- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.881
Verdin mi5.gün diye biliyorum ama neden 12.gün istedi onu sormadım. 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi geçmiştir sanırım. Verdim gitti. Her aşaması zor da bu testi verdikten sonra beklemesi de en zorlusu. Hayırlısı varsa bizimle alacağı nefesi varsa gelsin inşallah
Kuzum benim transferden bı kaç gün sonra bitti Dr um devam etme dedi ilk hamileliğimde de bı noktada kesilmişti diye hatırlıyorum bı kutu tamamladıysan dert etmeSizin de 16 mg mi benim doktorum Ankara'da ben başka şehirde yaşıyorum o yazmıştı dusuklerim var diye şimdi bitti yeniden alayım mi diyorum artık oradaki doktorun karar versin diyor ne yapacağım bilemedim ben buradaki doktora sadece ultrasona gidiyordum tüm süreci kendisi biliyordu şimdi böyle yarı yolda bırakıyor
Yaşasa cokkk sevindim tebrik ederim çok çok güzel evet ikiye katlasin yeter ne kadar olduğunun bı onemi yokKızlar sonucum 129 çıktı. Transferden sonra 10.günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce ? 2 taneye göre düşük sanki ama önemli olan 2 ye katlaması di mi ?
Evet 16. Benim doktorumda farkli sehirde.kalp atısından sonra takip etmiyor. Aynen oda Ilacları ne kadar kullanacagini takip eden doktorun karar vercek dedi. Diger doktorda net bisey soylemedi, onlar baslamıs ben bıraktirayımmı diyo. Farkli bi doktora daha sorcam bakalımSizin de 16 mg mi benim doktorum Ankara'da ben başka şehirde yaşıyorum o yazmıştı dusuklerim var diye şimdi bitti yeniden alayım mi diyorum artık oradaki doktorun karar versin diyor ne yapacağım bilemedim ben buradaki doktora sadece ultrasona gidiyordum tüm süreci kendisi biliyordu şimdi böyle yarı yolda bırakıyor
Çok iyi bence 10. Güne göre hiç mrk etme katlanarak artar.. tbrkler.. bizler için bi dua da sizden alalım artıkKızlar sonucum 129 çıktı. Transferden sonra 10.günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce ? 2 taneye göre düşük sanki ama önemli olan 2 ye katlaması di mi ?
Sağol canım şaşkınım biraz inşallah iki gün sonra katlar ikiye tekrar ver dedi doktorda iki gün sonraYaşasa cokkk sevindim tebrik ederim çok çok güzel evet ikiye katlasin yeter ne kadar olduğunun bı onemi yok
Öyle de ne bileyimm.. üzgünüm işte.. silik de olsa biz de görsek o çift çizgiyi ne var sankiYine de erken üzülme hemen 10-11 gün çıkar inşallah kana hemen geçmiyor herkeste farklı bu süreç üzme kendini
Sende bekleyen herkeste pozitif sonuçlar alın inşallah hayırlısıyla canm. Hep kendim ve isteyen herkes için dua ederim zatenAy yok 5. Günüm derken arkadaş 3. Gün embriyosu demişti de ona 5. Gün emrbriyom benim demek istedim yokla transferden sonda bugün tam 7. Günümona rağmen negatif.. hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. ben bi dua alabilir miyim sizdenaslında bütün grupça alsak iyi olur size zahmet
Gayet iyi bence ve 14. Günden sonra artış çoğalıyor hızla. Bir kaç güne baya yükselecektirKızlar sonucum 129 çıktı. Transferden sonra 10.günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilmişti. Nasıl sizce ? 2 taneye göre düşük sanki ama önemli olan 2 ye katlaması di mi ?
mrh kalp atışını vajinal usg ile mi yoksa üstten karında mı gördü 5+3 haftalıkkenAmin inşallah canım benim aminnn❤❤pazartesi kac haftalık oluyo benim 5+3de kalp atışı görüldü ama dibletmedi 6+2de gittiğimizde dutduk şükür sanırım senin görülür ama dinletmetebilir
Erken test yaptım ama negatif..Sende bekleyen herkeste pozitif sonuçlar alın inşallah hayırlısıyla canm. Hep kendim ve isteyen herkes için dua ederim zatenbekleyen herkesin yüzü güler ve sağlıkla nihayete erer inşallah
erken testmi yaptın normal mi
Merhaba teşekkür ederim inşallah bu yolda emek veren tüm kadınların yüzü gülerFlyingHummingbird size sormak istemiştim? Alıntılayabildim mi bilmiyorum ? Bu arada tebrik ederim çok sevindim adınıza
Kan versene canım yarın ben hiç idrar yapmadım çünkü burada okuduklarıma göre hiç güvenilir sonuç vermiyordu. Bazılarının negatif çıkıp pozitif oluyordu bazılarının pozitif çıkıp negatif oluyordu. O yüzden bu denememde elime bile sürmedim idrar testiErken test yaptım ama negatif..
Kan da yarın pozitifi göreyim idrar sonra keyiften yaparız canım ya gönlün olsunÖyle de ne bileyimm.. üzgünüm işte.. silik de olsa biz de görsek o çift çizgiyi ne var sanki
Arkadaş haklı idrarı boşver kan verirsin ama onun için bile acele etme 9.gun verKan versene canım yarın ben hiç idrar yapmadım çünkü burada okuduklarıma göre hiç güvenilir sonuç vermiyordu. Bazılarının negatif çıkıp pozitif oluyordu bazılarının pozitif çıkıp negatif oluyordu. O yüzden bu denememde elime bile sürmedim idrar testi
Yarın sağlık ocağında da versem okur heralde dimi, günümden önce kana gidersem doktorum KovabilirKan versene canım yarın ben hiç idrar yapmadım çünkü burada okuduklarıma göre hiç güvenilir sonuç vermiyordu. Bazılarının negatif çıkıp pozitif oluyordu bazılarının pozitif çıkıp negatif oluyordu. O yüzden bu denememde elime bile sürmedim idrar testi
Ay inşKan da yarın pozitifi göreyim idrar sonra keyiften yaparız canım ya gönlün olsunsıkma canını pozitifi gorucez inanıyorum ben
Duruma göre bakayım o zaman ya yarın ya da sonraki gün kan veririmArkadaş haklı idrarı boşver kan verirsin ama onun için bile acele etme 9.gun ver
İnşallahMerhaba teşekkür ederim inşallah bu yolda emek veren tüm kadınların yüzü gülerbelirti aramayın lütfen ilaçlardan oluyor hep belirtiler benim ikinci denemem ilki negatifti yine aşağı yukarı aynı belirtiler vardı. Hepimizin bünyesi farklı o yüzden verdiği belirtilerde farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?