- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #7.981
Kışlar benim yarın transfer var diğer hafta pazartesi de ehliyet sınavım var bir 10 km kadar yol var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim çok korkutuyor.ya basın dönerse ya bı yere carparsan.cok dikkat et yat dinlen acıktın mi dışardan şöyle diyor. akşam kendi yapıyor zaten.İKi Gündür yapıyorum canım yavas yavaş hem biraz hareket etmiş oluyorum
Baş dönmen mi var kuzum mecburum ben eşim geç geliyor basit pratik şeyler yapıyorum çok yormadan kendimiEşim çok korkutuyor.ya basın dönerse ya bı yere carparsan.cok dikkat et yat dinlen acıktın mi dışardan şöyle diyor. akşam kendi yapıyor zaten.
İnşallah benşm sürecim de orada devam edecek ama sadece test vermek için gelme buraya kadar bize haber verirsin ona göre gel ya da ilaçları bırak deriz denildiBizim zorunlu hastaneye gitmemiz eğer pozitif olursa bile kalp atışını duyana kadar gitmemiz gerekiyormuş ben Gebze'de gidiyorum 3arav değiştiriyorum.biraz zor oluuo ama inşallah pozitif olurda zorluklara kabulum
Hayırlısı olsun tekrardan inşallah hepimiz içinİnşallah benşm sürecim de orada devam edecek ama sadece test vermek için gelme buraya kadar bize haber verirsin ona göre gel ya da ilaçları bırak deriz denildi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızBeni de ekler misiniz.
Yas 28
3.deneme
16 Aralık yarım gün geriden gelen 5.gün embriyo transferi
Yarin test yaptiracagim insallah
TeşekkürlerHoşgeldiniz tekrardan
Valla ben bişey yapınca pişmanlık duygusu oluyor bende keşke yaomasaydim diye kasığım baya agriyo o yuzden kalsınBen de hep yatıyorum.azicik biseyler yapmak istiyorum aslında
Ay ben sekiz ay idare ederim kalsın riske giremeyizki biz artık idare etcez bende fırçalıyorum sağ tarafla yemeye çalışıyorum o şekilde suandevamO bendede var bir yirmilik bir dolgu galiba gitsem birinide çekerler sık sık fırçalayınca rahatlıyor böyle devam edebildiğim kafar etmeyi düşünüyorum enfekte olmadığı sürece insAllah olmaz ilk 3 son 3 ay diş tedavilerini riskli görüyormus doktorlar
Baş dönmen mi var kuzum mecburum ben eşim geç geliyor basit pratik şeyler yapıyorum çok yormadan kendimi
Evet azıcık ağrı olsa insan korkuyorValla ben bişey yapınca pişmanlık duygusu oluyor bende keşke yaomasaydim diye kasığım baya agriyo o yuzden kalsın
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canım inşallah iyi haberlerini bekliyoruz bizede Moral olur umudumuz olurBeni de ekler misiniz.
Yas 28
3.deneme
16 Aralık yarım gün geriden gelen 5.gün embriyo transferi
Yarin test yaptiracagim
Ohh iyi haberler geliyor Allah kucağınıza almayı nasip etsin emeklerinizin karşılığı inşallah bizlerde görürüz kaçıncı gün test yaptiniz transfer öncesini mı sayiyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren miMerhaba , pozitif arkadaşlarıma çok sevindim maşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah negatif arkadaşlarımın acısını yüreğimde hissettim , Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Benimde pozitif oldu şükür 3. Denememde inşallah sağlıkla.ilerleriz
Allah razı olsun . 7. Gün idrarda gördüm 8. Gün 150Ohh iyi haberler geliyor Allah kucağınıza almayı nasip etsin emeklerinizin karşılığı inşallah bizlerde görürüz kaçıncı gün test yaptiniz transfer öncesini mı sayiyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren mi
Cok tesekkur ederim indiriyorum bakicamCanım bı tane program var orda bebgin büyüklüğü o ay sende ne dmgbi şeyler oluyo heosi yazıyo gönderdim hafta hafta gebelik takibi
Çift embriyo mu acabaAllah razı olsun . 7. Gün idrarda gördüm 8. Gün 150
11.gun 500 çıktı . Ama doktor üçüncü kanı da ver dedi bakalım.trasnfer olduğum gün ü 0 olarak sayıp başladım.o.gun sayılmıyor diye