapayım o zaman dediğin gibi varsa zaten çıkar yoksa da bu ihtimale alıştım zatenEvde test varsa yapabilrsin korkma yoksa zaten çıkmayacak
Teşekkür ederim canım amin hepimizeBu arada dün bu mesajı akışta görmüştüm yazmak istedim. Tebrik ederimAllah şimdiden hayırlı bir hamilelik nasip etsin
Benim transfer gününden beri akıntım oluyor bazen biraz artıyor bazen azalıyor. Erken gebelik testi yapsan çıkar belki canım çok şüpheleniyorsan git kan ver sağlık ocağında istersenKızlar mrb hamile olanlar akıntı yaşadı mı acaba nasıl bir akıntı oluyor hamile olunca ben tüp bebek yapmadım bu ay ama çok yoğun beyaz kremsi akıntım var ıslaklık var hep adete 3 gün var regl sancım yok ama bir tane sivilcem çıktı bugün aklım karıştı sizce böyle bir ihtimal olabilir mi gebelik
Ben fitil kullanmadım canım hiç bende de oluyor akıntıFitil kullandıgım icin onun akıntısı var surekli.hamilelikte farkli bi akintı olurmu bilemiyorum
Sakın yapma moralin bozulur 7.gün yaptım koca bir negatif 8.günde gördüm pozitifi ancaKizlar 3. Gün embriyosu 5. Gün idrarda cikar mı yapsam
Neeee gerçekten mi kan testin ne zaman5.gün embriyosu bugun 8.günüm negatif çıktı hayırlısı olsun
15indeNeeee gerçekten mi kan testin ne zaman
Canım kan mı verdin ?5.gün embriyosu bugun 8.günüm negatif çıktı hayırlısı olsun
Tabiki çıkmaz ama herşey yolunda ise 6.gün kana karışıyor yavaş yavaş.Kizlar 3. Gün embriyosu 5. Gün idrarda cikar mı yapsam
Kız erken gebelik testi yazmamışım kafam dalgınCanım kan mı verdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?