- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.261
Aa evet eskiden aşılamada benimde öyleydi berbat sarhoş gibi sızıp kalıyordum. Ben şimdi günde 2 fitil 2 iğne olarak kullanıyoruminşallah canım çok korkuyorum. ağızdan progesteron kullananlar dikkatli olsun inanılmaz baş dönmesi yapıyor beni perişan etti
Evet cnmmerhabalar zeynepkur seni nisan başlığından tanıyor olabilir miyim sanki konuşmuştuk canım
hemen hemen aynı süreçleri yaşamışız canım. Nisan da kimyasal gebelik oluştu benimde sonrasında kistler yüzünden ertelendi hep. 30 aralıkta transfer oldum pazartesi test vericem canım yaşım da var inşallah hepimiz güzel sonuçlat alırız çok yıprandık bu süreçte hepimizEvet cnmNisandaki transferim negatif oldu.Sonrasinda haziranda tekrar basladik ama transfer öncesi rahim kalinlasmadi ve iptal oldu Kist olusmus ilac kullandım,kist kayboldu ve aralikta transfer oldum.Bu sefer de kimyasal oldu malesef Sen naptın cnm ?Nasıl geçti sürecin?
Cnm dualarım seninle inş güzel haberlerini alırızhemen hemen aynı süreçleri yaşamışız canım. Nisan da kimyasal gebelik oluştu benimde sonrasında kistler yüzünden ertelendi hep. 30 aralıkta transfer oldum pazartesi test vericem canım yaşım da var inşallah hepimiz güzel sonuçlat alırız çok yıprandık bu süreçte hepimiz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım982 canım
Çok teşekkür ederim
Amin canım benim çook teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür, darısı başına olsun inşallahAmin canım benim çook teşekkür ederimSenin de sağlıkla tüm süreçlerin sağlıkla geçsin inş
Çok sevindim, amin inş canımAmin canım. Bugün kalp atışını duyduk çok şükür, darısı başına olsun inşallah
Yok canım bilmiyorum gönlünü ferah tut kaç olursa olsun değerin dondurulmuş transfer olacaksan takmaYaaa çok teşekkürler <3 lh ve progestron için ideal aralıklar ne acaba yumurta toplama öncesi biliyor musunuz
Yani büyük ihtimalle evet kimyasal gebelik gibi duruyorkızlar pazartesi 116 ydı bugün 60'a düşmüş. kimyasal mı geçiriyorum sizce?
Canim sabah ilk idrarla yapsaydın ya kaçıncı gününKızlar erken gebelik testi yaptım aşırı moralim bozuldu hayalet gibi çıktı 2.çizgi ne diyosunuz öyle çıkan olmuşmuydu?
Güvenmeee bende de baya çizgi vardı bi gün sonra beta 6.5 çıktı kimyasal gebelik oldu sonra zaten bekle en iyisi test gününüKızlar erken gebelik testi yaptım aşırı moralim bozuldu hayalet gibi çıktı 2.çizgi ne diyosunuz öyle çıkan olmuşmuydu?
Yok canım ben akşam şimdi yaptım aşırı silik yok gibiCanim sabah ilk idrarla yapsaydın ya kaçıncı günün
Hiç bir şey olmaz canım kassanda tutacağı varsa tutar kasmasanda stres yapman çok normal ama kısa bir işlem hop bir bakmışsın olmuş bitmiş insallah tutunur minik güzel geçer her şeyKızlarprogestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum
Benim de böyle ağrılarım adetim başladıktan sonraki gün yani en yoğun günümde olur. Başlamadan ağrım olmaz fazla. Akşamdan beri daha belirgin. Bacaklarımda da var biraz. farklı bir durum tabi hakkımızda hayırlısıregl döneminde ağrım olmuyor normalde benim şimdi neden ağrıyor belim ve kaşığım anlamlandıramıyorum.
Evet canım öyle gibi duruyor malesefkızlar pazartesi 116 ydı bugün 60'a düşmüş. kimyasal mı geçiriyorum sizce?
Bir iki gün benim de saniyelik batmalar şeklinde oldu. Bugün değişti biçimi ağrının. Şimdi şiddetli olmayan sabit bir ağrı..Bende pazartesi günü transfer oldum hakkımızda hayırlısı olsun bazen saniyelik sol tarafım agrıyor hemen geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?