- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.921
Canım doktorunu haberdar et kan sulandırıcıyı kesiyolar genelde başıma gelmedi ama burda okuduğum kadarıyla öyle oluyoMerhaba mesajları baştan okudum. Yardımcı olabılır mısınız. Traaferımın 5. Gunu dünden beri kahverengi koyu kıvamlı akıntı vardı bu sabah pembe akıntıya ve 1 saat once koyulasmaya başladı.çok endişeleniyorum aynı durumu yasayan varmı sonucu ne oldu bışhı ıstıyorum
Üzülme canım benim doktoruna sordun mu ? Böyle kahve lekelenme çoğu kişide oluyor hatta tutma kanaması falan diyorlar. Kırmızı kan gelmediği sürece normal diyorlarMerhaba mesajları baştan okudum. Yardımcı olabılır mısınız. Traaferımın 5. Gunu dünden beri kahverengi koyu kıvamlı akıntı vardı bu sabah pembe akıntıya ve 1 saat once koyulasmaya başladı.çok endişeleniyorum aynı durumu yasayan varmı sonucu ne oldu bışhı ıstıyorum
Canım herkesin durumu kendine özel oluyo benim ilki ilaçlıydı kimyasal oldu ikinciye naturel yapalım dedi doktor pkoluyum gonal f kullanmama rağmen yumurtam gelişmedi büyümedi tedavim iptal oldu adetle tekrar ilaçlıya başladık doktorunun vardır bi bildiği boşuna sıkma canını gerek görse yapardı diye düşünüyorumÇok güzel sistemmiş, aslında tam benlik ama bana doktor bunu önermedi.
Yok canım dün oldum sandım ama olmadım henüz gel canım gitme zaten normal gruba da davet ettim gelmek istemedin buraya gel aradaAy el alışkanlığı oldu tüp bebek başarısız oldu ama istem dışı buraya bakıp duruyorumIron Butterfly sen regl oldun mu?
Benim dolu dolu oldu 3 günYok canım dün oldum sandım ama olmadım henüz gel canım gitme zaten normal gruba da davet ettim gelmek istemedin buraya gel arada
Yok aşkısı başlamadı ki gidim eğer onay alırsam beklemeden yapmak istiyorum onuda sen oldun mu hastaBenim dolu dolu oldu 3 günSen 2.regl dönemi mi başlayacaksın tekrar canım.
Adet oldum sandım dün aslında hattaa ihtiyaç da aldım ama tık yok sadece leke oldu o kadarBenim dolu dolu oldu 3 günSen 2.regl dönemi mi başlayacaksın tekrar canım.
Bugün aldım yenisini benim bebeklerimin ikiz olma ihtimali var çok korkuyorum bir şey olmasindanVerdin mi
Kuzum benim transferden bı kaç gün sonra bitti Dr um devam etme dedi ilk hamileliğimde de bı noktada kesilmişti diye hatırlıyorum bı kutu tamamladıysan dert etme
Aslında Özel klinik doktoru o da haklı kendince ikiz olma durumu var Perşembe netleşecek doktor artık sorumluluk almak istemiyor ama bana bunu soyleseydi ben de ona göre bir kac doktor gezerdim bir bilgi alirsaniz bana da haber verir misiniz Perşembe doktora soracağım ben deEvet 16. Benim doktorumda farkli sehirde.kalp atısından sonra takip etmiyor. Aynen oda Ilacları ne kadar kullanacagini takip eden doktorun karar vercek dedi. Diger doktorda net bisey soylemedi, onlar baslamıs ben bıraktirayımmı diyo. Farkli bi doktora daha sorcam bakalım
Universite hastanesimi hamilelik olusunca baslarından atıyo gibi tavırları var
Cesaret edemiyorum siz yaptinizmi
Yarın 8. Gün idrar testinde cikarmi aceba diyip test almak istiyorum ama cesaret edemiyorumHayır korkuyoorummm
Almayalım kızlar ya kesin bilgi değil. Canımıza yazık yeterince yıprandık. Kan dçsukansırıcı enox iğne devam ediyor musunuzYarın 8. Gün idrar testinde cikarmi aceba diyip test almak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Ne dedi ? Bana yerleşmeye bağlı da olabilir dedi. Pruluton vurdurdum bir seferlik ve kan sulandırıcı göbek iğnem kesildi. Tek embriyo mu sizinBenimde transferimin 7. Gunu hafif hafif kahverengi leke geliyor bende yazdim bakalim ne diycek
Ben de çok korkuyorumYarın 8. Gün idrar testinde cikarmi aceba diyip test almak istiyorum ama cesaret edemiyorum
İnşallah güzel haberlerini yaz bizeBen de çok korkuyorum27 Aralık transfer günümdü. Bugün 8. Günüm ama yapamıyorum gebelik testini. Yarın kan vericem. İnş hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Öncelikle sakin ol. Aynısı dün bende de oldu. Transferimin 6. Günü çift embriyo idi. Önce az geldi öğleden sonra yogunlaşyı. Doktotuna yaz, bana enox kan sulandırıcı iğneyi kes dedi ve pruluton iğne yaptırdı. Yerleşmeye bağlı olabilir dedi. Aksilik de olabilir ama sakın ilaçları bırakma dedi. Bir de bol su içmemi söyledi. Hamd olsun bugün hiç akıntı olmadı.Merhaba mesajları baştan okudum. Yardımcı olabılır mısınız. Traaferımın 5. Gunu dünden beri kahverengi koyu kıvamlı akıntı vardı bu sabah pembe akıntıya ve 1 saat once koyulasmaya başladı.çok endişeleniyorum aynı durumu yasayan varmı sonucu ne oldu bışhı ıstıyorum
Oldum kuzum bitmek üzere. Ben de tekrar mart gibi gideceğim sanırım.Yok aşkısı başlamadı ki gidim eğer onay alırsam beklemeden yapmak istiyorum onuda sen oldun mu hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?