- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.881
Kaçıncı gün embriyosu idiArkadaşlar bugün kan testi verdim 7.gün 0.1 çıktı.Acaba erken mi verdim ama olsa çıkardı herhalde
5.gün embriyosu hatching di yani kabuğundan çıkmaya başlamış demişlerdiKaçıncı gün embriyosu idi
Sata gore hesaplanıyor, transfer tarihinin bi onemi kalmiyoDevlet Hastanesi'nde tedavi gördüğüm için doktora soramiyorum da hemen ters cevap veriyorlar özelde tedavi görenler soran felan vardır inşallah bizde öğrenmiş oluruz
Çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini canım darısı bana inşallahMaşallah şimdi öğrrndim. Kızlar çıktı sonuç 985 ikiye katlanmış hamd olsun. Çift embriyo idi 5. Gün embriyosu
Ben hep forumlarda okuduğum kadarıyla 8 haftaya kadar demişler hepKızlar dondurulmuş embriyo transferinden sonra ilaçları ne zamana kadar kullanmak gerekiyor ? Benim doktorum 8. Haftada bırakacaksın dedi ama bana çok erken geldiinternetten bakıyorum hep 12. Haftaya kadar kullanılması gerekir yazıyor.
Progestan kapsül kullanıyor musunkızlar ayıp olmazsa bir şey soracağım :) belki aynı durumu yaşayan vardır. İdrarda beyaz tortular oldu mu hiç sizlerde de böyle kireç gibi ? benim transferin 3. gününden beri oluyor hep bugün 6. günü yine olıuyor. Doktoruma sordum bol bol su iç dedi sadece hiç rahatlatmadı beni cevabı iltihap yada başka bir rahatsızlık değildir inşallah
Evet ama bence transfer tarihinin de önemi var mesela diyelim ki sat günü aynı iki kişi . Sattan 14.gün transfer yapılan biriyle 21.gün transfer yapılan biri arasında tam bir hafta var. Aynı hafta olmalarının mümkünatı yok.Sata gore hesaplanıyor, transfer tarihinin bi onemi kalmiyo
Çok sevindim inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebeğini canım darısı bana inşallah
Günde 60 kere şiddetli bir şekilde hapşırıyorum hasta oldum deme öyleKızlar günaydın. Ben genelde hep çok şiddetli hapşıran biriyim biliyorum doktorların dediklerine göre bir şey olmaz falan diyorlar ama 4-5 gün önce yatakta yatarken o kadar şiddetli hapşırdum ki karnıma çok kötü ağrı saplandı. Şimdi de hapşırıyorum her gün karnımı tutup hafif hapşırmaya çalışıyorum korkuyorum valla çokacaba diyorum minnoşlardan birini o ağrıyla hapşırınca mi kaybettim
Kadindogum cikartiyor canim, ssk anlaşması olan ozel hastanede ki kadin doğum da çıkartıyor, illa devlete gerek yok yani. Bana kalp atışını görünce çıkartırız demislerdiKızlar oksapar a rapor çıkarabiliyor muyuz evetse nasıl?
Kaçıncı haftadasınızKadindogum cikartiyor canim, ssk anlaşması olan ozel hastanede ki kadin doğum da çıkartıyor, illa devlete gerek yok yani. Bana kalp atışını görünce çıkartırız demislerdi
Geçmiş olsun canım ya sıcak bir şeyler iç hep iyileş hemencik. Ya bir şey olmaz aslında da yatakta normal üstü hapşırdum ağrı girdi bi kere sadece diğerlerinde girmedi hiç. Yani diyorum hapşırik ile gideceği varsa zaten giderdi başka bir seferde de ona bağlamamak lazım pekGünde 60 kere şiddetli bir şekilde hapşırıyorum hasta oldum deme öyle
Inşallah katlanarak artar değerlerinHepinize olsun. Yarın bakılacak inşallah iyidir
Karnım düzken hapşurunca acıyor karnım ama yan dönünce daha rahatım Allahın izniyle hiç bir şey olmasınGeçmiş olsun canım ya sıcak bir şeyler iç hep iyileş hemencik. Ya bir şey olmaz aslında da yatakta normal üstü hapşırdum ağrı girdi bi kere sadece diğerlerinde girmedi hiç. Yani diyorum hapşırik ile gideceği varsa zaten giderdi başka bir seferde de ona bağlamamak lazım pek
Ben cıkaramadım cikaran arkadaslar var. Sanırım doktorun keyfine kalmısKızlar oksapar a rapor çıkarabiliyor muyuz evetse nasıl?
Kaçıncı haftadasınız
Güzel haberlerini bekliyoruzÖnce ki gebeligimdeydi o, malesef kalbi durdu ilerlemedi.
yarın test yapicamumarım güzel haberler alirim
Allah razı olsun inşallahHer zaman dualarımda olacaksın canıımmsayfaya her girdiğimde sayfayı sen açtığın için ismin hep ilk gözüme çarpan şey oluyor ve hep dua ediyorum en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğine kavuşman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?