2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar progestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum
Merhaba , transferde kendinizi kasssnız da bir şey değişmiyor çünkü sabitliyorlar. Sadece ağırlığınızı sedyeye verin. Kısacık sürüyor. Hiç hissetmiyorsunuz.

Hangi ilacları kullanıyosun.hepsini birden bırakmak nasıl olcak. Hem kanama alanıda varmıs. Benim estrofemde 4 gunluk kaldi. Baska almıcam
Aspirin, progestan fitil, estrofem kullaniyordum. Zaten gecen haftadan kesmem gerekiyordu, icerde kanama alani oldugu icin uzatmisti. Sabah kontrolum var, insallah kaybolmustur kan toplanan alan

ben de test yapmıcam canım 8 ay önce transferim olmuştu kimyasal olmuştu çok test yaptım o zaman bu kez yapmıcam. pazartesi kan vericem inşallah güzel haberleri birlikte paylaşalım benim de sol kaşığım ağrıyorD

Bende salı günü teste gidicem aşılamalarda evde yapmıştım pozitifi görmüştüm ama kanda negatifti o yüzden korkuyorum yapmaya

Yeni başlangıçlar güzeldir,tedaviniz hayırlı olsun.Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin.Kızlar her dua edisimde sizleri de katıyorumBenim baska dondurulmusum kalmadıİlk pozitif olan kalma embriyolardı.Aradan yıllar geçti tekrardan sil bastan baslamak korkutuyor beni.Hem yaşım ilerlerdi hem de amh düştü.Eşimin spermleri de ne hale gelmistir Allah bilirDoğal yoldan hamile kalsam diye bir mucize bekliyorumPsikolojik olarak yeni düzeldim.Nasibimde varsa gel beni bul miniğim

Amann çok şükür doktordan yana sıkıntım hiç olmadı

İnş hiç yeniden başlamaya gerek kalmadan gebe kalırsınız.. isteyen herkese istediği vakit nasip olsun bebiş..

merhabalar zeynepkur seni nisan başlığından tanıyor olabilir miyim sanki konuşmuştuk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…