- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.901
İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Dondurulmuş transfer mi oldunuz ? Benim de bu denememde natural siklus oldu. Kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor korkunuz olmasın diğer ağrılarda gayet normal. İnşallah güzel haberlerinizi alırız yarına kaçıncı gününüz olacak ?İnşallahİlk denemem çift 5. Gün emriyosu transfer edildi naturel siklusta. Adet günümde yaklaştığı için ve benzer çok benzer ağrılarım var, bugün erken gebelik testini yapamadım kalbim çok hızlı atıyor :) Yarın kan verme günüm. İnş güzel haberler alabilirim ve alabiliriz Dilerim bu yolda olan herkesin Allah yardımcısı olsun
Ah ah sabırsızlar siziDuruma göre bakayım o zaman ya yarın ya da sonraki gün kan veririmama son iki tane testin kaldı elimde o zamana kadar devam teste
Canım dün ishal sebebiyle gittiğimiz hastanede haptık ama doktorum net sonucun ctesi olacağını söyledi o yüzden cumartesiye kadar saatleri sayıyorum resmen28 ARALIK Transferleri, napıyorsunuz test yapmaya başladınız mı
Evet dondurulmuş transfer. 2 ay rahim dinlendirme oldu. Yarın 9. Günüm doktorum 9. Gün kan vermemi istedi. İlaç olarak sadece imom vitamin ve lutinus fitil sabah akşam iki kere kullanıyorum. İlk zamanlar gayet iyiydim ama iki gündür zaman yaklaştıkça karışık duygular içindeyim. Çok teşekkür ededim inş güzel haber alıp sevinç gözyaşları nasip olur umarımİnşallah hayırlı haberler alırsınız. Dondurulmuş transfer mi oldunuz ? Benim de bu denememde natural siklus oldu. Kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor korkunuz olmasın diğer ağrılarda gayet normal. İnşallah güzel haberlerinizi alırız yarına kaçıncı gününüz olacak ?
Sonuç kaç çıktı şimdilik? Umarım güzel haberleri alırsınızCanım dün ishal sebebiyle gittiğimiz hastanede haptık ama doktorum net sonucun ctesi olacağını söyledi o yüzden cumartesiye kadar saatleri sayıyorum resmensizde durumlar nedir kızlar
Naturel siklusta oldum dediniz acaba regl gününüze ne kadar varken öğrendiniz sonucunuzu ?İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Dondurulmuş transfer mi oldunuz ? Benim de bu denememde natural siklus oldu. Kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor korkunuz olmasın diğer ağrılarda gayet normal. İnşallah güzel haberlerinizi alırız yarına kaçıncı gününüz olacak ?
Ah ah sabırsızlar sizitestle bitmiyor daha 9 ay beklemesi var sağlıkla gelsinler de bunu düşünüp bu sefer 10.güne kadar tutabildim kendimi
Merhabalar natural siklus ne demek?İnşallah hayırlı haberler alırsınız. Dondurulmuş transfer mi oldunuz ? Benim de bu denememde natural siklus oldu. Kullanılan ilaçlar adet olmayı engelliyor korkunuz olmasın diğer ağrılarda gayet normal. İnşallah güzel haberlerinizi alırız yarına kaçıncı gününüz olacak ?
Anca yükselecektir. Pozitif düşünelimErken test yaptım ama negatif..
Benimde transferimin 7. Gunu hafif hafif kahverengi leke geliyor bende yazdim bakalim ne diycekYazdım şimdi doktoruma bakalım ne diyecek.
Ben 30 günde bir oluyordum regl. En son regl tarihim 4 Aralıkti tam bir ay olmuşNaturel siklusta oldum dediniz acaba regl gününüze ne kadar varken öğrendiniz sonucunuzu ?
