- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.981
Kızlaaar keseleri gördünüz mü ? Gördüyseniz kan değerleriniz neydi ? Ya da transferden sonra kaçıncı gündü ?
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Ilaymilya 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 Kasım D Demiripek 34 3.cü deneme 5.ci gün 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Ocak @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Nil Gunes 35 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Mvsy 29 3.cü deneme 5.ci gün 8 Aralık @hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2.ci gün 24 Aralık FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme 13 Aralık
@lightbrown 30 1.ci deneme @efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün 20 Aralık @Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.cü deneme 5.ci gün 3 Aralık @sibellldr @Ceyda2911 36 4.cü deneme 2 Aralık @Brccck 34 3.cü deneme 5.ci gün @miracle070210 5.ci gün 2 Aralık @Hemselif 32 2.ci deneme 3.cü gün 27 Aralık
@Minikbirmucizemeselesi 1.ci deneme 3.cü gün 12 Aralık @lezard 38 1.ci deneme @mucizelervar 27 2.ci deneme 5.ci gün 29 Kasım @persona06 25 1.ci deneme 5.ci gün 2 Aralık @Duru_ sude 33 4.cü deneme 20 Aralık @Selinilya 31 1.ci deneme 6.ci gün 6 Aralık @Zecmel @Katre_g 31 1.ci deneme 5.ci gün 20 Aralık @Baharekinci 35 3.cü deneme 5.ci gün 4 Aralık @bsraerdl 2.ci deneme 5.ci gün 25 Aralık
@Hayyee 1.ci deneme @CevikKiz 31 1.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Hayyal 5.ci deneme 20 Aralık opu oldu @aylinnaylinn 32 3.cü deneme 5.ci gün 16 Aralık @Dfn1903 31 2.ci deneme 3.cü gün 19 Aralık @bir mucizee 31 2.ci deneme 3.cü gün @bebiii 30 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @yesilkozalak 2.ci deneme 4 Aralık Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci gün 20 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 1.ci gün 18 Aralık
@mutluannne123456789 26 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @tpk35 40 1.ci deneme 3.cü gün 9 Aralık @Kubii38 1.ci deneme 5.ci gün 13 Aralık @Brarmn11 26 3.cü deneme 5.ci gün agustos72 33 3.cü deneme 6.ci deneme 3 Aralık @menfur_queen 32 2.ci deneme 5.ci gün 6 Aralık @Eskimeyenyillar 3.cü deneme @nacwes 33 3.cü deneme 4.cü gün 30 Aralık Y ysmn1096 32 3.cü deneme 5.ci gün 27 Aralık @SmyrABlt 29 1.ci denem 3.cü gün 20 Aralık
@1nbahar 26 1.ci deneme 18 Aralık @Missalice 28 3.cü deneme 5.cü gün 16 Aralık @Zoey1 27 2.ci deneme 5.ci gün 16 Aralık @yaprak0001 28 1.ci deneme 3.cü gün 21 Aralık @mali35 31 1.ci deneme 5.ci gün 27 Aralık @Redqueen1 26 1.ci deneme 5.ci gün 31 Aralık @Glz1 23 1.ci deneme 3.cü gün 31 Aralık G gulcehanim 28 1.ci deneme 5.ci gün 28 Aralık @minnos patates 30 1.ci deneme 3.cü gün 23 Aralık @Hayattt1 24 2.ci deneme 3.cü gün 18 Aralık
Cift transfer canimTek transfer miydi
Sizin transfer 28iydi sanırım dimi? Erken çağırmışlar sizi yaaaa Benim transfer 24ydü ama bu Cuma’ya verdi kontrolü zaman geçmiyoMerhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
Benim çift oldugu için biraz daha hızlı değişiyor sanırım.20aralik transfer oldum dondurulmus 3uncu gün embriyosu
Hiç kan vermediniz mi 1500lerden snra kese ye bakılıyor cuma 1026ydi bugün pazar sabah verdim 2406 çıktı yarın kese bakılır büyük ihtimal
İnanın bende bunu anlamaya çalışıyorum. Hiç yüz yüze görüşmedik transfer sonrası. Acaba onun için mi çağırıyor. İlaç ya da tahlil isteyecektir herhalde.Sizin transfer 28iydi sanırım dimi? Erken çağırmışlar sizi yaaaa Benim transfer 24ydü ama bu Cuma’ya verdi kontrolü zaman geçmiyo
Sizin kalp atışı ve keseyi bir anda mı görmek istedi acaba ? Evet 28 idiSizin transfer 28iydi sanırım dimi? Erken çağırmışlar sizi yaaaa Benim transfer 24ydü ama bu Cuma’ya verdi kontrolü zaman geçmiyo
Evet o yüzden çok kararsız kaldımm hayırlısı olsun bakalımm.. Saol canım inşallahCanım ozaman senin doktor seçimin çok önemli gerçekten, inşallah hakkında en güzel pozitif ve kolaycacık gerçekleşecek sonucu alacağın bir doktor olur seçimin
