2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

32 KİŞİ OLMUŞUZ KIZLAR BİRLİKTE NİCEE GÜZEL HABER ALMALARA İNŞALLAH

Günaydın güzellikler

bugün erken uyandım
Günaydın canımmmmm sabahın 5i uyandım yatamadim dahhaaaasanırım ilk pozitifi görcez bakalım bugün 4.günum erken gebelik testi ile ışığa tutunca bakılan aşırı hayalet çizgiyi görüyorum yada kafayı sıyırıyorumdüz bakinca bisey yok ışığa tutunca görüyorum insallah doğrudur görmek istediğimı görmüyorumdur artık yarını bekliycem belki belli oluriki tanr yaptım ikisinde de ışığa tutunca görüyorum rabbim sevincimizj yarım bırakmasın

Günaydın canımmmm
ben uyanamadım daha.
Ben çoktan uyandım eşimi işe gönderdim battaniyemi aldım TV keyfi yapıyorum
Allah hiç bir emeğimizi boş çıkarmasın inşallah en güzel haberler bizim olsun ben de hala adet olmadım histereskopi geçirdim acaba ondan mıdır geçikmem aslında düşünmek istemiyorum akışına bırakayım diyorum ama nette baktığımda göre polip alındıktan sonra hamile kalma şansı artıyormuş çoğu insanda o kadar zaman olmadı şimdi mi olacak diyorum içimde pozitiflik var ama test alıp şansımı denesem mi sizce efsunn210102 Loya-Kiana Selin n Opecert nacwes Z Zeynepkur fikrilerinize ihtiyacım var kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…