- 23 Ocak 2021
- 1.030
- 859
- 73
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.441
Bende o sekilde oldumdondurulmuş 3.gün embriyosu 2 adet transfer oldum :)
Nasil hissediyorsunuz bir gelisme oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende o sekilde oldumdondurulmuş 3.gün embriyosu 2 adet transfer oldum :)
Canım hoşgeldin ben liste için yazmadım diye eklemedim listeye çok takipte edemedim aslındadondurulmuş 3.gün embriyosu 2 adet transfer oldum :)
transferin 6. ve 7. gününde lekelenme yaşadım oksaparı kestirdi. dün ve bugün de silik bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm :) test gününü bekliyorum kan vermedim daha :)Bende o sekilde oldum
Nasil hissediyorsunuz bir gelisme oluyor mu
Hoş buldun ben de üzerine düşmedim ya nasılsa buralardayım diye :)Canım hoşgeldin ben liste için yazmadım diye eklemedim listeye çok takipte edemedim aslında
Yaş deneme gün transfer varsa sonuç yazarmısın eklim listeye
24 Aralık yani geçen cuma 5. Gün embriyo transferim olmuştu cumayı sayarsak 9. Günüm oluyoTbrkler, bugün transferden sonraki kaçıncı gününüz?
3. gün embriyosu bir de unutmuşum galiba yazmayı :)Canım hoşgeldin ben liste için yazmadım diye eklemedim listeye çok takipte edemedim aslında
Yaş deneme gün transfer varsa sonuç yazarmısın eklim listeye
Bazı ilaçları sağlık ocağı yazıyor kızlar. Sigortalı olmanız yeterli. Özelde tüp bebek olsanız dahi.Biz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz .
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim
Aynı şekilde kullanılıyor sıkıntı etmeMerhaba bu yaylı olanından kullandınız mı nasıl yapılıyor.benim önceki kullandıklarımda yay yoktu bunu bilemedim
O yay sonuna kadar bastirdiktan sonra bitince pıt diye geri atiyor aynı şekilde karna ya da kola yap canımBen kullanıyorum canım ama o şekilde kullanmadım benimki bu şekilde.Google’da falan aratsan var mıdır acaba
Bugün kan versen çıkardondurulmuş 3.gün embriyosu 2 adet transfer oldum :)
değer düşük çıkarsa yükselecek mi yükselmeyecek mi diye strese girerim diye korkuyorum aslında :) bugün 24 aralık transferlerinin çıktığını görünce gaza geldim ama sonra söndüm :)Bugün kan versen çıkar
2 günde bir artış var mı diye vericeksin zaten hadi bı koşu verde gel sevinekdeğer düşük çıkarsa yükselecek mi yükselmeyecek mi diye strese girerim diye korkuyorum aslında :) bugün 24 aralık transferlerinin çıktığını görünce gaza geldim ama sonra söndüm :)
vercem de doktor erken verdin demeyecek mi :)2 günde bir artış var mı diye vericeksin zaten hadi bı koşu verde gel sevinek
M MinikbirmucizemeselesiO yay sonuna kadar bastirdiktan sonra bitince pıt diye geri atiyor aynı şekilde karna ya da kola yap canım
Benim de beta hcg artışım az oluyor bugün 21. günüm 1077 çıktı ama 2ye katlamıyor. O yüzden endişeleniyorum. Keseye bugün bakılacaktı. Değer düşük olunca görünmez diye cumaya bakalım denildi. Bekliyoruz
merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
Duzenlı artmamıştı cnm
Degeri az artan arkadaslar son durumunuz nedir P ponyo2021 sizin artislar da benimkine yakinmis en son bakildi mi keseye? benim de yaklasik %30 artiyor 3 test yaptirdim en son 300 lerde degerim. Doktor 4 gun sonraya cagirdi sanirim dis gebelik suphesi de var.Pozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin biz bekleyenlere de bu duygusu yaşatsın inşallahYok canım tek transfer dondurulmuş 3.gün embriyosu
1 tane embriyom vardı ve tuttu rabbime binlerce şükür olsun.
Söylemek yok sisssvercem de doktor erken verdin demeyecek mi :)
Nasıl yapcam .o yay ne işe yarıyorAynı şekilde kullanılıyor sıkıntı etme
O Yayi da mı ittircemO yay sonuna kadar bastirdiktan sonra bitince pıt diye geri atiyor aynı şekilde karna ya da kola yap canım