2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çok şükür şuanlık bir proglem yok gözüküyor canım muayaneye gitmedim daha darısı sizlere inşallah sağ sağlim evlatlarınız olsun.
İnş canım benim senin adına çok mutluyum darısı başımıza valla, biz önümüzdeki maçlara hazırlanıyoruz
Bu sefer özelde mi yapacaksın? Hadi inş 2.de gol olsun ya ben de reglim ama bir ay ara vermeyi planladım. Hem ruhsal hem de maddi olarak azcık hazırlık olsun diye düşünüyorum. Çok ara vermek de istemiyorum bakalım
Benim dondurulmuş 2tane var ama ne zaman olacak belli değil bi tane yumurta ve bi tane sperme bağlı herşey
Gerçekten öyle ama dondorulmuş varsa en azından süreç bir tık daha rahat olur senin için. Ben çok istedim dondurulmuş kalsa onla deneyebilsem diye ama tek yumurtam çıkınca o da tutmayınca mecbur en baştan başlıcam tedaviye. Dondurulmuşunun olması bence iyi bir fırsat

982 çıktı İnş sorunsuz ilerler sürecimiz Güzel haberlerinizi bekliyoruz inş
SüphanAllah <3 İnşallah hiç hiç seni yormazlar hep iyi ilerler. Şimdi benim de transfer sonrası 8. günüm . Çift embriyo ve 5. gün embriyosu. O zaman bugun versem Allahın izni ile çıkar var ise. Sizde hiç yerleşme kanaması vs olmuş muydu ?

Ben o kadar umutlandım ki şu anda anlatamam.... :)

Gündüz bir şey yok bendede gece oluyor

Çok teşekkür ederim amim Hiç yerleşme kanaması olmadı. Çıkar size doktorunuz ne zaman kan verin demişti? Bana 9. Gün kan ver dedi. 8. Günü erken gebelik testi almıştm ama korkumdan yapamamıştım. Kan verirseniz sizin de çıkar bence inşallah güzel sonuçlar alırız

Bana doktrum 7'si sabah ver dedi. Ama benim tahamülüm gelmiyor. Akşam gideyim en azından artışı görebilirim cuma günü de. 28 aralıktan bu yana da zaman geçti az çok çıkmalı diye düşünüyorum varsa tabi. Bende de az bi lekelenme gibi olmuştu. Kan sulandırıcı iğneyi bırsktırdı doktorum. Birde tek seferlik pruluton yaptırdı

Allah hepinize tez zamanda üzmeden yormadan en güzel mucizesini yaşatsın inşallah. Bekleyen herkesin yüzü gülsün
Çok amin
Çok kötü oluyomuş insan yaa 2gündür bende bi leylayım ama önümüzde güzel zamanlarımız olacak inşallah. Çok dua edecez olacak inşallah
Rabbim bizleri de sevindirsin inşallah gülüm herşey nasip herşey vaktini bekliyor demekki
Büyük ihtimal özel olacak ama neresi tam karar veremedim canım bakıyorum araştırıyorum yorumlar çok var hastanelerle ilgili hangisi olur daha bilmiyorum

Hayırlısı olsun canım geç olsun da güç olmasın. Ben de tam kendimi tedaviye hazır hissettiğim ay bi baktım ki benim doktor hastane değiştirmiş sonra başka hastane başka doktorlar ilk denememi yaptim. İkinci denemeye kadar kendi kararımla 5-6 ay bekledim. Sonra yine kendimi hazır hissediyordum ki bu seferde bu doktor hastaneyi bırakıp başka hastaneye geçmiş aynı hastaneden devam ediyorum ama ben başka doktora geçtim bu sefer. Yeni doktor arayanlara sesleniyorum doktorunuzu iyi seçin bu tüp bebek doktorları çekirge gibi maşallah zıp zıp hastane değiştiriyorlar

KIZLAR BENİM FELAKET DERECEDE BAŞIM DÖNÜYOR AYAKTAYIM AMA SANKİ BAŞIM SAĞA SOLA GİDİYOR OLDUĞUM YERDE DÖNÜYORUM SANKİ neler oluyor bana böyle pazara gittim geldim iki dakika çok kalabalıktı ondan mı acaba yaaa

Kuzum sen bir kan ver ya sadece gebelik testi degil böyle tam kan tahlili vitaminler, Demir vs hepsine baktır yeni denemeden önce bomba gibi hazirlan

Kuzum sen bir kan ver ya sadece gebelik testi degil böyle tam kan tahlili vitaminler, Demir vs hepsine baktır yeni denemeden önce bomba gibi hazirlan
Gözümün önünde atlı karınca dönüyor sanki olmazsa yarın gideyim bi sağlık olacağına Allah hayra çıkarsın adet olacağım hissediyorum belimde ağrıyor onun dönmesi sebebi mi acaba şaka bi tarafa sarhoş gibi oluyorum

Ya öyle de yine tutmama ihtimali var işte bilemiyorum ki nolacak

Evet doktor ikizden şüphelendi ama cuma yine bakmamız gerek dedi İnşallah bir sorun olmaz
Tebrikler canımm Allah’ım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah çifte mutluluk da olur inşallah 1 taneyi hasretle beklerken 2 tane birden gelmesi kardeşi olması ne güzel mutluluk olur Allah’ım bekleyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

Benimde midem bulandı bugün halsizim de azcık adetten haber yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…