2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Merhabalar ilaçları kullanırken regl olmazsınız vücut tepki veriyor ilaçlara. Gene de sorun derim merkezinize.

Kızlar çıktı sonucum kurtardık galiba artış oranı tam 2 kat oldu önceki sonuçları da yazayım bilmeyenler için . Doktor artık test istemez umarım

10.gün 129
12.gün 188
14.gün 348
16.gün 711
Bu arada dün bu mesajı akışta görmüştüm yazmak istedim. Tebrik ederim Allah şimdiden hayırlı bir hamilelik nasip etsin

Ne güzel darısı bize :)

Çok güzel maşallah
Kese için ne zaman gidiyorsunuz?

Ben de indireyim bunu :) yakında lazım olacak
Teşekkürler
Teşekkürler Bilmiyorum ki Dr beye attım sonucu daha bişey yazmadı.. beklemedeyim . İns transfer sonrası sizede bekleyen arkadaşlara da nasip olur..

Kızlar mrb hamile olanlar akıntı yaşadı mı acaba nasıl bir akıntı oluyor hamile olunca ben tüp bebek yapmadım bu ay ama çok yoğun beyaz kremsi akıntım var ıslaklık var hep adete 3 gün var regl sancım yok ama bir tane sivilcem çıktı bugün aklım karıştı sizce böyle bir ihtimal olabilir mi gebelik

Evet canım akıntı var maalesef sürekli var hemde hem ıslak oluyor beyaz kalınsı bir kıvamda hemde.

Evet canım akıntı var maalesef sürekli var hemde hem ıslak oluyor beyaz kalınsı bir kıvamda hemde.
Evet kuzum benimde öyle kalın tabaka halinde hemde ama yinede test yapmaya korkuyorum adet olmayı bekliyorum enfeksiyon da olabilir diye düşünüyorum aslında o ayrımı yapamadım işte gebelik mi var enfeksiyon mu var

Fitil kullandıgım icin onun akıntısı var surekli.hamilelikte farkli bi akintı olurmu bilemiyorum

Evet kuzum benimde öyle kalın tabaka halinde hemde ama yinede test yapmaya korkuyorum adet olmayı bekliyorum enfeksiyon da olabilir diye düşünüyorum aslında o ayrımı yapamadım işte gebelik mi var enfeksiyon mu var
Evde test varsa yapabilrsin korkma yoksa zaten çıkmayacak

Benim transfer gününden beri akıntım oluyor bazen biraz artıyor bazen azalıyor. Erken gebelik testi yapsan çıkar belki canım çok şüpheleniyorsan git kan ver sağlık ocağında istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…