• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Hemen endokrine randevu al , tedaviye başla.
Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum ona rağmen yukseldi , 4,15 oldu. persembe gününe randevu aldım endokrine gidicem. Kadın doğum doktorumda önerdi zaten. Endokrin doktorumda hamile kalırsan gel hemen demişti. Sanırım 2,5 alti olması gerekiyor.
Kullandıgımız ilaclarmı yükseltiyo acaba. Bende troit ilacımı düzenli kullanıyorum.cuma gününe endokrine randevu aldım. Sen yükseldi deyince bi korktum

Daha çok erken moral bozma sakın bize endorfin lazım seratonin lazım mutluluk hormonlarımızı canlı tutalım bebişlerde bize tutunsun test gününe kadar hiç bir şeyin belli olmadığı kişiler var içini ferah tut inşallah güzel neticeler seni bekliyordur🌸
Çok tesekkur ederim, sen de bebisine saglicakla kavuş insaAllah🥰Transferim akşam oldu, simdi ona tutunuyorum belki ondan erkendir çıkmamıştır 🤭 halbuki deneyimliyim bu beşinci deneme ama insan yine ayni duygulari yaşıyor

Kullandıgımız ilaclarmı yükseltiyo acaba. Bende troit ilacımı düzenli kullanıyorum.cuma gününe endokrine randevu aldım. Sen yükseldi deyince bi korktum
Bende çok düzenli içerim her sabah 8.30 da. Ama sağlık ocağında gebelik baktirirken doktor tüm testleri istemiş orda gördüm yükseldiğini. 1.5 civarıydı. 4.15 olmuş. Kadın doğum doktorumda endokrine git diyince hemen randevu aldım. Sanırım dozu artırır ve tekrar kontrole çağırır diye düşünüyorum. Hatta ben, 4 gün 75mg, 3 gün 50mg içiyordum. Endokrine randevuma 2 hafta var diyince , hergun 75 iç gidene kadar, endokrin tam düzenleme yapar dedi.

3. Gün ya da 5. Gün ikisi de çıkar ver gitsin
5.gün diye biliyorum ama neden 12.gün istedi onu sormadım. 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi geçmiştir sanırım. Verdim gitti. Her aşaması zor da bu testi verdikten sonra beklemesi de en zorlusu. Hayırlısı varsa bizimle alacağı nefesi varsa gelsin inşallah 🙏🏻

5 çok erken moral bozmak yok. 7. Günden önce zor belli olması. Iyi düşünün lütfen
Ay yok 5. Günüm derken arkadaş 3. Gün embriyosu demişti de ona 5. Gün emrbriyom benim demek istedim yokla transferden sonda bugün tam 7. Günümona rağmen negatif.. hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. ben bi dua alabilir miyim sizden😊aslında bütün grupça alsak iyi olur size zahmet😊😇

Elektrik süpürgesi kullanmayınız. Bana yasak demişti doktor.
Bana doktorum bişey demedi ama transfer günü dahil 4gün sonra yaptım kendimi zorlamadan bükülmeden inşallah bişey olmas
Bana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..🤭🤗
Her doktorun tavrı farklı birde herkesin rahim durumuna göre değişiyo demekki kiminin kalınlaşma sorunu kiminde incelik sorun oluyo galiba ona göre yasak koyuyorlar benim 2. Transferim 2sindede hergün bir dilim ananas ye dedi nar nane maydonoz banada yasak
Arkadaşlar merhaba, 27 Aralıkta transferim oldu 5. Gün embriyosu ve ilk transferim. Birkaç gündür takip ediyorum sayfayı, ve bu destek ağı şu zor günlerde bana çok iyi geldi. Şimdi aşağıdakiler son soldan sağa 6-7-8. Gün testlerim. Sonuncusunu az önce yaptım 8. Günün başı diyebiliriz yani. Sizce var mı bir şey?
Eki Görüntüle 2981358
Çok yeni var gibi bişeyler inşallah kanda güzel bir değer çıkar🤗

Devam ediyorum 7+2
Sizin de 16 mg mi benim doktorum Ankara'da ben başka şehirde yaşıyorum o yazmıştı dusuklerim var diye şimdi bitti yeniden alayım mi diyorum artık oradaki doktorun karar versin diyor ne yapacağım bilemedim ben buradaki doktora sadece ultrasona gidiyordum tüm süreci kendisi biliyordu şimdi böyle yarı yolda bırakıyor

Bana doktorum bişey demedi ama transfer günü dahil 4gün sonra yaptım kendimi zorlamadan bükülmeden inşallah bişey olmas

Her doktorun tavrı farklı birde herkesin rahim durumuna göre değişiyo demekki kiminin kalınlaşma sorunu kiminde incelik sorun oluyo galiba ona göre yasak koyuyorlar benim 2. Transferim 2sindede hergün bir dilim ananas ye dedi nar nane maydonoz banada yasak

Çok yeni var gibi bişeyler inşallah kanda güzel bir değer çıkar
Haklısınız tabi, her tedavi kişiye özel..

Ne güzel Allahim herkese göstersin inşallah bu aşamaları sonra da sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏🏻🥰 ben de çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum. 12.gün istedi normalde testi bugün 10.günüm ama dayanamıyorum sanırım gidip kan vericem ama çokta korkuyorum
10. Gündede çıkar korkmayın o kadar, rahme tutulması transferden sonra 6. 7. gün içinde oluyormuş

5.gün diye biliyorum ama neden 12.gün istedi onu sormadım. 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi geçmiştir sanırım. Verdim gitti. Her aşaması zor da bu testi verdikten sonra beklemesi de en zorlusu. Hayırlısı varsa bizimle alacağı nefesi varsa gelsin inşallah 🙏🏻
Verdin mi ❤️inşallah hayırlı haberler verirsin

Back