• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

ikinci testiniz ne zaman ? ay ben neden bu kadar heyecan yaptım
Cumartesi işte doktorumun verdiği test günü,ama dediğim gibi ishal sebebiyle hastaneye gidince merkezdeki hemşire telefonda hadi gitmişken bir kan ver 6.gün çok erken ama bi bakalım dedi öyle verdik kanı,asıl ben heyecandan meraktan evin içinde dört dönüyorum,rüyamda bile embriyolar testler görüyorum sinirlerim bozuldu🤣
Ben valla 2 saate bismillah diyip eczaneden alıp yapıcam idrar testini dua edin hepimiz bugün güzel sonuçlar görelim🤗

Cumartesi işte doktorumun verdiği test günü,ama dediğim gibi ishal sebebiyle hastaneye gidince merkezdeki hemşire telefonda hadi gitmişken bir kan ver 6.gün çok erken ama bi bakalım dedi öyle verdik kanı,asıl ben heyecandan meraktan evin içinde dört dönüyorum,rüyamda bile embriyolar testler görüyorum sinirlerim bozuldu🤣
Ben valla 2 saate bismillah diyip eczaneden alıp yapıcam idrar testini dua edin hepimiz bugün güzel sonuçlar görelim🤗
ay inşallah haydi yaz bizee

Kanda çıkarsa idrar da yaparım. Ay inşallah sağlıklı bir sonuç çıkar
Aslında kan en iyisi,şimdi bu siteden eski mesajları okudum mesela 8.gün negatif çıkanlar idrarda,10.gün kanda pozitif çıkmış,boşuna moralde bozabilir idrar ama deneyeceğim🤗
İnşallahhh bugün kanda harika bir değer görürsün canım bekliyoruz müjdelerini🤗

Back