- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #10.181
Çok teşekkür ederim canım Darısı başına inşallah Allah evlat hasreti çektirmesinHayırlı olsun canım aminn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım Darısı başına inşallah Allah evlat hasreti çektirmesinHayırlı olsun canım aminn
Amin çok teşekkür ederim canım darısı başına inş tez zamandaTebrik ederim canım Allah'ım kucağına almayıda nasip etsin amin
Amin gülüm amin inşallah hayırla sonuna kada gidip kucağına almayı nasip etsin RabbimAmin çok teşekkür ederim canım darısı başına inş tez zamanda
Tebrikler canım aynı gün transfer olmuşuz ben cumartesi test yaptiracagim çok sevindim senin için9. Günümdü 27 Aralıkta çift 5. Gün transferim olmuştu.
Çok güzel herkesin bünyesi farklı değeri farklı oluyor. İkiye katlamasi önemli iki gün sonra bol bol artışların olsun inşallahTeşekkür ederim biraz yüksek çıktı 982 cuma tekrar kan vericem. İnş yüksek çıkması sorun değildir. Doktor güzel dedi cuma yine bakalım dedi.
Değerin kaç çıktıAmin çok teşekkür ederim canım darısı başına inş tez zamanda
Bana kese ve kalp atışı görüldüğünde estrofemi birakicaz dedi hemsireSOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Teşekkür ederim canım benimAmin gülüm amin inşallah hayırla sonuna kada gidip kucağına almayı nasip etsin Rabbim
İnşallah sorunsuz süreci geçiririz hep birlikteÇok güzel herkesin bünyesi farklı değeri farklı oluyor. İkiye katlamasi önemli iki gün sonra bol bol artışların olsun inşallah
Gozunuz aydın çok sevindimŞükürler olsun kan testim pozitif çıktı İnşallah herkes olumlu sonuçlar alır umarım
Insallah canm Allah hayırlısıyla nasip etsin benim uykum derin herhalde hiç uyanmiyorum ama uyuyana kadar sızılar oldu hep. Hatta insan kötü bisey mi acaba diye evham ediyor. Ama bir çok kişi belirti olarak yazmış sanırım zatenNe güzel inşallah benimde öyle olur :) sızı hissi baya vardı gece uyandırdı ara ara ya
982 canımDeğerin kaç çıktı
Çok teşekkür ederimGozunuz aydın çok sevindim
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım aminn
Çoook tebrik ederim :)982 canım
Evet doktor ikizden şüphelendi ama cuma yine bakmamız gerek dedi İnşallah bir sorun olmazÇoook tebrik ederim :)
2 embriyo muydu?
Ben de 2 olduğunu düşünüyorum. Olmaz olmaz, darısı bana inşallah. 43 ten yukarısını göremedim deEvet doktor ikizden şüphelendi ama cuma yine bakmamız gerek dedi İnşallah bir sorun olmaz
Allah hepinize tez zamanda üzmeden yormadan en güzel mucizesini yaşatsın inşallah. Bekleyen herkesin yüzü gülsünGünaydın hanımlar liste düzenlemesi için güzel haberlerşnizi bekliyorum listemiz hamilerle dolsun inşallah sizin hamişliğinizin uğuru bizlere de bulaşsın inşallah demi kızlar @Dfn1903 Z Zecmel @Katre_g @akyaa @Nil Gunes @akyaa @hasretim0601 @Zeynepkur @Duru_ sude @CevikKiz
Çok kötü oluyomuş insan yaa 2gündür bende bi leylayım ama önümüzde güzel zamanlarımız olacak inşallah. Çok dua edecez olacak inşallahnasip canım ama ne bileyim 2 gün zor toparladım kendimi varsa belli eder belki kendini
Sen daha kan verdi mi yükseliş devam ediyor dimiAllah hepinize tez zamanda üzmeden yormadan en güzel mucizesini yaşatsın inşallah. Bekleyen herkesin yüzü gülsün