• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben 😍 hiç unutmayacağım tarih yılbaşı gecesi eşim bu marka testi alıp geldi silik çizgiyi bundan görüp ertesi sabah aynı testte onayladım ve tabiki kan testiyle de 😍
Yaaaa gerçekten mi 😍 çok sevindim adınıza 🧿 bana da umut ışığı oldunuz vallahi çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🌹kafayı yemek üzereydim az kalmıştı 😅 Allahım bebeğinizi korusun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿

Yaaaa gerçekten mi 😍 çok sevindim adınıza 🧿 bana da umut ışığı oldunuz vallahi çok teşekkür ederim cevapladığınız için 🌹kafayı yemek üzereydim az kalmıştı 😅 Allahım bebeğinizi korusun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🧿
Rabbim sizin için ve tüm isteyenler için hayırlısını nasip etsin dualarım hep sayfadaki arkadaşlarımla 💕

Selammm:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Güzel kızlar güzel anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarınız nasıl her geçen gün hamiş haberleri alıyoruz ne mutlu böyle Allah'ım hayırlısıyla kucaklarına almayı da nasip etsin inşallah 🌹🌹🌹🌹🌹 dua eder dua beklerim 🥰🥰🥰🥰
Her zaman dualarımda olacaksın canıımm 🤲🏻🌹 sayfaya her girdiğimde sayfayı sen açtığın için ismin hep ilk gözüme çarpan şey oluyor ve hep dua ediyorum en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğine kavuşman için ❤️🤲🏻

Kızlar bir şey soracağım ya :KK43: kafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor :KK43: aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece :KK43:
Ben varım canım 8.gün yaptım testi ikinci silik çıktı hatta yazdım burda üzüldüm falan sonradan öğrendim zaten o pozitif demekmiş,bugün kandada pozitif çıktı malesef değerden dolayı benimki kimyasal diye düşünüyoruz ama sonuçta pozitif mi pozitif yani test doğru sonuç verdi bende bu durumda

Kızlar bir şey soracağım ya :KK43: kafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor :KK43: aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece :KK43:
Canım kaset testle yap. Erken gebelikle daha önce bende pozitif görmüştüm kanda negatifti

Back