- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.221
Allah Allah git git sağlık ocağına en azından baksınlar canım . Normalde adet öncesi böyle oluyor muydun ? Benim bir arkadaşım vardı her adet öncesi böyle hasta oluyorduGözümün önünde atlı karınca dönüyor sanki olmazsa yarın gideyim bi sağlık olacağına Allah hayra çıkarsın adet olacağım hissediyorum belimde ağrıyor onun dönmesi sebebi mi acaba şaka bi tarafa sarhoş gibi oluyorum
AminTebrikler canımmAllah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çifte mutluluk da olur inşallah 1 taneyi hasretle beklerken 2 tane birden gelmesi kardeşi olması ne güzel mutluluk olur Allah’ım bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Harabeye döndük iyiceBenimde midem bulandı bugünhalsizim de azcık adetten haber yok ama
Yok yaaa sadece efsane bir biçim de karnım ağrırdı sadece ama ne bileyim ilk kez korktum kendimden acayip bişey değişikAllah Allah git git sağlık ocağına en azından baksınlar canım . Normalde adet öncesi böyle oluyor muydun ? Benim bir arkadaşım vardı her adet öncesi böyle hasta oluyordu
Çok kasma kendini vuran kişi ye söyle yavaş vursun o zaman çok hissetmiyorsun bile canım iğneyide dağılımı daKızlarprogestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum
Korkma canım ya öyle kendini kasmanla, ıkınmanla , öksürmenle, hapşırmanla alakası yok olayın. Sen kafanı rahatlat 10 gün stres yapma moralini yüksek tut yeterKızlarprogestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum
Benim her gün başkası vurduÇok kasma kendini vuran kişi ye söyle yavaş vursun o zaman çok hissetmiyorsun bile canım iğneyide dağılımı dabenimde öyle oluyordu hemşire değiştirmiştim o çok iyi gelmişti
Neden öyle sabit saatte gidip vurunmuyormusun iğneni de farklı farklı kişiler vurdu o zaman her vuruna yavaş yapın yağlı olduğunu bilmeleri gerek ilacın yavaş yapmaları da gerekBenim her gün başkası vurduyarın bi doktoruma sorayım bakalım belki göbekten olanı verir
Korkma canım ya öyle kendini kasmanla, ıkınmanla , öksürmenle, hapşırmanla alakası yok olayın. Sen kafanı rahatlat 10 gün stres yapma moralini yüksek tut yeter
Canım aynı saatte gidiyorum ama farklı hemşireler denk geliyo. Hastaneye gidip vuruluyorum ben..bundan sonrakinde söyliyim yavaş vursunlarNeden öyle sabit saatte gidip vurunmuyormusun iğneni de farklı farklı kişiler vurdu o zaman her vuruna yavaş yapın yağlı olduğunu bilmeleri gerek ilacın yavaş yapmaları da gerek
İnşallah artmış olurDurup durup memelerim büyümüş mü diye bakıyorum kafayı yedim iyice kızlarYarın ikinci testi versem de rahat etsem artti mi beta napti bakalım
Evet zor düşünmemek kendini oyalayacak bir şeyler bul canım ben bu süreçte 5-6 tane dizi bitirdim düşünmemek içindoğru söylüyosun canım ama insan üzülüyo işte elinde olmadan
Tanidlk geldi bu deneyDurup durup memelerim büyümüş mü diye bakıyorum kafayı yedim iyice kızlarYarın ikinci testi versem de rahat etsem artti mi beta napti bakalım
Bende hastaneye gidip vurunuyorum gülüm her gitmem de dedim yavaş vurun bayandi hep vurun mosmor oldu hep gördü zaten kendi gördü hep boncuk boncuk olmuştu vurduğu yerler bacağımdan vurmak istedi ağrım olsada vurdurmam bacaklarıma zaten olmadı yarım kaldı oda şuan mesela aşırı derecede kaşınıyor iğne yerleri falanCanım aynı saatte gidiyorum ama farklı hemşireler denk geliyo. Hastaneye gidip vuruluyorum ben..bundan sonrakinde söyliyim yavaş vursunlar
Bende çalısıyorum aslında sene kapanışı yapıyoruz çokta yoğunum amaEvet zor düşünmemek kendini oyalayacak bir şeyler bul canım ben bu süreçte 5-6 tane dizi bitirdim düşünmemek için
Tanidlk geldi bu deney
Bende hastaneye gidip vurunuyorum gülüm her gitmem de dedim yavaş vurun bayandi hep vurun mosmor oldu hep gördü zaten kendi gördü hep boncuk boncuk olmuştu vurduğu yerler bacağımdan vurmak istedi ağrım olsada vurdurmam bacaklarıma zaten olmadı yarım kaldı oda şuan mesela aşırı derecede kaşınıyor iğne yerleri falan
Biz vurunanlsr için aynı şeyi söylüyorduk canım benim çok ağrım sızım olmadı o kadar ama birgün başkadı vurdu oda hızlı yaptı bacağım uyuştu resmen o zaman anladım acısını amin canım inşallah sen pozitif görürsün unutursun bu acıları sevinç yaşarkenbende düşünüyorum bu kadar emek bu kadar caba rabbim bizede nasip etsin inşallah.. sizi hep takip ediyodum ama bu kadar zor bi iğne olduğunu insan yaşayınca anlıyo canım..
ben de 30 Aralıkta transfer oldum. Bugün öğleden beri kasıklarımda ve karnımın altında, belimde real dönemimdeki ağrı başladı.kızlar 30 aralıkta transfer oldum bugün kasık ağrım var siz de böyle belirtiler oldu mu?
Ay daha dur erken ama büyüyecek memelerin deDurup durup memelerim büyümüş mü diye bakıyorum kafayı yedim iyice kızlarYarın ikinci testi versem de rahat etsem artti mi beta napti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?