2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Allah Allah git git sağlık ocağına en azından baksınlar canım . Normalde adet öncesi böyle oluyor muydun ? Benim bir arkadaşım vardı her adet öncesi böyle hasta oluyordu

Amin Çookk teşekkür ederim. Sağlıklı olsunlar, sağlıkla ilerlesin inş Dün gece hiç uyumadım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Benimde midem bulandı bugün halsizim de azcık adetten haber yok ama
Harabeye döndük iyice
Allah Allah git git sağlık ocağına en azından baksınlar canım . Normalde adet öncesi böyle oluyor muydun ? Benim bir arkadaşım vardı her adet öncesi böyle hasta oluyordu
Yok yaaa sadece efsane bir biçim de karnım ağrırdı sadece ama ne bileyim ilk kez korktum kendimden acayip bişey değişik

Kızlar progestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum

Kızlar progestan iyi vurulurken kendimi çok kasıyorum, sizlerde de öyle oluyor mu. Yarın transferim var ya kendini kasarsam bebek tutunmazda diye çok korkuyorum
Çok kasma kendini vuran kişi ye söyle yavaş vursun o zaman çok hissetmiyorsun bile canım iğneyide dağılımı da benimde öyle oluyordu hemşire değiştirmiştim o çok iyi gelmişti

Korkma canım ya öyle kendini kasmanla, ıkınmanla , öksürmenle, hapşırmanla alakası yok olayın. Sen kafanı rahatlat 10 gün stres yapma moralini yüksek tut yeter

Benim her gün başkası vurdu yarın bi doktoruma sorayım bakalım belki göbekten olanı verir
Neden öyle sabit saatte gidip vurunmuyormusun iğneni de farklı farklı kişiler vurdu o zaman her vuruna yavaş yapın yağlı olduğunu bilmeleri gerek ilacın yavaş yapmaları da gerek

Neden öyle sabit saatte gidip vurunmuyormusun iğneni de farklı farklı kişiler vurdu o zaman her vuruna yavaş yapın yağlı olduğunu bilmeleri gerek ilacın yavaş yapmaları da gerek
Canım aynı saatte gidiyorum ama farklı hemşireler denk geliyo. Hastaneye gidip vuruluyorum ben..bundan sonrakinde söyliyim yavaş vursunlar

Durup durup memelerim büyümüş mü diye bakıyorum kafayı yedim iyice kızlar Yarın ikinci testi versem de rahat etsem artti mi beta napti bakalım
Tanidlk geldi bu deney
Canım aynı saatte gidiyorum ama farklı hemşireler denk geliyo. Hastaneye gidip vuruluyorum ben..bundan sonrakinde söyliyim yavaş vursunlar
Bende hastaneye gidip vurunuyorum gülüm her gitmem de dedim yavaş vurun bayandi hep vurun mosmor oldu hep gördü zaten kendi gördü hep boncuk boncuk olmuştu vurduğu yerler bacağımdan vurmak istedi ağrım olsada vurdurmam bacaklarıma zaten olmadı yarım kaldı oda şuan mesela aşırı derecede kaşınıyor iğne yerleri falan

bende düşünüyorum bu kadar emek bu kadar caba rabbim bizede nasip etsin inşallah.. sizi hep takip ediyodum ama bu kadar zor bi iğne olduğunu insan yaşayınca anlıyo canım..

bende düşünüyorum bu kadar emek bu kadar caba rabbim bizede nasip etsin inşallah.. sizi hep takip ediyodum ama bu kadar zor bi iğne olduğunu insan yaşayınca anlıyo canım..
Biz vurunanlsr için aynı şeyi söylüyorduk canım benim çok ağrım sızım olmadı o kadar ama birgün başkadı vurdu oda hızlı yaptı bacağım uyuştu resmen o zaman anladım acısını amin canım inşallah sen pozitif görürsün unutursun bu acıları sevinç yaşarken

Durup durup memelerim büyümüş mü diye bakıyorum kafayı yedim iyice kızlar Yarın ikinci testi versem de rahat etsem artti mi beta napti bakalım
Ay daha dur erken ama büyüyecek memelerin dehamilelikte küçülen tek yer idrar kesesiymiş.. onun dışında her yer büyüyormuştabi ana olmak kolay değilbenim de olsun da bebişim razıyım hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…