2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Doktorun ne diyor cnm onun dediğini yap bana da düşük geldi belki yükselir belki bekleyekim dicek bı onunla konuş istersen

Rabbim gönlüne göre versin canım bekle bakalım.

Canım normal belirtiler bı program var biraz öncede hafta hafta gebelik takibi orda yaziyo degisklikker göğüste hassasiyet ağrı fln sende indir istersen orda çoğu sorunun cevabı var hem bebgin büyüklüğunu hafta hafta söylüyor

Bende de çok fazla iç çamaşırım dar geliyor sporcu atleti giyiyorum. Beden bu kadar çabuk degisirmi yesil yesil damar heryerim
Sütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dedi

Evet canim o programlar faydalı oluyor.ben son aylarda oluyor sanıyordum . İnşallah sağlıkla ilerlesin

Sütyen takmıyorum sadece atlet evde kimse yok hiç dışarıda çıkmıyorum siz dışarı cikiyomusnz bana doktorum sadece tuvalete git dedi heo yatıp dinlencrksin dedi
Yok bende hiç çıkmıyorum valla çoğu zaman sadece atlet aynen 3 ay kadar evdeyim çıkmam zorunda kalmazsam sadece yarın kan vereceğim o kadar

Benimki de az artıyor canım 70 civarıydı ilki sonra 120 geldi şimdi de 200 civarı az artıyor sınırlardayım salı günü ak kara belli olucak mucizemi bekliyorum ama rabbim en hayırlısını nasip etsin tabi ki bakalım insallah artar seninki de belli olmuyor bu işler herkesin hikayesi farklı kendine özel moral bozma yola devam inşallah

Yok bende hiç çıkmıyorum valla çoğu zaman sadece atlet aynen 3 ay kadar evdeyim çıkmam zorunda kalmazsam sadece yarın kan vereceğim o kadar
Hadi bakalım katlansin insallh
Bende çıkmıyorum sende hafta hafta gebelik takibini indir orda detaylı bilgi veriyor canimnbende üç ay evdeyim insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…