- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #10.201
maşallah maşallah kaç çıktı sonucunuz ? bende akşam gideceğim çok heyecanlıyım9. Günümdü 27 Aralıkta çift 5. Gün transferim olmuştu.
982 çıktımaşallah maşallah kaç çıktı sonucunuz ? bende akşam gideceğim çok heyecanlıyım
İnş canım benim senin adına çok mutluyumÇok şükür şuanlık bir proglem yok gözüküyor canım muayaneye gitmedim daha darısı sizlere inşallah sağ sağlim evlatlarınız olsun.
Bu sefer özelde mi yapacaksın? Hadi inş 2.de gol olsun yaNegatif çıkar canım adet beklicem yapmak istemiyorum
Evet canım ben bunda deneyip başka merkez bakmak istiyorum hazır kaptırmışken kendimi hiç durmim yoksa bir daha kalkamam nasibimiz de ne varsa o tabiki ama bizde yola devam bakalım hayırlısı Allah'tan
Gerçekten öyle ama dondorulmuş varsa en azından süreç bir tık daha rahat olur senin için. Ben çok istedim dondurulmuş kalsa onla deneyebilsem diye ama tek yumurtam çıkınca o da tutmayınca mecbur en baştan başlıcam tedaviye. Dondurulmuşunun olması bence iyi bir fırsatBenim dondurulmuş 2tane var ama ne zaman olacak belli değil bi tane yumurta ve bi tane sperme bağlı herşey
Allah kucaginizq aldirmayi nasip etsin insallah bizlere de nasip olsunEvetdoktor ikizden şüphelendi ama cuma yine bakmamız gerek dedi İnşallah bir sorun olmaz
AminAllah kucaginizq aldirmayi nasip etsin insallah bizlere de nasip olsun
SüphanAllah <3 İnşallah hiç hiç seni yormazlar hep iyi ilerler. Şimdi benim de transfer sonrası 8. günüm . Çift embriyo ve 5. gün embriyosu. O zaman bugun versem Allahın izni ile çıkar var ise. Sizde hiç yerleşme kanaması vs olmuş muydu ?982 çıktıİnş sorunsuz ilerler sürecimiz Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş
Ben o kadar umutlandım ki şu anda anlatamam.... :)SüphanAllah <3 İnşallah hiç hiç seni yormazlar hep iyi ilerler. Şimdi benim de transfer sonrası 8. günüm . Çift embriyo ve 5. gün embriyosu. O zaman bugun versem Allahın izni ile çıkar var ise. Sizde hiç yerleşme kanaması vs olmuş muydu ?
Gündüz bir şey yok bendede gece oluyorInsallah canm Allah hayırlısıyla nasip etsinbenim uykum derin herhalde hiç uyanmiyorum ama uyuyana kadar sızılar oldu hep. Hatta insan kötü bisey mi acaba diye evham ediyor. Ama bir çok kişi belirti olarak yazmış sanırım zaten
Çok teşekkür ederim amimSüphanAllah <3 İnşallah hiç hiç seni yormazlar hep iyi ilerler. Şimdi benim de transfer sonrası 8. günüm . Çift embriyo ve 5. gün embriyosu. O zaman bugun versem Allahın izni ile çıkar var ise. Sizde hiç yerleşme kanaması vs olmuş muydu ?
