• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Canım hoşgeldin ben liste için yazmadım diye eklemedim listeye çok takipte edemedim aslında
Yaş deneme gün transfer varsa sonuç yazarmısın eklim listeye
Hoş buldun ben de üzerine düşmedim ya nasılsa buralardayım diye :)
yaş 30, 1. deneme, 23 aralık transfer günü, 4 ocak test günü
teşekkür ederim :)

Biz raporsuz yaptirdik tup bebegi .
Ilaclarida karsilamaz devlet dediler .
Raporlu olursa karsilar dediler.
Estrofemi doktoruma sordum birakma dedi hemsire yanlis bilgilendirmiş.
Benin gitme imkanim yok zaten zor bulunuyor sehir merkezinin disinda oturuyoruz esim de yok yanimda suan goreve gitti annemle kaliyoruz😔 .
Saglij olsun artik yaoacak birsey yok bir sekilde alacagim😔
Bazı ilaçları sağlık ocağı yazıyor kızlar. Sigortalı olmanız yeterli. Özelde tüp bebek olsanız dahi.

Bugün ne güzel pozitif haberler alıyoruz pozitifi gor n arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum 🎉♥️sağlıcakla su 3 ayı atlatmayı nasip etsin rabbim sonra neyi nerden alalım isim ne koysak hamile kıyafet ne alıyorsunuz falan konuşalım ya

Benim de beta hcg artışım az oluyor bugün 21. günüm 1077 çıktı ama 2ye katlamıyor. O yüzden endişeleniyorum. Keseye bugün bakılacaktı. Değer düşük olunca görünmez diye cumaya bakalım denildi. Bekliyoruz :işsiz:

merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?

Duzenlı artmamıştı cnm

Pozıtıfı aldım ama degerımı bır turlu yeterlı bulmadı klınıktekıler sureklı betahcg takıp ettiler moralım bozuktu keseyı cok zor gordu dr inanmadım zaten kese gorduugune kalp atısına gıdecegımız gun fosur fosur adet oldum cok umutsuzdum ama kalp atısı var dedı dr. sureklı kanamam vardı adet olur gıbı yogundu herseferınde kaybettim diye gıttım kontrole. Yaşım 40 oyuzden baska bır suru saglık sorunum cıktı bebekten cok kendı derdimle ugrastım ama şükürler olsun 36. Haftayı gordum. Rabbım herkese saglıklı hamılelık saglıklı evlatlar nasip etsin. Saglık sorunlarım var ama ınsallah evladımı alınca ıyı kı diyeceğim.
Allah hıcbırimiz ın kucagını bos bırakmasın
Degeri az artan arkadaslar son durumunuz nedir P ponyo2021 sizin artislar da benimkine yakinmis en son bakildi mi keseye? benim de yaklasik %30 artiyor 3 test yaptirdim en son 300 lerde degerim. Doktor 4 gun sonraya cagirdi sanirim dis gebelik suphesi de var.
g090 g090 sizin de Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin baslarda yeterli gormediler artisi demissiniz ya ne kadar artis oluyordu acaba? Bir umut ariyor insan🥺

Back