- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.821
Öncelikle emeklerimizin hiç biri boşa gitmesin inşallah burda en güzel haberleri verelim birbirimize. Ben saraçoğluna hiç bakmadım ama genellikle somon balığı bol mevsim salata. C vitamini mandalina portakal. Avakado transferden önce çok yiyordum ama coraspinle yenmemesi gerekiyormuş. Enginar,kereviz,kuşkonmaz ve bakliyatlar mümkün mertebe kırmızı et çok yemeyelim tavukta hormonlu olduğu için köy tavuğunu haşlayıp yemek lazım bence. Elimizden geleni yapalım da gerisi Allaha kalmışBen rutin hayatıma devam ediyorum. Çok fazla eğilmemeye ve uzanmamaya dikkat ediyorum. İdareci oldugun için sürekli PC başında oluyorum. Mümkün oldugu kadar karnıma bir şeyler sardım her ihtimale karşı. Onun dışında da İbrahim saraçoğlunun tüp bebek ve aşılşama yaptıranlar için önerileri var yemeyin ve mutlaka yiyin dediği onlara uyuyorum
Sonucum pozitif. Valla yemeyeyim. Ne bulursam yedim fayda sağlar diye doktorda birsey demeyinceOhh genel olarakta hayalim de ki yaşam tarzı budurteste çok var mı? Bu arada ananas yememeniz gerekiyor hâlâ yiyorsanız hemen bırakmanızı önericem
Benim doktorun muayenehanesi var canm oraya gidiyorum ben. işlemler sadece hastanede yapılıyor. Bilmiyorum seninde öylemi. Doktorum stres yapma iş yapma gerisini düşünme dedi. Saldım çayıra mevlam kayıra gibi olmuş bizim kiEvet bizede hiç maydanoz,nar ananas söylenmedi aynen kahve çok seviyorsanız günde 1 tane için dedi hemşire biz acaba aynı merkezemi gidiyoruz sizinle
Senin için en azından 7.gun olması lazım telaş yapma 2 gün daha sabret5. Gün embriyosu bugun 5. Günüm test yaptım çıkmadı çok üzüldüm. Onceki transferimde 5. Günde çıkmıştıeşim etrafımda pervane oldukça içim acıyo
Transferden sonra evet yasak.,Nar yasakmı yemistim az bsy
Ben çoktaaan başladım28 ARALIK Transferleri, napıyorsunuz test yapmaya başladınız mı
Çook sevindiim darısı başımızaa inşallah Rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsinSonucum pozitif. Valla yemeyeyim. Ne bulursam yedim fayda sağlar diye doktorda birsey demeyinceFakat keseyi görene kadar oh diyemiyorum az kaldı inşallah görücem fırsatımız varken keyfi yaşayalım biraz yani diymi ama. Boşverelim işleri. Hareket edeceksek keyfi olarak edelim
Hiç birşey çıkmadı derken negatif mi çıktı hiç bir çizgi yok mu anlayamadımGünaydın kızlar benimde transferimin 8.gunu bugün normal test yaptım hicbir şey çıkmadı dünden beri de kasık ağrılarım falan da kesildi hiçbir şey hissetmiyorum şu anda testte de negatif çıkınca galiba tutmadı diyorum
Sağol canm inşallah. Bekleyen herkes iyi haberler alır umarımÇook sevindiim darısı başımızaa inşallah Rabbim keseyi görmeyi kalp atışını duymayı nasip etsinBu arada kaçın gün embriyosu kaliteleri belli mi siziin?
Normal testte çıkmamış olabilir henüz. Yarın erken testle deneyin bence umutsuzluğa kapılmak için erkenGünaydın kızlar benimde transferimin 8.gunu bugün normal test yaptım hicbir şey çıkmadı dünden beri de kasık ağrılarım falan da kesildi hiçbir şey hissetmiyorum şu anda testte de negatif çıkınca galiba tutmadı diyorum
İyi bakalım bir an önce keseyi gördüm haberinizi beklicem bol bol dua ediyorum kendimle birlikte herkeseSağol canm inşallah. Bekleyen herkes iyi haberler alır umarım3. Gün embriyosu iyi kalitede olduğunu söylediler. Çok ayrıntılı bilgim yok
Liste hala elinde mi canım paylaşabilme imkanın var mı acabaBana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..
Evet elimde paylaşıyorum şimdiListe hala elinde mi canım paylaşabilme imkanın var mı acaba
Liste hala elinde mi canım paylaşabilme imkanın var mı acaba
Rica ederimTeşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?