- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.841
Herkeste lekelenme olmuyor bende hiç olmadı ama pozitif çıktı mesela canım buna bağlama kendiniMerhaba kızlarüçüncü gün embriyosu transfer olanlar kaçıncı gün lekelenme oluyor acaba
Amin canım sağolAllah rast getirsin inşallah
Lekelenme herkeste olmuyor benim 5. Gün transferi hiç lekelenme yaşamadım sadece kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı onlar da azaldı şuanda kontrol günümü bekliyorumMerhaba kızlarüçüncü gün embriyosu transfer olanlar kaçıncı gün lekelenme oluyor acaba
Ben yumurta toolamada dr folik asit verdi ve 3 secenek sundu bunlardan biri olsun dedi ve benim yengem eczaci bana imomu verdi baskada yaninda folik asit kullanmadimKızlar aranızda imom omega kullanan var mi ? Foto ekledim içinde yok yok. Transfer gününden itibaren doktor bunu verdi bana bunu kullanıyorum ama sizce yeterli mi folik asit ayrıca almaya gerek var mi ? Bunu kullanıpta yanında başka folik asit vs kullanan var mi ?
Hayırlı olsunHerkeste lekelenme olmuyor bende hiç olmadı ama pozitif çıktı mesela canım buna bağlama kendini
Hayırla devam etsin inşLekelenme herkeste olmuyor benim 5. Gün transferi hiç lekelenme yaşamadım sadece kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti vardı onlar da azaldı şuanda kontrol günümü bekliyorum
5. Haftaya kadar hic bisey yoktu goguslerimdeKızlar bugun 9.günüm 1saattir gögüslerim acımaya başladı ve damarlar belirmiş pozitif olanlar kaçıncı gün başladı sizde inşallah hayra işarettir
lekelenme her zaman pozitif demek değil aslında dış gebelik ve kimyasal gebeliğin ya da progesteron yetmezliğinin belirtisi de olabiliyor.Hayırlı olsunama olursada ümit artıyor sanırım
Aaa bunu bilmiyordumlekelenme her zaman pozitif demek değil aslında dış gebelik ve kimyasal gebeliğin ya da progesteron yetmezliğinin belirtisi de olabiliyor.
Canım ikinci günü birşey hissetmezsin ki zaten ben beşinci gün deyim yeni yeni kasık ve bel agrısı hissediyorumKizlar belirtiler ne zaman başlıyor genel olarak ben 2 gun once 3. Gün 8/1 embriyosu transfer oldum göğüs agrisi disinda birsey hissetmiyorum sanki tutmamis gibi
Evet ilk denemem zaman gecmiyor bir türlüCanım ikinci günü birşey hissetmezsin ki zaten ben beşinci gün deyim yeni yeni kasık ve bel agrısı hissediyorumolumsuz düşünmek için kendini dinleme pozitif olmaya çalışıyoruz hep beraber
İlk denemenmi
Bende merak ediyodum internette tüp bebek hesaplama yazınca bilgileri dolduruyorsun bi tarih çıkıyo ama doğruluk payını bilmiyorumKizlar tüp bebekte hamilelik hangi günden hesaplanır ?? Yardımcı olur musunuz
Hiç öyle düşünmemelisin belirti arama vücuttan vücuda değişiyor ilaçlar bazen başlıca görmek istediğimiz belirtileri veriyo malesefKizlar belirtiler ne zaman başlıyor genel olarak ben 2 gun once 3. Gün 8/1 embriyosu transfer oldum göğüs agrisi disinda birsey hissetmiyorum sanki tutmamis gibi
BenKızlar bir şey soracağım yakafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece
Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğüm için doktora soramiyorum da hemen ters cevap veriyorlar özelde tedavi görenler soran felan vardır inşallah bizde öğrenmiş oluruzBende merak ediyodum internette tüp bebek hesaplama yazınca bilgileri dolduruyorsun bi tarih çıkıyo ama doğruluk payını bilmiyorum
Ben yaptım sabah silik çizgi sonrası akşam test verdim pozitif ciktiKızlar bir şey soracağım yakafamda deli sorular. Ben bugün idrar testimi predictor early erken gebelik testi ile yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Ama sayfada bu marka erken gebelik testi ile konu açılmış ve yanlış sonuç çıkartıyor pozitif değerlerin çoğu negatif çıkıyor yazıyor aranızda predictor ile test yapıp pozitif görüp sonra kan testinde doğrulayan oldu mu ? İçime kurt düştü gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?