• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

24. Aralık 3. Gün embiryosu (çift) dün 10.gunumdu test yaptırdım sağlık ocağına. bugün sabah çıktı değerim 118..
O telaş bekleme şimdide keseyi gorebilcekmiyime donustu..
bekleyen herkese nasip olur ins..
Tebrik ederim hayırlısı olsun bende yarın 9.gunde test yaptiricam darısı başıma

Benim doktorum sizin doktorun tam tersini yapmış. Normal hayata dönme dedi. Yiyecek içecek sınırlaması yapmadı. Gittiğimde niye bana liste vermediniz diye kızıcam vallahi. Iyiki mevzu açıldı bilgilendim
Benimki de normal hayatına dön hatta unut demişti transfer olduğunu. Keşke tüm doktorlar aynı şeyi konuşsa da bizler de kendimizden şüpheye düşmesek 😀

Merhaba kızlaar... uzun zaman oldu giremedim çok mesaj birikmiş okuyamadım. :KK43:
Yeni pozitiflerimiz var gördüğüm kadarıyla, çook sevindim maşallah hayırlısı ile kucağımıza da alırız bebişleri inşallah. :KK68: :nazar:
Nasılsın canım nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasın ilaçlarını bıraktın mi ? Pozitiftin sanırım sen eklememişsin hamiş günlüğünü

Tebrik ederim hayırlısı olsun bende yarın 9.gunde test yaptiricam darısı başıma
7.gun de idrarda normal gebelik testinde silik çıkmıştı benim... İns sizinde pozitif olur..
Bu arada TSH im yüksek cikti 5.. benim gibi TSH i yüksek olan arkadaşlar dan bilgi alabilirsem .. nelere dikkat ediyorsunuz... Teşekkürler

Benim doktorum sizin doktorun tam tersini yapmış. Normal hayata dönme dedi. Yiyecek içecek sınırlaması yapmadı. Gittiğimde niye bana liste vermediniz diye kızıcam vallahi. Iyiki mevzu açıldı bilgilendim
Temizlik dışında herşeyi yapabilirsin benim doktorum.. hoplayıp zıplasan bile Bişi olmaz ama tabi sen hoplayıp zıplama yine demişti 😊

5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm test yaptım çıkmadı çok üzüldüm. Onceki transferimde 5. Günde çıkmıştı 😔 eşim etrafımda pervane oldukça içim acıyo😢
Daha çok erken moral bozma sakın bize endorfin lazım seratonin lazım mutluluk hormonlarımızı canlı tutalım bebişlerde bize tutunsun test gününe kadar hiç bir şeyin belli olmadığı kişiler var içini ferah tut inşallah güzel neticeler seni bekliyordur🌸

Nasılsın canım nasıl gidiyor ? Hangi aşamadasın ilaçlarını bıraktın mi ? Pozitiftin sanırım sen eklememişsin hamiş günlüğünü
İyiyim canım benim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bazen sancım oluyor, geçenlerde olmuştu biraz can sıkıcı ama kendimce bebek ve kese büyüyor ondan oluyor diye avutuyorum kendimi. Bir de kalça kemiğim ağrıyordu onun nedenini çözemedim. :KK48: 7. haftamız bitti bizim. Cuma günü tam 7+6'da randevumuz var tüp bebek doktoruna bakalım minnak büyümüş mü ne durumda :işsiz: sanırım cuma günü ilaç işini de söyleyecek doktor şu zamana kadar devam et ya da bırak diye.
Sen nasılsın canım?

Doktor bana da normal hayatına dön hiç bir şeyi kısıtlama dedi tamam doktor hanım ne derseniz o dedim 🤭tabi öyle olmadı ben normal hayatım nasıldı onu unuttum sanki ben hep böyle yaşıyormuşum gibi ye iç yat bu anı bekliyormuşum herhalde ☺️

İyiyim canım benim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Bazen sancım oluyor, geçenlerde olmuştu biraz can sıkıcı ama kendimce bebek ve kese büyüyor ondan oluyor diye avutuyorum kendimi. Bir de kalça kemiğim ağrıyordu onun nedenini çözemedim. :KK48: 7. haftamız bitti bizim. Cuma günü tam 7+6'da randevumuz var tüp bebek doktoruna bakalım minnak büyümüş mü ne durumda :işsiz: sanırım cuma günü ilaç işini de söyleyecek doktor şu zamana kadar devam et ya da bırak diye.
Sen nasılsın canım?
Ne güzel Allahim herkese göstersin inşallah bu aşamaları sonra da sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏🏻🥰 ben de çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum. 12.gün istedi normalde testi bugün 10.günüm ama dayanamıyorum sanırım gidip kan vericem ama çokta korkuyorum

7.gun de idrarda normal gebelik testinde silik çıkmıştı benim... İns sizinde pozitif olur..
Bu arada TSH im yüksek cikti 5.. benim gibi TSH i yüksek olan arkadaşlar dan bilgi alabilirsem .. nelere dikkat ediyorsunuz... Teşekkürler
Hemen endokrine randevu al , tedaviye başla.
Ben zaten tiroid ilacı kullanıyorum ona rağmen yukseldi , 4,15 oldu. persembe gününe randevu aldım endokrine gidicem. Kadın doğum doktorumda önerdi zaten. Endokrin doktorumda hamile kalırsan gel hemen demişti. Sanırım 2,5 alti olması gerekiyor.

Ne güzel Allahim herkese göstersin inşallah bu aşamaları sonra da sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🙏🏻🥰 ben de çok heyecanlıyım ya yerimde duramıyorum. 12.gün istedi normalde testi bugün 10.günüm ama dayanamıyorum sanırım gidip kan vericem ama çokta korkuyorum
Bekleme süreci ve o ilk haftalar aşırı heyecanlıydı cidden bende de.
Güzel bir değerle bize müjdeyi ver inşallah :KK68:

3. Gün ya da 5. Gün ikisi de çıkar ver gitsin

Back