2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

merhaba ben buna eldivenle çözüm bulmuştumm eldiven giyip fitili de azıcık ıslatıp itiyordum. Çok itemesemde iş görüyordu bende :) inşallah işinize yarar

ya sebepsiz diye bir şey yok lütfen sebebini çoook detaylı araştırıp deneyin gercekten cok zor Allah sabır versin size genetiğine baktırın en azından umarım hiçbiirne gerek duymadan güzel haberi alırsınız..

cevabınız için teşekkür ederim ben de 11. günde test vermeyi düşünüyordum varsa mutlaka çıkar sanırım idrar testi yapmıcam insanın kafası karışıyor siz idrarda gördünüz mü?
İdrarı atayım size . Çok yüksek değerde bile çok kırmızı çıkmadı. Kan verin sizde. Çift mi sizin kaçıncı gününüz

Çok şükür sonucum yüksek çıktıduyduğum anda kalbimdeki ilk duygu ile isteyen ve burdaki herkes icin dua ettim, Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Çok sevindim Kaç çıktı acaba ? Kaçıncı gününüzdü ? Sağlıkla devam etsin inş hepimizin süreci

Yok akşam testi yaptım 8.günümdü artık ctesiyi bekleyeceğim yapscak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…