- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.301
sizin adınıza çok sevindim katlanarak artsın değeriniz sağlıkla ilerlesin transferinizin kaçıncı günü kan verdinizMerhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
merhaba ben buna eldivenle çözüm bulmuştumm eldiven giyip fitili de azıcık ıslatıp itiyordum. Çok itemesemde iş görüyordu bende :) inşallah işinize yararDuygusal gelgitler bende de var.. ağlayasın var ağlasam düzelirimbuarada doktoruma sordum fitil olayını.. kapsülün tortuları vajina duvar yanlarında tortu olarak kalabiliyormuş, o da şişmeye neden olurmuş, sorun değil devam edin dedi, çok içeri itmeseniz bile yeterli okur o mrk etmeyin dedi..
O zaman bilmiyorum canım en hayırlısı olsun güzel haberlerle gelYok dondurulmus değil taZe transfer olmak istiyorum
Bende pazartesi oldum hiç bir şey yokBende pazartesi günü transfer oldum hakkımızda hayırlısı olsun bazen saniyelik sol tarafım agrıyor hemen geçiyor
Transferden sonra 8. Gün bitmişti.sizin adınıza çok sevindim katlanarak artsın değeriniz sağlıkla ilerlesin transferinizin kaçıncı günü kan verdiniz
Herkese farklı kullandirilmis haftaya perinatalog gidip gerekirse birakacagimBU ilacı 5 gün kullandırdı baan transferden sonra uzun süreli ilaç değil bu
ya sebepsiz diye bir şey yok lütfen sebebini çoook detaylı araştırıp deneyin gercekten cok zor Allah sabır versin sizeBenim önceki üç transferimden ikisi tutmuştu. Biri 8 haftalık iken kalbi durdu. Diğeri de 6 haftalık da kaldı gelişim devam etmedi. Bu insanın canını daha çok yakıyor. Ümitlenip hüsrana uğramak, yarı yolda kalmak. Şimdi 4. Denemem yine beni neyin beklediğini bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.
cevabınız için teşekkür ederim ben de 11. günde test vermeyi düşünüyordum varsa mutlaka çıkar sanırım idrar testi yapmıcam insanın kafası karışıyor siz idrarda gördünüz mü?Transferden sonra 8. Gün bitmişti.
İdrarı atayım size . Çok yüksek değerde bile çok kırmızı çıkmadı. Kan verin sizde. Çift mi sizin kaçıncı gününüzcevabınız için teşekkür ederim ben de 11. günde test vermeyi düşünüyordum varsa mutlaka çıkar sanırım idrar testi yapmıcam insanın kafası karışıyor siz idrarda gördünüz mü?
Evet benim de 7. Gün yaptım çok silik çizgi çıkmıştı ertesi gün sabah idrarı ile yaptım o daha belirgindiKızlar erken gebelik testi yaptım aşırı moralim bozuldu hayalet gibi çıktı 2.çizgi ne diyosunuz öyle çıkan olmuşmuydu?
Benim sonucum malesef negatif. Bu kadar etkilenecegimj dusunmemistim ama cok agladim. Anca kendime geldim. Insallah sizin pozitiftir.Doktora göre beklemeye ne var ? Burada ana olacağız diye kalp krizi geçiriyoruz nerdeyse
Çok sevindimÇok şükür sonucum yüksek çıktıduyduğum anda kalbimdeki ilk duygu ile isteyen ve burdaki herkes icin dua ettim, Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Aaaa cok sevindim. Gozunuz aydin. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.Merhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
Amin inşallahÇok sevindimKaç çıktı acaba ? Kaçıncı gününüzdü ? Sağlıkla devam etsin inş hepimizin sürec
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda mucizene kavuşursunGüvenmeee bende de baya çizgi vardı bi gün sonra beta 6.5 çıktı kimyasal gebelik oldu sonra zaten bekle en iyisi test gününü
Yok akşam testi yaptım 8.günümdü artık ctesiyi bekleyeceğim yapscak bişey yokZaten ilk başta silik çıkıyor sonra koyulaşıyor yine de gününden önce çok netlik veren bir test değil güvenmemek lazım kaçıncı gün yaptın sabah ilk tuvalete çıktığında mı yaptın öyle yapılması daha uygun
Ayy çooook sevindimmMerhaba , evet verdim heyecandan yazamadım. Hamd olsun 428 çıktı sonucum. İsteyen herkesin yüksek çıksın inşallah kızlar .
kızlar pazartesi 116 ydı bugün 60'a düşmüş. kimyasal mı geçiriyorum sizce?
Benim sonucum malesef negatif. Bu kadar etkilenecegimj dusunmemistim ama cok agladim. Anca kendime geldim. Insallah sizin pozitiftir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?