- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.841
Cesaret edemiyorum siz yaptinizmi28 ARALIK Transferleri, napıyorsunuz test yapmaya başladınız mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cesaret edemiyorum siz yaptinizmi28 ARALIK Transferleri, napıyorsunuz test yapmaya başladınız mı
Tebrik ederim hayırlısı olsun bende yarın 9.gunde test yaptiricam darısı başıma24. Aralık 3. Gün embiryosu (çift) dün 10.gunumdu test yaptırdım sağlık ocağına. bugün sabah çıktı değerim 118..
O telaş bekleme şimdide keseyi gorebilcekmiyime donustu..
bekleyen herkese nasip olur ins..
Tek çizgi var yani negatif çıktı cnmHiç birşey çıkmadı derken negatif mi çıktı hiç bir çizgi yok mu anlayamadım
Insallah hepimizin yüzü gülsünİyi bakalım bir an önce keseyi gördüm haberinizi beklicem bol bol dua ediyorum kendimle birlikte herkese emeklerimizin karşılığını alalım bir an önce
Kan testi yaptırmadan bırakmayın kendinizi. Herzaman çıkmıyor idrar daTek çizgi var yani negatif çıktı cnm
Benimki de normal hayatına dön hatta unut demişti transfer olduğunu. Keşke tüm doktorlar aynı şeyi konuşsa da bizler de kendimizden şüpheye düşmesekBenim doktorum sizin doktorun tam tersini yapmış. Normal hayata dönme dedi. Yiyecek içecek sınırlaması yapmadı. Gittiğimde niye bana liste vermediniz diye kızıcam vallahi. Iyiki mevzu açıldı bilgilendim
Nasılsın canım nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasın ilaçlarını bıraktın mi ? Pozitiftin sanırım sen eklememişsin hamiş günlüğünüMerhaba kızlaar... uzun zaman oldu giremedim çok mesaj birikmiş okuyamadım.
Yeni pozitiflerimiz var gördüğüm kadarıyla, çook sevindim maşallah hayırlısı ile kucağımıza da alırız bebişleri inşallah.
7.gun de idrarda normal gebelik testinde silik çıkmıştı benim... İns sizinde pozitif olur..Tebrik ederim hayırlısı olsun bende yarın 9.gunde test yaptiricam darısı başıma
Temizlik dışında herşeyi yapabilirsin benim doktorum.. hoplayıp zıplasan bile Bişi olmaz ama tabi sen hoplayıp zıplama yine demiştiBenim doktorum sizin doktorun tam tersini yapmış. Normal hayata dönme dedi. Yiyecek içecek sınırlaması yapmadı. Gittiğimde niye bana liste vermediniz diye kızıcam vallahi. Iyiki mevzu açıldı bilgilendim
Daha çok erken moral bozma sakın bize endorfin lazım seratonin lazım mutluluk hormonlarımızı canlı tutalım bebişlerde bize tutunsun test gününe kadar hiç bir şeyin belli olmadığı kişiler var içini ferah tut inşallah güzel neticeler seni bekliyordur5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm test yaptım çıkmadı çok üzüldüm. Onceki transferimde 5. Günde çıkmıştı eşim etrafımda pervane oldukça içim acıyo
İyiyim canım benim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bazen sancım oluyor, geçenlerde olmuştu biraz can sıkıcı ama kendimce bebek ve kese büyüyor ondan oluyor diye avutuyorum kendimi. Bir de kalça kemiğim ağrıyordu onun nedenini çözemedim. 7. haftamız bitti bizim. Cuma günü tam 7+6'da randevumuz var tüp bebek doktoruna bakalım minnak büyümüş mü ne durumda sanırım cuma günü ilaç işini de söyleyecek doktor şu zamana kadar devam et ya da bırak diye.Nasılsın canım nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasın ilaçlarını bıraktın mi ? Pozitiftin sanırım sen eklememişsin hamiş günlüğünü
Ne güzel Allahim herkese göstersin inşallah bu aşamaları sonra da sağlıkla kucağına almak nasip etsin ben de çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum. 12.gün istedi normalde testi bugün 10.günüm ama dayanamıyorum sanırım gidip kan vericem ama çokta korkuyorumİyiyim canım benim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bazen sancım oluyor, geçenlerde olmuştu biraz can sıkıcı ama kendimce bebek ve kese büyüyor ondan oluyor diye avutuyorum kendimi. Bir de kalça kemiğim ağrıyordu onun nedenini çözemedim. 7. haftamız bitti bizim. Cuma günü tam 7+6'da randevumuz var tüp bebek doktoruna bakalım minnak büyümüş mü ne durumda sanırım cuma günü ilaç işini de söyleyecek doktor şu zamana kadar devam et ya da bırak diye.
Sen nasılsın canım?
Hemen endokrine randevu al , tedaviye başla.7.gun de idrarda normal gebelik testinde silik çıkmıştı benim... İns sizinde pozitif olur..
Bu arada TSH im yüksek cikti 5.. benim gibi TSH i yüksek olan arkadaşlar dan bilgi alabilirsem .. nelere dikkat ediyorsunuz... Teşekkürler
Bekleme süreci ve o ilk haftalar aşırı heyecanlıydı cidden bende de.Ne güzel Allahim herkese göstersin inşallah bu aşamaları sonra da sağlıkla kucağına almak nasip etsin ben de çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum. 12.gün istedi normalde testi bugün 10.günüm ama dayanamıyorum sanırım gidip kan vericem ama çokta korkuyorum
Kuzum 3.gun değil misin sende benim gibi acele etme 9.gune kadar hiç bişey bekleme 9.gunden sonra degisicek sabretKızlar bugün 7. Günüm ve idrarda negatif.. 7. Gün idrarda negatif olup sonra pozitif olan var mı aranızda? Gün geçtikçe umudum azalıyor
3. Gün ya da 5. Gün ikisi de çıkar ver gitsinNe güzel Allahim herkese göstersin inşallah bu aşamaları sonra da sağlıkla kucağına almak nasip etsin ben de çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum. 12.gün istedi normalde testi bugün 10.günüm ama dayanamıyorum sanırım gidip kan vericem ama çokta korkuyorum