Merhaba canım normalde adetin ikinci günü başlanılıyor ya estrofeme vs diger ilaçlara dondurulmuş transfer için. Bunda benim 7.günü başladı o da sadece antibiyotik ve klomene başladı. Klomenle yumurta büyüttük bir hafta. Aslında transfere kadar hiç estrofem bile içmeyecektim ama rahmim yeterli kalınlıkta olmamış o yüzden transferden bir hafta önce estrofeme başlattı doktor ama ona başlamadan çatlatma iğnesi yaptırdı. O yumurtalar çatladı (yalancıktan çatlattık aslında çünkü bu yumurtalar toplanmadı başka bir şey yapılmadı )sanki kendi vaktinde oluyormuş gibi sandı vücut sonra embriyo transferi yapıldı bi hafta sonra. Transferden sonrada sadece estrofem ile duphaston kullanıyorum hormon ilacı olarak iğne hiç vermedi . Biraz karışık anlattım ama inşallah anlatabilmişimdir.Merhabalar natural siklus ne demek?
Teşekkür ederim cevabınız içinBen 30 günde bir oluyordum regl. En son regl tarihim 4 Aralıkti tam bir ay olmuş
Aynı şekilde oldu benim de. Doktor gebelikte ihtiyaç çok artıyor bir anda, endişelenme ilaçla hemen düzelir dedi dozunu tekrar ayarladı bakalım. Gebelikte çok oynuyor tshHemen endokrine randevu al , tedaviye başla.
Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum ona rağmen yukseldi , 4,15 oldu. persembe gününe randevu aldım endokrine gidicem. Kadın doğum doktorumda önerdi zaten. Endokrin doktorumda hamile kalırsan gel hemen demişti. Sanırım 2,5 alti olması gerekiyor.
Yok canım direk gebelikten dolayı yükseliyormuş. Düzenli takip olacak tsh için artık bize.Kullandıgımız ilaclarmı yükseltiyo acaba. Bende troit ilacımı düzenli kullanıyorum.cuma gününe endokrine randevu aldım. Sen yükseldi deyince bi korktum
Çok sevindim canımm. Evet ikiye katlaması önemli olanKızlar sonucum 129 çıktı. Transferden sonra 10.günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce ? 2 taneye göre düşük sanki ama önemli olan 2 ye katlaması di mi ?
Çok güzel sistemmiş, aslında tam benlik ama bana doktor bunu önermedi.Merhaba canım normalde adetin ikinci günü başlanılıyor ya estrofeme vs diger ilaçlara dondurulmuş transfer için. Bunda benim 7.günü başladı o da sadece antibiyotik ve klomene başladı. Klomenle yumurta büyüttük bir hafta. Aslında transfere kadar hiç estrofem bile içmeyecektim ama rahmim yeterli kalınlıkta olmamış o yüzden transferden bir hafta önce estrofeme başlattı doktor ama ona başlamadan çatlatma iğnesi yaptırdı. O yumurtalar çatladı (yalancıktan çatlattık aslında çünkü bu yumurtalar toplanmadı başka bir şey yapılmadı )sanki kendi vaktinde oluyormuş gibi sandı vücut sonra embriyo transferi yapıldı bi hafta sonra. Transferden sonrada sadece estrofem ile duphaston kullanıyorum hormon ilacı olarak iğne hiç vermedi . Biraz karışık anlattım ama inşallah anlatabilmişimdir.
Canım hayırlı olsun hiç takma 1tane 2tane diye sağlıklı olsun bitane olsun 10. Güne görede bence güzel sonucun inşallah kat kat artar değerinKızlar sonucum 129 çıktı. Transferden sonra 10.günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce ? 2 taneye göre düşük sanki ama önemli olan 2 ye katlaması di mi ?
İlk denemede iğneler benim kronik rahatsızlıklarımı tetikleyip ağrılarımı arttırmıştı çok o yüzden doktor bu sefer de böyle deneyelim demişti. Yöntemlerimiz farkı olsa da amacımız aynı canım doktorlarımıza güvenelim, inançlı olalım gerisi Allaha kalmışÇok güzel sistemmiş, aslında tam benlik ama bana doktor bunu önermedi.
İnşallah canım benim 1 2 farketmez hayırlısıyla gelsin yeterki ikisi de kabulüm inşallah iki gün sonra artışı görürüm de içim rahatlarÖp
Canım hayırlı olsun hiç takma 1tane 2tane diye sağlıklı olsun bitane olsun 10. Güne görede bence güzel sonucun inşallah kat kat artar değerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?