- 27 Kasım 2019
- 355
- 330
- 103
- 29
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #11.001
Benim de tutmazsa gideceğim tek dr Semra Kahraman Memorial Şişli bir araştırın derim. Ön görüşme ücretsizmiş tüp bebek fiyatı 15.500dü paket halinde kan verme vs dahil yanılmıyorsam birde kendileri size ilaç verecekmiş gerekirse 3 bini buluyormuş o ilaçlar (yumurta geliştirme ilaçları dışında) başka testler gerekirse onlarda ekstraya giriyor genetik gibi. Bir araştırın ben bu aralar onu çok araştırıyorumİnşallahh canım ya çok kararsızım iki dr arasında kaldım birisi bahçeci fulyada Mehmet Asoğlu diğeride bahçelievler medical parkta Gürkan hoca.. varmı önerebilceğin bi dr ??
Size daha erken şuan üzülmeyin inşallah olurÖncelikle tüm duygularınızı dile getirdiğiniz için teşekkür ederim umarım bu denemenizden olumlu sonuç alırsınız güzel haberinizi burda bize verirsiniz inşallah çok geçmiş olsun alacağınız haber size bütün kötülükleri unuttursunbende çektiğim acılara ve girdiğimiz masraflara okadar üzülüyorum ki.. sadece hastane ve ilaçlar değil otel paraları yol paraları yeme içme baya pahalıya mâl oldu canımız sağolsun yapacak bişey yok. Ama ben çok kızıyorum gerçektenYahu zaten başka merkezde embriyolarımızın gelişimi durmuş bununla ilgili bişeyler yapsana bizde inandık işte bu kez olacak dedik işini layığıyla yerine getirmeyen herkese hakkımı asla helal etmiyorum varsa bi ihmallık helal olmasın bilmiyorum bugün 7. Gün belki de erken daha bunları söylemek için eğer olmazsa(ki öyle insan hissetmez mi tanımaz mı vücudunu) İstanbul şişli memorial Semra kahramana giderim o merkez ve dr da 5aa 6aa kalitesi dışında embriyo yok çok araştırdım yılmak yok ne yapalım
Cnm ben kan testi verdim bugün 12. Gündü tabi daha önce öğrenmiştim sonucu ama doktorum ısrarla bugün yine istedi ve tatbiki negatif.. listede benim adımın yanına da şöyle çiçekli böcekli bişiyler koyabilirsinGünaydın güzellikler bol neşeli eğlenceli geçen bi haftanız olsun veeeeee tabiki bol hamişli pozitifler görmekte nasip olsun
test yapacaklar var mı aranızda yada kan testi yapacak olanlar Allah'ım hayırlı haberler almayı nasip etsin
Rabbim bizlere dayanma gücü versin inşallah durmak yok yola devam olsun o zamanCnm ben kan testi verdim bugün 12. Gündü tabi daha önce öğrenmiştim sonucu ama doktorum ısrarla bugün yine istedi ve tatbiki negatif.. listede benim adımın yanına da şöyle çiçekli böcekli bişiyler koyabilirsin
Bende tam seni düşünüyodum napıyo acaba diye
Ben grip oldum dikkat et kendine hapşırık yanına öksürük eklendi belirti falan dinleyecek halim kalmadı, hiç belirti yok tabiki umudum var ama olumsuz daha ağır basıyor hayırlısı olsunBende tam seni düşünüyodum napıyo acaba diyebenim valla her duyduğum belirtiyi psikolojik olarak yaşıyormuşum gibi geliyor kafayı yedim galiba.. sen nasıl gidiyor.. senin bugün 7. Gün belirtiler daha belirgindir
Kızlar çok şükür kesemizi gördükTabi belli olur ama bazen diğer kese sonradan da supriz yapabiliyor
Tek mi çift mi canım gözün aydınKızlar çok şükür kesemizi gördük
Gozunaydin canım çok sevindimKızlar çok şükür kesemizi gördük
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.. valla benimdr olumsuz yanı daha agır basıyor ama genede umudum varBen grip oldum dikkat et kendine hapşırık yanına öksürük eklendi belirti falan dinleyecek halim kalmadı, hiç belirti yok tabiki umudum var ama olumsuz daha ağır basıyor hayırlısı olsun
Ya ilaçlardan olabilir, psikolojik olabilir, gerçekten yerleşiyor olabilirkendini çok dinleme belirti yaşarsın yaşarsın bir kesilir korkarsın bir şey mi oldu diye. güzel olur Allahın izniyle duygusu bile çok güzel
Çok saçma fazla bir para bence. Ben yakın bir özel hastanede yaptırdım 65 TL mi neydi.Kızlar 4.beta kan testi için 450 TL para istediler sadece 3 tanesini tüp bebek merkezi karşılıyormuş. Benim özel sigortam da vardı o şekilde 200 TL ye indi. Bir şey daha öğrenmiş oldum . Başka yerde de yaptırabilirsin dediler de bugüne kadar hep aynı merkezde yaptırdım sonuçlar da hemen çıkıyor istemedim artık başka yer hayırlısı
Sizler nerede yaptırıyorsunuz ve ne kadar para veriyorsunuz ?
Ben 130 vermiştim çokmuş demiştim ama bu rakamı görünce şaşırdımÇok saçma fazla bir para bence. Ben yakın bir özel hastanede yaptırdım 65 TL mi neydi.
Ayrıca sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin. Sabahları kan alıyorlar sadece ona dikkat et. Birde internetten bakmak için kodu iste o kadar
Kanda negatif görene kadar mutluyumÇok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine.. valla benimdr olumsuz yanı daha agır basıyor ama genede umudum var
Bu seferlik verdim inşallah son olur. Bizim burda sağlık ocağına randevusuz gidemiyorsun en az 1-2 gün öncesi randevu istiyorlar sonra sonuçta ertesi gününe kalıyor. Artık bi daha test isterse (inşallah istemezÇok saçma fazla bir para bence. Ben yakın bir özel hastanede yaptırdım 65 TL mi neydi.
Ayrıca sağlık ocağında ücretsiz yaptırabilirsin. Sabahları kan alıyorlar sadece ona dikkat et. Birde internetten bakmak için kodu iste o kadar
Bende aynı şekilde.. tahlil günüm 17 ocak o zamana kadar idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Gözüm çok korktu.. negatif çıkan sonra kanda pozitif oldu.. pozitif çıkan kanda negatif olduKanda negatif görene kadar mutluyum
450 miKızlar 4.beta kan testi için 450 TL para istediler sadece 3 tanesini tüp bebek merkezi karşılıyormuş. Benim özel sigortam da vardı o şekilde 200 TL ye indi. Bir şey daha öğrenmiş oldum . Başka yerde de yaptırabilirsin dediler de bugüne kadar hep aynı merkezde yaptırdım sonuçlar da hemen çıkıyor istemedim artık başka yer hayırlısı
Sizler nerede yaptırıyorsunuz ve ne kadar para veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?