2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinden sonra ilaçları ne zamana kadar kullanmak gerekiyor ? Benim doktorum 8. Haftada bırakacaksın dedi ama bana çok erken geldi internetten bakıyorum hep 12. Haftaya kadar kullanılması gerekir yazıyor.

Ben hep forumlarda okuduğum kadarıyla 8 haftaya kadar demişler hep

Progestan kapsül kullanıyor musun

Kızlar günaydın. Ben genelde hep çok şiddetli hapşıran biriyim biliyorum doktorların dediklerine göre bir şey olmaz falan diyorlar ama 4-5 gün önce yatakta yatarken o kadar şiddetli hapşırdum ki karnıma çok kötü ağrı saplandı. Şimdi de hapşırıyorum her gün karnımı tutup hafif hapşırmaya çalışıyorum korkuyorum valla çok acaba diyorum minnoşlardan birini o ağrıyla hapşırınca mi kaybettim

Sata gore hesaplanıyor, transfer tarihinin bi onemi kalmiyo
Evet ama bence transfer tarihinin de önemi var mesela diyelim ki sat günü aynı iki kişi . Sattan 14.gün transfer yapılan biriyle 21.gün transfer yapılan biri arasında tam bir hafta var. Aynı hafta olmalarının mümkünatı yok.

Günde 60 kere şiddetli bir şekilde hapşırıyorum hasta oldum deme öyle

Günde 60 kere şiddetli bir şekilde hapşırıyorum hasta oldum deme öyle
Geçmiş olsun canım ya sıcak bir şeyler iç hep iyileş hemencik. Ya bir şey olmaz aslında da yatakta normal üstü hapşırdum ağrı girdi bi kere sadece diğerlerinde girmedi hiç. Yani diyorum hapşırik ile gideceği varsa zaten giderdi başka bir seferde de ona bağlamamak lazım pek

Karnım düzken hapşurunca acıyor karnım ama yan dönünce daha rahatım Allahın izniyle hiç bir şey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…