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahAminİnşallah Allah bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün
Bana doktrum 7'si sabah ver dedi. Ama benim tahamülüm gelmiyor. Akşam gideyim en azından artışı görebilirim cuma günü de. 28 aralıktan bu yana da zaman geçti az çok çıkmalı diye düşünüyorum varsa tabi. Bende de az bi lekelenme gibi olmuştu. Kan sulandırıcı iğneyi bırsktırdı doktorum. Birde tek seferlik pruluton yaptırdıÇok teşekkür ederim amimHiç yerleşme kanaması olmadı. Çıkar size doktorunuz ne zaman kan verin demişti? Bana 9. Gün kan ver dedi. 8. Günü erken gebelik testi almıştm ama korkumdan yapamamıştım. Kan verirseniz sizin de çıkar bence inşallah güzel sonuçlar alırız
Çok aminAllah hepinize tez zamanda üzmeden yormadan en güzel mucizesini yaşatsın inşallah. Bekleyen herkesin yüzü gülsün
Rabbim bizleri de sevindirsin inşallah gülüm herşey nasip herşey vaktini bekliyor demekkiÇok kötü oluyomuş insan yaa 2gündür bende bi leylayım ama önümüzde güzel zamanlarımız olacak inşallah. Çok dua edecez olacak inşallah
Büyük ihtimal özel olacak ama neresi tam karar veremedim canım bakıyorum araştırıyorum yorumlar çok var hastanelerle ilgili hangisi olur daha bilmiyorumİnş canım benim senin adına çok mutluyumdarısı başımıza valla, biz önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz
Bu sefer özelde mi yapacaksın? Hadi inş 2.de gol olsun yaben de reglim ama bir ay ara vermeyi planladım. Hem ruhsal hem de maddi olarak azcık hazırlık olsun diye düşünüyorum. Çok ara vermek de istemiyorum bakalım
Gerçekten öyle ama dondorulmuş varsa en azından süreç bir tık daha rahat olur senin için. Ben çok istedim dondurulmuş kalsa onla deneyebilsem diye ama tek yumurtam çıkınca o da tutmayınca mecbur en baştan başlıcam tedaviye. Dondurulmuşunun olması bence iyi bir fırsat
Hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın. Ben de tam kendimi tedaviye hazır hissettiğim ay bi baktım ki benim doktor hastane değiştirmişMerhaba kızlar geçen ay transferim malesef iptal olmuştu bu ay da doktorum izindeymiş aradı transfer tarinfe hastanede olmayacağım istersem süreci takip edip transferi diğer doktorumuz yapsın istersen bir ay daha erteleyelim dedi
Eşimde kendi doktorumuz transferi yapsın dedi
Bu ayda iptal oldu
Kuzum sen bir kan ver ya sadece gebelik testi degil böyle tam kan tahlili vitaminler, Demir vs hepsine baktır yeni denemeden önce bomba gibi hazirlanKIZLAR BENİM FELAKET DERECEDE BAŞIM DÖNÜYOR AYAKTAYIM AMA SANKİ BAŞIM SAĞA SOLA GİDİYOR OLDUĞUM YERDE DÖNÜYORUM SANKİneler oluyor bana böyle pazara gittim geldim iki dakika çok kalabalıktı ondan mı acaba yaaa
AminTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözümün önünde atlı karınca dönüyor sanki olmazsa yarın gideyim bi sağlık olacağına Allah hayra çıkarsın adet olacağım hissediyorum belimde ağrıyor onun dönmesi sebebi mi acaba şaka bi tarafa sarhoş gibi oluyorumKuzum sen bir kan ver ya sadece gebelik testi degil böyle tam kan tahlili vitaminler, Demir vs hepsine baktır yeni denemeden önce bomba gibi hazirlan
Ya öyle de yine tutmama ihtimali var işte bilemiyorum ki nolacakİnş canım benim senin adına çok mutluyumdarısı başımıza valla, biz önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz
Bu sefer özelde mi yapacaksın? Hadi inş 2.de gol olsun yaben de reglim ama bir ay ara vermeyi planladım. Hem ruhsal hem de maddi olarak azcık hazırlık olsun diye düşünüyorum. Çok ara vermek de istemiyorum bakalım
Gerçekten öyle ama dondorulmuş varsa en azından süreç bir tık daha rahat olur senin için. Ben çok istedim dondurulmuş kalsa onla deneyebilsem diye ama tek yumurtam çıkınca o da tutmayınca mecbur en baştan başlıcam tedaviye. Dondurulmuşunun olması bence iyi bir fırsat
Tebrikler canımmEvetdoktor ikizden şüphelendi ama cuma yine bakmamız gerek dedi İnşallah bir sorun olmaz
Benimde midem bulandı bugünGözümün önünde atlı karınca dönüyor sanki olmazsa yarın gideyim bi sağlık olacağına Allah hayra çıkarsın adet olacağım hissediyorum belimde ağrıyor onun dönmesi sebebi mi acaba şaka bi tarafa sarhoş gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?