2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlaaar keseleri gördünüz mü ? Gördüyseniz kan değerleriniz neydi ? Ya da transferden sonra kaçıncı gündü ?

Merhaba, ayın kaçında transfer olmultunuz siz. ? Bir de tek mi çift miydi . Benimde var yarın kese kontrolü. Ama değerim ne durumda bilmiyorum
Sizin transfer 28iydi sanırım dimi? Erken çağırmışlar sizi yaaaa Benim transfer 24ydü ama bu Cuma’ya verdi kontrolü zaman geçmiyo

20aralik transfer oldum dondurulmus 3uncu gün embriyosu

Hiç kan vermediniz mi 1500lerden snra kese ye bakılıyor cuma 1026ydi bugün pazar sabah verdim 2406 çıktı yarın kese bakılır büyük ihtimal
Benim çift oldugu için biraz daha hızlı değişiyor sanırım.
Sizin transfer 28iydi sanırım dimi? Erken çağırmışlar sizi yaaaa Benim transfer 24ydü ama bu Cuma’ya verdi kontrolü zaman geçmiyo
İnanın bende bunu anlamaya çalışıyorum. Hiç yüz yüze görüşmedik transfer sonrası. Acaba onun için mi çağırıyor. İlaç ya da tahlil isteyecektir herhalde.

İyiii cnmmm dun doktordaydim erken ypnca testi ctesi tekrar kan verdm degerim 2 ye katlms yrn bi kan daha vericem emin olmak icin suanlik guzel

İyiii cnmmm dun doktordaydim erken ypnca testi ctesi tekrar kan verdm degerim 2 ye katlms yrn bi kan daha vericem emin olmak icin suanlik guzel
Maşallahh kuzumm benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Benimde yarın var görüşmem bat’a 9 gün var tedaviye başlayıp beklicemm

Kızlar doktorun isteği rutin testler neler . Ben bugün öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptıracağım. Özele para dökmekten yorulduk vallahi. Özellikle bakılan değerleri hatırlıyo musunuz

Kızlar doktorun isteği rutin testler neler . Ben bugün öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptıracağım. Özele para dökmekten yorulduk vallahi. Özellikle bakılan değerleri hatırlıyo musunuz
Su an yapılması gereken bi test yok, kalp atısindan sonra kan ve idrar testi var

Sağlık ocağındaki doktora hamileyim dersen o ister tümünü. Ben devlet hastanesi kadın doğuma gidip istedim, ilk sağlık ocağına da gitmiştim, devlet hastanesinde farklı testlerde istiyorlar. İkisinin farklı olan testleri var.

Öncelikle tüm duygularınızı dile getirdiğiniz için teşekkür ederim umarım bu denemenizden olumlu sonuç alırsınız güzel haberinizi burda bize verirsiniz inşallah çok geçmiş olsun alacağınız haber size bütün kötülükleri unuttursun bende çektiğim acılara ve girdiğimiz masraflara okadar üzülüyorum ki.. sadece hastane ve ilaçlar değil otel paraları yol paraları yeme içme baya pahalıya mâl oldu canımız sağolsun yapacak bişey yok. Ama ben çok kızıyorum gerçektenYahu zaten başka merkezde embriyolarımızın gelişimi durmuş bununla ilgili bişeyler yapsana bizde inandık işte bu kez olacak dedik işini layığıyla yerine getirmeyen herkese hakkımı asla helal etmiyorum varsa bi ihmallık helal olmasın bilmiyorum bugün 7. Gün belki de erken daha bunları söylemek için eğer olmazsa(ki öyle insan hissetmez mi tanımaz mı vücudunu) İstanbul şişli memorial Semra kahramana giderim o merkez ve dr da 5aa 6aa kalitesi dışında embriyo yok çok araştırdım yılmak yok ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…