2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ben hiç unutmayacağım tarih yılbaşı gecesi eşim bu marka testi alıp geldi silik çizgiyi bundan görüp ertesi sabah aynı testte onayladım ve tabiki kan testiyle de
Yaaaa gerçekten mi çok sevindim adınıza bana da umut ışığı oldunuz vallahi çok teşekkür ederim cevapladığınız için kafayı yemek üzereydim az kalmıştı Allahım bebeğinizi korusun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Rabbim sizin için ve tüm isteyenler için hayırlısını nasip etsin dualarım hep sayfadaki arkadaşlarımla

Her zaman dualarımda olacaksın canıımm sayfaya her girdiğimde sayfayı sen açtığın için ismin hep ilk gözüme çarpan şey oluyor ve hep dua ediyorum en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğine kavuşman için

Ben varım canım 8.gün yaptım testi ikinci silik çıktı hatta yazdım burda üzüldüm falan sonradan öğrendim zaten o pozitif demekmiş,bugün kandada pozitif çıktı malesef değerden dolayı benimki kimyasal diye düşünüyoruz ama sonuçta pozitif mi pozitif yani test doğru sonuç verdi bende bu durumda

Canım kaset testle yap. Erken gebelikle daha önce bende pozitif görmüştüm kanda negatifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…