- 14 Şubat 2021
- 8.425
- 22.495
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.941
Ben olayım beklemeden gitmek istiyorum eğer topik yaparsan benide alırsın arayaOldum kuzum bitmek üzere. Ben de tekrar mart gibi gideceğim sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olayım beklemeden gitmek istiyorum eğer topik yaparsan benide alırsın arayaOldum kuzum bitmek üzere. Ben de tekrar mart gibi gideceğim sanırım.
İnşallah inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alalim yeni heyecanlar yasiyalim inşallahBen de çok korkuyorum 27 Aralık transfer günümdü. Bugün 8. Günüm ama yapamıyorum gebelik testini. Yarın kan vericem. İnş hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Bencede sabredelim,evet devam tüm ilaçlar iğnelerAlmayalım kızlar ya kesin bilgi değil. Canımıza yazık yeterince yıprandık. Kan dçsukansırıcı enox iğne devam ediyor musunuz
Aminnn aminnn inşallahYeni hamişler mi geliyor topiğe hadi hayırlı haberler kızlar bütün dualarım sizinle
O işi ben beceremem o iş sendeBen olayım beklemeden gitmek istiyorum eğer topik yaparsan benide alırsın araya
Merhaba bende bugun tsh 5.69 ciktigini ogrendim doktor bidaha test ver eger gercekten yuksekse ilac vermemiz lazim dedi7.gun de idrarda normal gebelik testinde silik çıkmıştı benim... İns sizinde pozitif olur..
Bu arada TSH im yüksek cikti 5.. benim gibi TSH i yüksek olan arkadaşlar dan bilgi alabilirsem .. nelere dikkat ediyorsunuz... Teşekkürler
Canım sana tavsiyem ikiz olduğu kesinleşirse bi perinatalog yani riskli gebelikler uzmanı bul. İnsallah saglicakla kavusursun yavruna ya da yavrularınaAslında Özel klinik doktoru o da haklı kendince ikiz olma durumu var Perşembe netleşecek doktor artık sorumluluk almak istemiyor ama bana bunu soyleseydi ben de ona göre bir kac doktor gezerdim bir bilgi alirsaniz bana da haber verir misiniz Perşembe doktora soracağım ben de
Sen regl oldunmu bizim transfer tarihimiz aynıydıBenim dolu dolu oldu 3 gün Sen 2.regl dönemi mi başlayacaksın tekrar canım.
Gitmeyin ya burda kalın hepinizBen olayım beklemeden gitmek istiyorum eğer topik yaparsan benide alırsın araya
Hangi aşamada TSH kontrolü yapılıyor? bana hiç bakmadı doktor bu denememdeKızlar kimlerin TSH yükseldi.doktora gittiniz mi?
Gebelik kesesi gözüktüğü de yaptı canımHangi aşamada TSH kontrolü yapılıyor? bana hiç bakmadı doktor bu denememde
Oldum canım. Benim direk kahverengi lekeden sonra hafif kanama olmuştu 12.gün. Progestanı kestim ertesi gün kanamam başladı canımSen regl oldunmu bizim transfer tarihimiz aynıydı
Ben zaten tiroid ilacı kullanıyordum. Sağlık acagi gebelik bakarken tüm testlere bakmış. 1,5 civarıydı, 4,15 çıkmış tiroidim. Tüp bebek doktorum endokrine git dedi, persembe randevum var. Ama endokrine normaldede gidiyordum oda hamile kalınca gel demişti. İlacin dozunu artırır diye tahmin ediyorum.Kızlar kimlerin TSH yükseldi.doktora gittiniz mi?
Sağlık ocağına gebeyim de tüm testlerini yaptır. Yüksek çıkarsa endokrine gidersin. 2,5 alti değer isteniyorHangi aşamada TSH kontrolü yapılıyor? bana hiç bakmadı doktor bu denememde
Öyle yapmayı düşünüyorum aslında ama şu an maddi açıdan ilaçlarım beni çok zorluyor ama yine de yeter ki çanları sağ olsun bir dış gebelik iki düşüğum var çünkü Rabbim kimseye yaşatmasınCanım sana tavsiyem ikiz olduğu kesinleşirse bi perinatalog yani riskli gebelikler uzmanı bul. İnsallah saglicakla kavusursun yavruna ya da yavrularına
Yukseldimi bilmiyorum düzenli ilacımı kullaniyorum. Cuma günü endokrine gidicem kontrol amacliKızlar kimlerin TSH yükseldi.doktora gittiniz mi?
Kimse bir yere gitmiyor canım olırda ileriki zamanlara denk gelşrsek dedik bizim megatif oldu yaa sonucumuzGitmeyin ya burda kalın hepiniz
Sensiz olmaz burası canısı hep birlikte duyacağız senin pozitif haberini de Allah’ın izniyleKimse bir yere gitmiyor canım olırda ileriki zamanlara denk gelşrsek dedik bizim megatif oldu yaa sonucumuz
Benim beta da biraz yükselince galiba ne olduğu belirsiz şuan bekliyorum ama karnıma ağrılar giriyorOldum canım. Benim direk kahverengi lekeden sonra hafif kanama olmuştu 12.gün. Progestanı kestim ertesi gün kanamam başladı canım