- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #9.801
Yiyenleri çok okudum burada ben onlardan görüp yedimAma transferden sonra ananas rahim kasılmalarını arttırdığı için normalde yasak.. daha fazla yemeyin isterseniz..
Elektrik süpürgesi kullanmayınız. Bana yasak demişti doktor.Ben ilk 3 gün ağır iş dışında yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım mutfakta yukarı uzanmam gerektiğinde sandalyeye çıktım zorlanmadım kendimi çamaşırı uzanmayım diye evin içinde kurutmalığa astım 3gün yemek bulaşık dışında boş oldukça hep uzandım ekstra iş yapmadım evi bile bugün süpürdüm 4.günüm deyim ilk 3gün önemli dedi sonrasında motamot yatmak yok dedi doktorum
Ananas yarım dilim yemem lazım. Ben böyle bildiklerimi yazıyorum uyarıyorum arkadaşları kusura bakmayın. Daha önceki araştırmalarım ve arkadaşlarla bilgi alışverişlerimizden kalma.İlk 3-4 gün yattım ayaklarımı bazen yükseğe koyarak uzandım çoğunlukla. Evin içinde dolaştım tabiki yavaş yavaş. Fakat ev işi zaten yasak. Birsey kaldırmak indirmek yok. 5. Gün itibariyle dışarı da çıktım kısa süreli yürüdüm. Evde dolandım hep. Ufak işler yaptım çamaşır katlamak gibi ama asmadim. Uzun süre ayakta kalmıyorum hala. Yemek hala yapmıyorum. Atıştırmalık şeyler hazırlıyorum kısa süre ayakta kalarak. Özetle keyfi işleri yapıyorum canımın istediği şeyleri. Yapılması lazım diye iş yapmıyorum. Süpürge falan asla zaten. beslenmeye aşırı özen gösterdim. Ananas yedim bol bol. Avokado. Badem fındık tükettim bol bol. Balık ve kırmızı et tercih etmeye çalıştım. Kabız olmamak için kuru kayısı yedim gün içinde
Ben bir dilim yedim günde. Biraz fazla olmuş o zamanAnanas yarım dilim yemem lazım. Ben böyle bildiklerimi yazıyorum uyarıyorum arkadaşları kusura bakmayın. Daha önceki araştırmalarım ve arkadaşlarla bilgi alışverişlerimizden kalma.
Bana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..Yiyenleri çok okudum burada ben onlardan görüp yedim. Ben bir zararını görmedim kendim de. Doktoruma da sordum yiyebilirsin zararı olmaz dedi. Bilemiyorum belki çok aşırı yemek yapıyordur. Herseyi kararında tüket sağlıklı beslen dendi bana. Yemek içmekle ilgili yasak koyulmadı. Yanlış yönlendirmekte istemem tabi
Nar yasakmı yemistim az bsyBana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..
Ben nar da yedimBana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..
Ben oturup koca bir nar yemiştimNar yasakmı yemistim az bsy
5. Gün embriyosu 24ünde oldum transferKaçıncı gün embriyosu acaba
Evet bizede hiç maydanoz,nar ananas söylenmedi aynen kahve çok seviyorsanız günde 1 tane için dedi hemşire biz acaba aynı merkezemi gidiyoruz sizinleBen nar da yedimbana hiç yasak demedi bir şeye ya. Kahveyi sordum. İlla içicem diyorsan günde bir tane dedi hatta kahveyi. Her doktorun tarzı farklı demekki. Çok şaşırdım. Bana yasak koymamasına. Ev işini yasakladı sadece. Ama dikkat edicem bundan sonra bu gıdaları tüketmeyeyim bende pek. Hevesim kursağımda kalmasın iyi gelecek diye yerken
Ohh genel olarakta hayalim de ki yaşam tarzı budurİlk 3-4 gün yattım ayaklarımı bazen yükseğe koyarak uzandım çoğunlukla. Evin içinde dolaştım tabiki yavaş yavaş. Fakat ev işi zaten yasak. Birsey kaldırmak indirmek yok. 5. Gün itibariyle dışarı da çıktım kısa süreli yürüdüm. Evde dolandım hep. Ufak işler yaptım çamaşır katlamak gibi ama asmadim. Uzun süre ayakta kalmıyorum hala. Yemek hala yapmıyorum. Atıştırmalık şeyler hazırlıyorum kısa süre ayakta kalarak. Özetle keyfi işleri yapıyorum canımın istediği şeyleri. Yapılması lazım diye iş yapmıyorum. Süpürge falan asla zaten. beslenmeye aşırı özen gösterdim. Ananas yedim bol bol. Avokado. Badem fındık tükettim bol bol. Balık ve kırmızı et tercih etmeye çalıştım. Kabız olmamak için kuru kayısı yedim gün içinde
Yazmayı unutmuşum, dondurulmuş embriyo transferi yaptırdımArkadaşlar merhaba, 27 Aralıkta transferim oldu 5. Gün embriyosu ve ilk transferim. Birkaç gündür takip ediyorum sayfayı, ve bu destek ağı şu zor günlerde bana çok iyi geldi. Şimdi aşağıdakiler son soldan sağa 6-7-8. Gün testlerim. Sonuncusunu az önce yaptım 8. Günün başı diyebiliriz yani. Sizce var mı bir şey?
Eki Görüntüle 2981358
Evet canim var görünüyor son yaptığında daha belirgin gozunaydin bende aynı gün transfer oldum kaç dk içinde çıktıArkadaşlar merhaba, 27 Aralıkta transferim oldu 5. Gün embriyosu ve ilk transferim. Birkaç gündür takip ediyorum sayfayı, ve bu destek ağı şu zor günlerde bana çok iyi geldi. Şimdi aşağıdakiler son soldan sağa 6-7-8. Gün testlerim. Sonuncusunu az önce yaptım 8. Günün başı diyebiliriz yani. Sizce var mı bir şey?
Ay inşallah vardırEvet canim var görünüyor son yaptığında daha belirgin gozunaydin bende aynı gün transfer oldum kaç dk içinde çıktı
Benim 4. ve 5. Gün regl ağrısına benzer ağrım ve ara sıra iğne batmasına benzer ağrım olmuştu. İlaçlar da yapıyor olabilir amaKizlar igneler hafiften kasik agrisi yapar mı
Cok degil hafif sadece.
Transferin ilk gunu saymazsam 4 . Gunu sayarsam 5
Ben rutin hayatıma devam ediyorum. Çok fazla eğilmemeye ve uzanmamaya dikkat ediyorum. İdareci oldugun için sürekli PC başında oluyorum. Mümkün oldugu kadar karnıma bir şeyler sardım her ihtimale karşı. Onun dışında da İbrahim saraçoğlunun tüp bebek ve aşılşama yaptıranlar için önerileri var yemeyin ve mutlaka yiyin dediği onlara uyuyorumKızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz rutin hayatınıza devam ağır şeyler hariç diyorlar. Normal de sırt üstü dümdüz uzanamam ama zorluyorum kendimi. Bişey olmaz deseler bile insanın elinde değil ki yahuu
Bana da doktorum ye demişti. Ama 1 dilimAma transferden sonra ananas rahim kasılmalarını arttırdığı için normalde yasak.. daha fazla yemeyin isterseniz..
Bana ufak bi liste verildi de, transferden sonra ananas, nar, maydanoz, çay kahve gibi şeyler yasak..tabi siz bilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?