• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kışlar benim yarın transfer var diğer hafta pazartesi de ehliyet sınavım var bir 10 km kadar yol var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama sizce

Bizim zorunlu hastaneye gitmemiz eğer pozitif olursa bile kalp atışını duyana kadar gitmemiz gerekiyormuş ben Gebze'de gidiyorum 3arav değiştiriyorum.biraz zor oluuo ama inşallah pozitif olurda zorluklara kabulum
İnşallah benşm sürecim de orada devam edecek ama sadece test vermek için gelme buraya kadar bize haber verirsin ona göre gel ya da ilaçları bırak deriz denildi

O bendede var bir yirmilik bir dolgu galiba gitsem birinide çekerler sık sık fırçalayınca rahatlıyor böyle devam edebildiğim kafar etmeyi düşünüyorum enfekte olmadığı sürece insAllah olmaz ilk 3 son 3 ay diş tedavilerini riskli görüyormus doktorlar
Ay ben sekiz ay idare ederim kalsın riske giremeyizki biz artık idare etcez bende fırçalıyorum sağ tarafla yemeye çalışıyorum o şekilde suandevam

🥰

Eklentiler

• b088cbe67b0d06299aa114b476170d26.jpg
    b088cbe67b0d06299aa114b476170d26.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 17
Merhaba , pozitif arkadaşlarıma çok sevindim maşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️ negatif arkadaşlarımın acısını yüreğimde hissettim , Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸🌸

Benimde pozitif oldu şükür 3. Denememde inşallah sağlıkla.ilerleriz ☀️☀️

Merhaba , pozitif arkadaşlarıma çok sevindim maşallah sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️ negatif arkadaşlarımın acısını yüreğimde hissettim , Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸🌸

Benimde pozitif oldu şükür 3. Denememde inşallah sağlıkla.ilerleriz ☀️☀️
Ohh iyi haberler geliyor Allah kucağınıza almayı nasip etsin emeklerinizin karşılığı inşallah bizlerde görürüz kaçıncı gün test yaptiniz transfer öncesini mı sayiyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren mi

Ohh iyi haberler geliyor Allah kucağınıza almayı nasip etsin emeklerinizin karşılığı inşallah bizlerde görürüz kaçıncı gün test yaptiniz transfer öncesini mı sayiyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren mi
Allah razı olsun . 7. Gün idrarda gördüm 8. Gün 150
11.gun 500 çıktı . Ama doktor üçüncü kanı da ver dedi bakalım.trasnfer olduğum gün ü 0 olarak sayıp başladım.o.gun sayılmıyor diye

Back