- 4 Aralık 2017
- 63
- 153
- 43
- 54
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.861
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu sayfada blastokist i seçip (5. Gün embriyosu) transfer tarihini yazdım sonucu öyle buldum siz de bi bakın isterseniz gidince sorcam tabiDevlet Hastanesi'nde tedavi gördüğüm için doktora soramiyorum da hemen ters cevap veriyorlar özelde tedavi görenler soran felan vardır inşallah bizde öğrenmiş oluruz
Yaaaa gerçekten miBenhiç unutmayacağım tarih yılbaşı gecesi eşim bu marka testi alıp geldi silik çizgiyi bundan görüp ertesi sabah aynı testte onayladım ve tabiki kan testiyle de
Rabbim sizin için ve tüm isteyenler için hayırlısını nasip etsin dualarım hep sayfadaki arkadaşlarımlaYaaaa gerçekten miçok sevindim adınıza bana da umut ışığı oldunuz vallahi çok teşekkür ederim cevapladığınız için kafayı yemek üzereydim az kalmıştı Allahım bebeğinizi korusun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben yaptım sabah silik çizgi sonrası akşam test verdim pozitif cikti
Her zaman dualarımda olacaksın canıımmSelammm
Güzel kızlar güzel anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarınız nasıl her geçen gün hamiş haberleri alıyoruz ne mutlu böyle Allah'ım hayırlısıyla kucaklarına almayı da nasip etsin inşallahdua eder dua beklerim
Benim dondurulmuş 3uncu gün acaba hangi tarih oluyor kafam çok karışık yaaaTüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET bu sayfada blastokist i seçip (5. Gün embriyosu) transfer tarihini yazdım sonucu öyle buldum siz de bi bakın isterseniz gidince sorcam tabi
Amin canım her şeyin hakkımızda hayırlısıDemekki benimde dondurulmuş son embriyom bakalım hayırlısı inşallah
Oda sayfadaki embriyo transferini seçince çıkan sonuç oluyo çünkü ikisinin arasında iki gün filan var :)Benim dondurulmuş 3uncu gün acaba hangi tarih oluyor kafam çok karışık yaaa
Üçüncüde olsa geçmiyor zaman inan yalnızca kendimi kısıtladıgım noktalarda daha esnek davranıyorumEvet ilk denemem zaman gecmiyor bir türlü
O zmn suan5 haftalık 5gun gözüküyor onu seçip yaptım pazartesi keseye bakılacak inşallahOda sayfadaki embriyo transferini seçince çıkan sonuç oluyo çünkü ikisinin arasında iki gün filan var :)
Sizin transfer ne zaman yapılmıştı?O zmn suan5 haftalık 5gun gözüküyor onu seçip yaptım pazartesi keseye bakılacak inşallah
Ben varım canım 8.gün yaptım testi ikinci silik çıktı hatta yazdım burda üzüldüm falan sonradan öğrendim zaten o pozitif demekmiş,bugün kandada pozitif çıktı malesef değerden dolayı benimki kimyasal diye düşünüyoruz ama sonuçta pozitif mi pozitif yani test doğru sonuç verdi bende bu durumdaKızlar bir şey soracağım yakafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece
20 Aralık dondurulmuş 3uncu gunSizin transfer ne zaman yapılmıştı?
Canım kaset testle yap. Erken gebelikle daha önce bende pozitif görmüştüm kanda negatiftiKızlar bir şey soracağım yakafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece
Yok canım bizim işler karışık biraz sen inşallah pozitif görürsün sağlıklı bir şekildeHayat transfer oldun mu benim bu gun 1. Günüm dün dondurulmuş 5.gün embriyo transferi oldum
Ben 28 Aralık transferiyim test gününüz yarındır. İnşallah hamilesindir. Bender belirtilrri yaşıyordumkızlar 30 aralık transferiyim. Ne idrar ne kan testi yaptım kasıklarım ve belim çok ağrıyor sizde de oldu mu çözümünüz ne oldu teşekkür ederim
Oksopar piyasada var mı ? Enox a geçirdi beni yok diye. Ne kadar süre ile kullanılıyorKızlar oksapar a rapor çıkarabiliyor muyuz evetse nasıl?
Şimdi verseniz de çıkar :) inşallah vardır. Ben 8. Gün öğrenmiştim varlığınıyarın 10. gün ama pazartesi kan vermeyi düşünüyordum bu ağrılar beni çok zorladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?