• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var mi ?
Ben yumurta toolamada dr folik asit verdi ve 3 secenek sundu bunlardan biri olsun dedi ve benim yengem eczaci bana imomu verdi baskada yaninda folik asit kullanmadim

Kızlar benim bugün beşinci günüm transfer olalı
Hafif vardı agrılar ama bir saattir çoğalmaya başladı acaba bugünlerde mi yerleşmeye çalışıyor 🤔
Yoksa biraz ayakta fazla kaldım bugün onun etkisimi 🙄
Bir fikriniz varmı acaba

Kizlar belirtiler ne zaman başlıyor genel olarak ben 2 gun once 3. Gün 8/1 embriyosu transfer oldum göğüs agrisi disinda birsey hissetmiyorum sanki tutmamis gibi

Kızlar bir şey soracağım ya :KK43: kafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor :KK43: aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece :KK43:

Kizlar belirtiler ne zaman başlıyor genel olarak ben 2 gun once 3. Gün 8/1 embriyosu transfer oldum göğüs agrisi disinda birsey hissetmiyorum sanki tutmamis gibi
Canım ikinci günü birşey hissetmezsin ki zaten ben beşinci gün deyim yeni yeni kasık ve bel agrısı hissediyorum 😉 olumsuz düşünmek için kendini dinleme pozitif olmaya çalışıyoruz hep beraber 🥰
İlk denemenmi

Hiç öyle düşünmemelisin belirti arama vücuttan vücuda değişiyor ilaçlar bazen başlıca görmek istediğimiz belirtileri veriyo malesef 🙄

Kızlar bir şey soracağım ya :KK43: kafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor :KK43: aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece :KK43:
Ben 😍 hiç unutmayacağım tarih yılbaşı gecesi eşim bu marka testi alıp geldi silik çizgiyi bundan görüp ertesi sabah aynı testte onayladım ve tabiki kan testiyle de 😍

Bende merak ediyodum internette tüp bebek hesaplama yazınca bilgileri dolduruyorsun bi tarih çıkıyo ama doğruluk payını bilmiyorum 🤷🏽‍♀️
Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğüm için doktora soramiyorum da hemen ters cevap veriyorlar özelde tedavi görenler soran felan vardır inşallah bizde öğrenmiş oluruz

Ben yaptım sabah silik çizgi sonrası akşam test verdim pozitif cikti

Back