- 18 Kasım 2014
- 1.678
- 2.071
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #7.721
Bilemedim canım olabilir tabi. Ama insanın morali bozuluyor ister istemezBen de bir çizgi görüyorum sanki :) bence bir iki gün daha bekle, 3.gün transferi hormon miktarı daha az olabilir
Kuzum ışıksız bir yerden çeksen daha mı iyi olur sankiBaşka bi ışıkla çektim bide buna bakarmısınEki Görüntüle 2976519
Çok haklısın tabi, biz bu yolun yolcularıyız her iki ihitmal de mevcut inşallah hayırlısı olsun,her türlü sonuç için kalbimize kuvvet versin Rabbim...Bilemedim canım olabilir tabi. Ama insanın morali bozuluyor ister istemez
Evett çizgisini sevsinler senin yaa maşallah güzelEki Görüntüle 2976518 bakarmısınız kızlar çizgiyi görenler var mı acaba
Amin canım inşallahÇok haklısın tabi, biz bu yolun yolcularıyız her iki ihitmal de mevcut inşallah hayırlısı olsun,her türlü sonuç için kalbimize kuvvet versin Rabbim...
Böyle bakınca da yok gibi tekrarla testi istersen yarına falanEn son bunu çektim üstündeki şeffaf kapağı çıkardımEki Görüntüle 2976527
Sen dün test yapmışmıydın yok gibimiydi doğrumu hatırlıyorumBöyle bakınca da yok gibi tekrarla testi istersen yarına falan
Aynen yarına daha iyi belli olurSen dün test yapmışmıydın yok gibimiydi doğrumu hatırlıyorum
Tamam ozaman biraz rahatladımAynen yarına daha iyi belli olur
Test yüklenmemişKızlar bugün 8. Günüm sabah test yaptım bu şekilde cıktı ama 4 gün önce yarım ovitrelle yapmıstım onun etkisi olabilir mi cok korkuyorum
İnşallah daha belirginleşir yarın sabahKız var insalh 6.gün çok erken dur biraz değeri artsinki çizgi daha belirgin olsun
Canım kaç dk geçti bilmiyorum yaptım geldim yattım yarım saat sonra kaldırim onu diye gittim böyle çizgiKaç dk geçti üzerinden canım hemen çıktıysa evet bariz var çünkü
Hayalet değil bu baya gerçek
Bende goruyorummmm
Ne hayaleti gız hadi hayırlı olsuuuunn
Gerçekten mi ya sizde görüyo musunuz kalbim ağzımda resmenEvet görüyorum ben
Var canim kaçıncı gün.rabbim tamamına erdirsinEki Görüntüle 2976518 bakarmısınız kızlar çizgiyi görenler var mı acaba
Ovitrelleyi tutunma desteklemesi için yarım yap demişti doktor ama haka onun etkisi midir acaba çarşamba yapmıstımTest yüklenmemiş
Bence varcanım hayırlısı olsunnnEki Görüntüle 2976518 bakarmısınız kızlar çizgiyi görenler var mı acaba
Iğne etkisi muhtemelen canım .benim vücudum dan 12gunde atılıyor.yarim bile olsa daha devam ediyor dur. Yarın yap koyulasiyorsa bebiş olabilir inşallahOvitrelleyi tutunma desteklemesi için yarım yap demişti doktor ama haka onun etkisi midir acaba çarşamba yapmıstım
Sen yaptın mı canimAynen yarına daha iyi belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?