2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Özellikle estrofem stoklayın. Malesef çok hızlı bitiyor ve şu anda piyasaada yoktur. Ben transfer oldum doktr devam ettiriyor. Kes diyene kadar içmeye devam dedi
Dogrudur bende bikac gün önce alırken en az 10tane eczaneye sordum yok dediler hep bazıları depolarda bile bulamıyoruz dedi sonra bitane buldum onu aldım

Bugün transferimin 6.gunu 3.gub çift embriyo transferi olmuştum az önce ilk erk n gebelik testini yaptım ve negatif yarın sabah ilk idrarla bı daha bakicam 3.gun embriyosuyla en erken kaçıncı gün görülür acaba

Cok sevindim sizin adiniza insallah hersey yolunda ilerler saglikla kucaginiza alirsiniz. Tam 2 kat artis hatta bazen %60 da olmadan saglikli olabiliyor demekki. Insallah ben de umutlu haberler alirim

ben 7.günde çok çok silik gördüm ama idrar testinde göremeyedebiliriz biliyorsunuz :)

Çok tşkler bilgi verdiğin için.. değiştirip deneyim bende.. amh düşüklüğü için de nicel Taşdemir var Eskişehir’de yüzde 60 lar gibi başarı oranı var onunla bi görüş istersen.. bi de Ankara’da Ufuk hastanesinde bi doktor varmış arkadaşım söylemişti.. onda da amh düşüklüğü vardı.. orayı da bi araştır istersen arkadaşım..

AA benim doktorumnicel taşdemir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…