• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Teşekkür ederim 🌸biraz yüksek çıktı 982 cuma tekrar kan vericem. İnş yüksek çıkması sorun değildir. Doktor güzel dedi cuma yine bakalım dedi.
Çok güzel herkesin bünyesi farklı değeri farklı oluyor. İkiye katlamasi önemli iki gün sonra bol bol artışların olsun inşallah 💐

SOS KIZLARRR! Estrofem bulamiyorum, bakmadigim yer kalmadi. Doktorada ulasamiyorum, kullanmazsam bi sey olmaz dimi? Bulamayan kizlar doktorunuz size ne demisti? Yarin 8 haftam doluyor, bence biraksam sorun olmaz ha?
Bana kese ve kalp atışı görüldüğünde estrofemi birakicaz dedi hemsire

Ne güzel inşallah benimde öyle olur :) sızı hissi baya vardı gece uyandırdı ara ara ya
Insallah canm Allah hayırlısıyla nasip etsin🙂 benim uykum derin herhalde hiç uyanmiyorum ama uyuyana kadar sızılar oldu hep. Hatta insan kötü bisey mi acaba diye evham ediyor. Ama bir çok kişi belirti olarak yazmış sanırım zaten

Merhaba kızlar geçen ay transferim malesef iptal olmuştu bu ay da doktorum izindeymiş aradı transfer tarinfe hastanede olmayacağım istersem süreci takip edip transferi diğer doktorumuz yapsın istersen bir ay daha erteleyelim dedi
Eşimde kendi doktorumuz transferi yapsın dedi
Bu ayda iptal oldu 😬

Back