2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım doktorunu haberdar et kan sulandırıcıyı kesiyolar genelde başıma gelmedi ama burda okuduğum kadarıyla öyle oluyo

Üzülme canım benim doktoruna sordun mu ? Böyle kahve lekelenme çoğu kişide oluyor hatta tutma kanaması falan diyorlar. Kırmızı kan gelmediği sürece normal diyorlar

Çok güzel sistemmiş, aslında tam benlik ama bana doktor bunu önermedi.
Canım herkesin durumu kendine özel oluyo benim ilki ilaçlıydı kimyasal oldu ikinciye naturel yapalım dedi doktor pkoluyum gonal f kullanmama rağmen yumurtam gelişmedi büyümedi tedavim iptal oldu adetle tekrar ilaçlıya başladık doktorunun vardır bi bildiği boşuna sıkma canını gerek görse yapardı diye düşünüyorum

Ay el alışkanlığı oldu tüp bebek başarısız oldu ama istem dışı buraya bakıp duruyorum Iron Butterfly sen regl oldun mu?
Yok canım dün oldum sandım ama olmadım henüz gel canım gitme zaten normal gruba da davet ettim gelmek istemedin buraya gel arada

Aslında Özel klinik doktoru o da haklı kendince ikiz olma durumu var Perşembe netleşecek doktor artık sorumluluk almak istemiyor ama bana bunu soyleseydi ben de ona göre bir kac doktor gezerdim bir bilgi alirsaniz bana da haber verir misiniz Perşembe doktora soracağım ben de

Merhaba
Öncelikle sakin ol. Aynısı dün bende de oldu. Transferimin 6. Günü çift embriyo idi. Önce az geldi öğleden sonra yogunlaşyı. Doktotuna yaz, bana enox kan sulandırıcı iğneyi kes dedi ve pruluton iğne yaptırdı. Yerleşmeye bağlı olabilir dedi. Aksilik de olabilir ama sakın ilaçları bırakma dedi. Bir de bol su içmemi söyledi. Hamd olsun bugün hiç akıntı olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…