- 4 Nisan 2019
- 5.741
- 6.139
- 198
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.461
Sağolasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım
Yayı sen ittirmiyorsun ki canım iğnenin ucunu aç koluna daya arkadan bastır hepsi bu yayla senin işin yok kiO Yayi da mı ittircem
Görseli tekrar atar mısın neresi aklına bu kadar takıldı anlamıyorum ki o kadar sık kullanmama rağmenSağolasın canım
Öyle mi çok sağolasın canım.onceki böyle değildi .sabah her yerimi kanattim.Yayı sen ittirmiyorsun ki canım iğnenin ucunu aç koluna daya arkadan bastır hepsi bu yayla senin işin yok ki
Görseli tekrar atar mısın neresi aklına bu kadar takıldı anlamıyorum ki o kadar sık kullanmama rağmen
Geçmiş olsun olabilir tabi ama yapınca anlarsın bastır sonra geri atiyor o yay içindeki ilaç bitince hiç bir farkı yokÖyle mi çok sağolasın canım.onceki böyle değildi .sabah her yerimi kanattim.
Yayi mı bozuk ki yaptım.atmadi.yayi oynarken de elime batırdımGeçmiş olsun olabilir tabi ama yapınca anlarsın bastır sonra geri atiyor o yay içindeki ilaç bitince hiç bir farkı yok
Tmm canım çok sağol o zaman ben normal vurayımGeçmiş olsun olabilir tabi ama yapınca anlarsın bastır sonra geri atiyor o yay içindeki ilaç bitince hiç bir farkı yok
Sen normal vur canım şifa olsun iyice bastırman lazım ama onu yaparken belki kendi kendine istemeden canını acitirsinTmm canım çok sağol o zaman ben normal vurayım
Ben kızar diye söylemedim pazartesi yapıp gidicem yanınavercem de doktor erken verdin demeyecek mi :)
Aynen ya ben de sıkıldım Allahtan sabır diliyorum arafta olmak gibi bir şey beklemek zor. Benim 7.günüm henüz test günü Perşembe. Kan vericem direkt o gün erkenden yapıp daha fazla strese girmek istemiyorum. Şu an sessiz sakin sabırla düşünmemeye çalışıyorumTraansferin 5.gunu ve bugün çok yordum kendimi birazcık belim ağrıyor ya şimdi sonucu bilmeyince nasıl yapayım şaşırıyorum hamile olsam hamileyim der daha bı dikkat ederim ya da hamile değilim desem daha rahat hareket ederim böyle arada olmakta bı garip 3.gun embriyo çift transfer olup en erken ne zaman test yaptınız kizlar ?
Valla günlerim yoğun geçiyor oturup düşünmüyorum ama yakınlarım dikkat et şöyle yap böyle yap diyince kalıyorum bazen ya hamile miyim bilmiyorum ki ya da benim hareketimle kendimi yormamla olmayacak iş mi diyorum günü olan doğacak Allah'tan herşey ne yapabilirim ki bu arada olma durumunu sevmiyorum 7.gunu görsem hemen teste başlarım 7_8_9 test yaparım gibi geliyor o vakit çıkmayan birden 11.gun mu çıkacak yani nadir de olsa tabi ama ne bileyimAynen ya ben de sıkıldım Allahtan sabır diliyorum arafta olmak gibi bir şey beklemek zor. Benim 7.günüm henüz test günü Perşembe. Kan vericem direkt o gün erkenden yapıp daha fazla strese girmek istemiyorum. Şu an sessiz sakin sabırla düşünmemeye çalışıyorum
ben de şimdi ufaktan temizlik yapıyorum toz alırken bunu düşünüyordum acaba yanlış mı yapıyorum diye :)Traansferin 5.gunu ve bugün çok yordum kendimi birazcık belim ağrıyor ya şimdi sonucu bilmeyince nasıl yapayım şaşırıyorum hamile olsam hamileyim der daha bı dikkat ederim ya da hamile değilim desem daha rahat hareket ederim böyle arada olmakta bı garip 3.gun embriyo çift transfer olup en erken ne zaman test yaptınız kizlar ?
TM canım.insallah acımazSen normal vur canım şifa olsun iyice bastırman lazım ama onu yaparken belki kendi kendine istemeden canını acitirsin
Bence çıkabilir ya inançlı olmalıyız. Öyle olsa 7.günü kan vermemizi isterdi doktorlar. 10-12.gün istiyorlarsa bir sebepleri vardır diye düşünüyorum. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin hayırlısıylaValla günlerim yoğun geçiyor oturup düşünmüyorum ama yakınlarım dikkat et şöyle yap böyle yap diyince kalıyorum bazen ya hamile miyim bilmiyorum ki ya da benim hareketimle kendimi yormamla olmayacak iş mi diyorum günü olan doğacak Allah'tan herşey ne yapabilirim ki bu arada olma durumunu sevmiyorum 7.gunu görsem hemen teste başlarım 7_8_9 test yaparım gibi geliyor o vakit çıkmayan birden 11.gun mu çıkacak yani nadir de olsa tabi ama ne bileyim
Bende sabah az iş yaptım hem kasigim ağrıdı hem de akıntı oldu daha fazla bende ikilemde kalmayı hiç sevmedim günler geçmiyor sanki bir hafta var test günüme dahaValla günlerim yoğun geçiyor oturup düşünmüyorum ama yakınlarım dikkat et şöyle yap böyle yap diyince kalıyorum bazen ya hamile miyim bilmiyorum ki ya da benim hareketimle kendimi yormamla olmayacak iş mi diyorum günü olan doğacak Allah'tan herşey ne yapabilirim ki bu arada olma durumunu sevmiyorum 7.gunu görsem hemen teste başlarım 7_8_9 test yaparım gibi geliyor o vakit çıkmayan birden 11.gun mu çıkacak yani nadir de olsa tabi ama ne bileyim
Bende bugün bel ağrısı var en farkedilir ama yorgunluktandir belki bilemiyorumBende sabah az iş yaptım hem kasigim ağrıdı hem de akıntı oldu daha fazla bende ikilemde kalmayı hiç sevmedim günler geçmiyor sanki bir hafta var test günüme daha
Benımkı bos kese oluştu düştü cnmDegeri az artan arkadaslar son durumunuz nedir @ponyo2021 sizin artislar da benimkine yakinmis en son bakildi mi keseye? benim de yaklasik %30 artiyor 3 test yaptirdim en son 300 lerde degerim. Doktor 4 gun sonraya cagirdi sanirim dis gebelik suphesi de var.
g090 sizin de Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin baslarda yeterli gormediler artisi demissiniz ya ne kadar artis oluyordu acaba? Bir umut ariyor insan