İyiii cnmmm dun doktordaydim erken ypnca testi ctesi tekrar kan verdm degerim 2 ye katlms yrn bi kan daha vericem emin olmak icin suanlik guzelSelammm
Güzel kızlar güzel anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarınız nasıl her geçen gün hamiş haberleri alıyoruz ne mutlu böyle Allah'ım hayırlısıyla kucaklarına almayı da nasip etsin inşallahdua eder dua beklerim
Maşallahh kuzumm benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinİyiii cnmmm dun doktordaydim erken ypnca testi ctesi tekrar kan verdm degerim 2 ye katlms yrn bi kan daha vericem emin olmak icin suanlik guzel
Günaydınlar inşallah , benim bugün ilk kontrolüm vaarGünaydın kızlarmükemmel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah hayırlısıyla
İnşallah güzel haberler alırsınız sizin beta yüksekti bence keseyi görürsünüz bugünGünaydınlar inşallah , benim bugün ilk kontrolüm vaar
Günaydın, hadi hayırlı haberlerle gel inş bekliyoruzGünaydınlar inşallah , benim bugün ilk kontrolüm vaar
Günaydınlar ay haydi inşallah. Öğlen olur mu bugün bilemedim :)Günaydın, hadi hayırlı haberlerle gel inş bekliyoruz
Benden de tahlil ister belki bugün sonuçları yazarım kızlar.İnşallah güzel haberler alırsınız sizin beta yüksekti bence keseyi görürsünüz bugünben de 4.ye kan vermeye gideceğim bugün kolum delik deşik oldu iki günde bir kan vermekten
Benim aklımdaki tek soru ikiz mi tek miİnşallah güzel haberler alırsınız sizin beta yüksekti bence keseyi görürsünüz bugünben de 4.ye kan vermeye gideceğim bugün kolum delik deşik oldu iki günde bir kan vermekten
Su an yapılması gereken bi test yok, kalp atısindan sonra kan ve idrar testi varKızlar doktorun isteği rutin testler neler . Ben bugün öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptıracağım. Özele para dökmekten yorulduk vallahi. Özellikle bakılan değerleri hatırlıyo musunuz
Sağlık ocağındaki doktora hamileyim dersen o ister tümünü. Ben devlet hastanesi kadın doğuma gidip istedim, ilk sağlık ocağına da gitmiştim, devlet hastanesinde farklı testlerde istiyorlar. İkisinin farklı olan testleri var.Kızlar doktorun isteği rutin testler neler . Ben bugün öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptıracağım. Özele para dökmekten yorulduk vallahi. Özellikle bakılan değerleri hatırlıyo musunuz
Tabi belli olur ama bazen diğer kese sonradan da supriz yapabiliyorBenim aklımdaki tek soru ikiz mi tek mibugün kese görünürse belli olur demi
Öncelikle tüm duygularınızı dile getirdiğiniz için teşekkür ederim umarım bu denemenizden olumlu sonuç alırsınız güzel haberinizi burda bize verirsiniz inşallah çok geçmiş olsun alacağınız haber size bütün kötülükleri unuttursunYazdıklarınızı okuyunca ilk iki transferimde kendime üzüldüğüm kadar çok üzüldüm size. Bende ilk iki transferimi çok araştırıp labaratuvari ve doktor iyi diye bahceciye gittim. Berfu hanım ilk opuda 32 yumurta topladı 5. Güne 1 tane 6. Güne de 2 tane kaldı 32 yumurtadan. Ohss açısıyla günlerce yürüyemedim. Hasimato başlangıcı var dedi buna rağmen ilaç vermedi ve o kadar acı çekmeme rağmen transferim olumsuz oldu.( Onun değişime göre herşey çok iyiydi.). 2. Transferim için yine gittim ve yine anti tpo değerim çok yüksek çıktı hasimato var dediği halde ısrarla ilaç vermedi, ısrarla hocam bakın ilaç vermiyorsunuz a hasimatoda bebek tutmuyormus demem rağmen gerek yok gebe kalırsan veririm dedi herşey güzel dedi ısrarla yine vermedi ve benim 2. Transferimde olumsuz oldu... Çok yazık..o kadar acı çektim ama tamamen herkese uygulanan klasik yöntem uygulandı söyledikleri gibi kişiye özel bir tedavi filan yok.. sonra yine aynı merkezde calisan ama artık eşiyle birlikte çalışmak için bahceciden ayrılan Selen sakar ecemise gittim. Şuan transferimin 4. Günü inşallah olumlu sonuç alırım. Sizde üzülmeyin ama tereddütünüz varsa lütfen merkez degistirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?