2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kullandıgımız ilaclarmı yükseltiyo acaba. Bende troit ilacımı düzenli kullanıyorum.cuma gününe endokrine randevu aldım. Sen yükseldi deyince bi korktum

Çok tesekkur ederim, sen de bebisine saglicakla kavuş insaAllahTransferim akşam oldu, simdi ona tutunuyorum belki ondan erkendir çıkmamıştır halbuki deneyimliyim bu beşinci deneme ama insan yine ayni duygulari yaşıyor

Kullandıgımız ilaclarmı yükseltiyo acaba. Bende troit ilacımı düzenli kullanıyorum.cuma gününe endokrine randevu aldım. Sen yükseldi deyince bi korktum
Bende çok düzenli içerim her sabah 8.30 da. Ama sağlık ocağında gebelik baktirirken doktor tüm testleri istemiş orda gördüm yükseldiğini. 1.5 civarıydı. 4.15 olmuş. Kadın doğum doktorumda endokrine git diyince hemen randevu aldım. Sanırım dozu artırır ve tekrar kontrole çağırır diye düşünüyorum. Hatta ben, 4 gün 75mg, 3 gün 50mg içiyordum. Endokrine randevuma 2 hafta var diyince , hergun 75 iç gidene kadar, endokrin tam düzenleme yapar dedi.

3. Gün ya da 5. Gün ikisi de çıkar ver gitsin
5.gün diye biliyorum ama neden 12.gün istedi onu sormadım. 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum onun etkisi geçmiştir sanırım. Verdim gitti. Her aşaması zor da bu testi verdikten sonra beklemesi de en zorlusu. Hayırlısı varsa bizimle alacağı nefesi varsa gelsin inşallah

5 çok erken moral bozmak yok. 7. Günden önce zor belli olması. Iyi düşünün lütfen
Ay yok 5. Günüm derken arkadaş 3. Gün embriyosu demişti de ona 5. Gün emrbriyom benim demek istedim yokla transferden sonda bugün tam 7. Günümona rağmen negatif.. hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. ben bi dua alabilir miyim sizdenaslında bütün grupça alsak iyi olur size zahmet

Elektrik süpürgesi kullanmayınız. Bana yasak demişti doktor.
Bana doktorum bişey demedi ama transfer günü dahil 4gün sonra yaptım kendimi zorlamadan bükülmeden inşallah bişey olmas
Bana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..
Her doktorun tavrı farklı birde herkesin rahim durumuna göre değişiyo demekki kiminin kalınlaşma sorunu kiminde incelik sorun oluyo galiba ona göre yasak koyuyorlar benim 2. Transferim 2sindede hergün bir dilim ananas ye dedi nar nane maydonoz banada yasak
Çok yeni var gibi bişeyler inşallah kanda güzel bir değer çıkar

Devam ediyorum 7+2
Sizin de 16 mg mi benim doktorum Ankara'da ben başka şehirde yaşıyorum o yazmıştı dusuklerim var diye şimdi bitti yeniden alayım mi diyorum artık oradaki doktorun karar versin diyor ne yapacağım bilemedim ben buradaki doktora sadece ultrasona gidiyordum tüm süreci kendisi biliyordu şimdi böyle yarı yolda bırakıyor

Haklısınız tabi, her tedavi kişiye özel..

10. Gündede çıkar korkmayın o kadar, rahme tutulması transferden sonra 6. 7. gün içinde oluyormuş

Verdin mi inşallah hayırlı haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…