2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallahh canım ya çok kararsızım iki dr arasında kaldım birisi bahçeci fulyada Mehmet Asoğlu diğeride bahçelievler medical parkta Gürkan hoca.. varmı önerebilceğin bi dr ??
Benim de tutmazsa gideceğim tek dr Semra Kahraman Memorial Şişli bir araştırın derim. Ön görüşme ücretsizmiş tüp bebek fiyatı 15.500dü paket halinde kan verme vs dahil yanılmıyorsam birde kendileri size ilaç verecekmiş gerekirse 3 bini buluyormuş o ilaçlar (yumurta geliştirme ilaçları dışında) başka testler gerekirse onlarda ekstraya giriyor genetik gibi. Bir araştırın ben bu aralar onu çok araştırıyorum

Size daha erken şuan üzülmeyin inşallah olur ama merkez konusunda haklısınız aynı şeyleri yaşadım ve maddi manevi çok çok yıprandım. Dualarım sizinle

Cnm ben kan testi verdim bugün 12. Gündü tabi daha önce öğrenmiştim sonucu ama doktorum ısrarla bugün yine istedi ve tatbiki negatif.. listede benim adımın yanına da şöyle çiçekli böcekli bişiyler koyabilirsin

Rabbim bizlere dayanma gücü versin inşallah durmak yok yola devam olsun o zaman

Kızlar 4.beta kan testi için 450 TL para istediler sadece 3 tanesini tüp bebek merkezi karşılıyormuş. Benim özel sigortam da vardı o şekilde 200 TL ye indi. Bir şey daha öğrenmiş oldum . Başka yerde de yaptırabilirsin dediler de bugüne kadar hep aynı merkezde yaptırdım sonuçlar da hemen çıkıyor istemedim artık başka yer hayırlısı

Sizler nerede yaptırıyorsunuz ve ne kadar para veriyorsunuz ?

Ben grip oldum dikkat et kendine hapşırık yanına öksürük eklendi belirti falan dinleyecek halim kalmadı, hiç belirti yok tabiki umudum var ama olumsuz daha ağır basıyor hayırlısı olsun
Ya ilaçlardan olabilir, psikolojik olabilir, gerçekten yerleşiyor olabilir kendini çok dinleme belirti yaşarsın yaşarsın bir kesilir korkarsın bir şey mi oldu diye. güzel olur Allahın izniyle duygusu bile çok güzel

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.. valla benimdr olumsuz yanı daha agır basıyor ama genede umudum var

Çok saçma fazla bir para bence. Ben yakın bir özel hastanede yaptırdım 65 TL mi neydi.
Ayrıca sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin. Sabahları kan alıyorlar sadece ona dikkat et. Birde internetten bakmak için kodu iste o kadar

Ben 130 vermiştim çokmuş demiştim ama bu rakamı görünce şaşırdım

Bu seferlik verdim inşallah son olur. Bizim burda sağlık ocağına randevusuz gidemiyorsun en az 1-2 gün öncesi randevu istiyorlar sonra sonuçta ertesi gününe kalıyor. Artık bi daha test isterse (inşallah istemez ) erkenden randevu alıp giderim sağlık ocağına yazık günah o kadar paraya

Kızlar herkese merhaba . Benim hikayem çok uzun ama uzun uzadıya anlatıp kimseyi yormak istemiyorum . Bende cuma günü transfer oldum 4.gün embriyosu pcos var bende . Belirtileriniz neler merak ediyorum . Aynı zamanda geçen pazartesi de opu olmuştum ohss olabilirim diye hastanede yatmıştım . O yüzden ağrılarım var hala şişkinliğim batmalarım belirtiler mi toplamadan kaynaklı mı onu da anlayamıyorum rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşAllah Belirtileriniz neler bana da söyler misiniz ?

450 mi özel hastanede mi doktorunuz nerede yaptırıyordunuz kan testini? Ben devlette yaptırmıştım dünkü kan testimi ama doktorum özel hastanede çarşamba günü test yaptırıp tekrar kontrole gideceğim ama inşallah o kadar para istemezler ya tükendik vallahi maddi olarak hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…