- 2 Aralık 2015
- 4.523
- 18.509
- 208
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Adet söktürücu masaj var nette onunla getirten cok kisi okudumKızlar toplaşın adet getirici son kozumu oynuyorumzira hoplayıp ziplamak, bitki çayları vs işe yaramadı. Bu son kozum hiç şaşmaz. Güzel bir iliski sonrası sıcak duş getirtir bana hep son gün artık bu da işe yaramaz ise yapacak bir şeyim kalmadı
Oylee parayi odemeye razi olan bnimm sonictaa 300 dolardi sanirm.degilmiYaş 35 altı oldugu iicn ve daha once gebelik kaybı olmadıgı icin sperm değerleri normal ve ailede kan pıhtılaşma erken menopoz ya da düşük öykusu olmadıgı icin istememişlerr öyle sylediler ama sacma yani embriyoların 3 ude 1.kaliteydi bri negatif oldu 2 tane dondrulmş var onlarda 1. kalite ama belli olmaz netice de
Aa hic duymadım bakayım canım sağolAdet söktürücu masaj var nette onunla getirten cok kisi okudum
Zaten birinden pozitif haber alınca içime sevinç doluyor sanki herkes pozitif olunca benim de öyle olacakmış gibiAyyyyİnsan kendisi için heyecanlanır ama böyle hep beraber olunca içimm kıpır kıpır valla hepimiz pozitifi görsek te buralar bayram sevinci olsa
Hayır biz genetik test yaptırmıştık zaten onlara bakılmayacak. Rahim dinlensin diye donduruyoruz dedi doktorGenetiğine bakılacak mı embriyolarınızın
Valla canim artık cok deneme olunca pekte tatli yorgunluk gibi gelmiyor ruhen yıprandım ama yine şükür dermansiz degilizkabiz yapıyo ilaçlar canım kuru incir kuru kayısı yiyorum anca girwbiliyirum lavoboya dun adet sancısı gubi sancim oldu onun haricinde hic birswy hissetmiyorum estağfurullah aklına ne takilirsa sorabilirsin
Canım ilk gittiğimde gunde 2 estrofem içtim sonra gumde 3e daha sinra da günde 6ya çıkardı dr cilmoraforte bant kullandım 3 günde bir tramsferden 5 gun önce progestan igne banta aynen devam oksapar iğne de eklendi bide adet gününden bugüne dek innate balıkyağı diofory folik asit kullanıyorum estrofem de aynen devam
5.gun cnm
Ya sıkıntı ven test yapmadan duramuyirum cok geriliyorum zaten kimsenin getirmeyeceğini bildiğim içinönceden alip sakladım dayanabilsem yapmamsa dayanamıyorum iste transfer sonrası cok farklı psikolojiyegiriyotum bide testlerde negatif görünce kanda cok yıkılmiyorum alıştırmis oluyorum kendimj
Benim 7 gun gecikti dr kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa tarlusal kullan dedi dr kontrolü ilr tarlusal içti
opudan sonra bende de kabizlik oldu. cok kötüydü kuru incir kayisi hicbiri fayda etmedi. transferden sonra sıkıntı. herseyin hayirlisi olsun insallahValla canim artık cok deneme olunca pekte tatli yorgunluk gibi gelmiyor ruhen yıprandım ama yine şükür dermansiz degilizkabiz yapıyo ilaçlar canım kuru incir kuru kayısı yiyorum anca girwbiliyirum lavoboya dun adet sancısı gubi sancim oldu onun haricinde hic birswy hissetmiyorum estağfurullah aklına ne takilirsa sorabilirsin
Canım ilk gittiğimde gunde 2 estrofem içtim sonra gumde 3e daha sinra da günde 6ya çıkardı dr cilmoraforte bant kullandım 3 günde bir tramsferden 5 gun önce progestan igne banta aynen devam oksapar iğne de eklendi bide adet gününden bugüne dek innate balıkyağı diofory folik asit kullanıyorum estrofem de aynen devam
5.gun cnm
Ya sıkıntı ven test yapmadan duramuyirum cok geriliyorum zaten kimsenin getirmeyeceğini bildiğim içinönceden alip sakladım dayanabilsem yapmamsa dayanamıyorum iste transfer sonrası cok farklı psikolojiyegiriyotum bide testlerde negatif görünce kanda cok yıkılmiyorum alıştırmis oluyorum kendimj
Benim 7 gun gecikti dr kanda gebelik testi yap negatif çıkarsa tarlusal kullan dedi dr kontrolü ilr tarlusal içtim
Bende tam olarak bunu düşünüyordum hem önce hem sonra yapacam bu duşu hemde yeter artık gelsin de başlayalım yaKızlar toplaşın adet getirici son kozumu oynuyorumzira hoplayıp ziplamak, bitki çayları vs işe yaramadı. Bu son kozum hiç şaşmaz. Güzel bir iliski sonrası sıcak duş getirtir bana hep son gün artık bu da işe yaramaz ise yapacak bir şeyim kalmadı
Bunu hiç duymamıştım hemen bakacam canımAdet söktürücu masaj var nette onunla getirten cok kisi okudum
Eşimle bana da genetik test yapılmıştı ama embriyolara da yapıldı 2 embriyo 700 dolar ödedimHayır biz genetik test yaptırmıştık zaten onlara bakılmayacak. Rahim dinlensin diye donduruyoruz dedi doktor
Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah canım. Dualarım seninle ..merhaba ben de 44. yaşındayım bir yumurtam döllendi eğer bir aksilik olmazsa yarın 3.gün embriyosu olarak transfer edilecek .allah hepimizin yardımıcısı olsun .yaşımdan ötürü çok kaygılıyım . umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ...
Olsun canım geç olsun da güç olmasınhisteroskopi olmam gerekmiş yoksa bu ay bende transfer yaptıracaktım(
Sonu yeter ki güzel olsunhisteroskopi olmam gerekmiş yoksa bu ay bende transfer yaptıracaktım(
Peki neden yaptıklarını söylediler mi ? Sizin genetik testlerde bir sorun çıktı mı ?Eşimle bana da genetik test yapılmıştı ama embriyolara da yapıldı 2 embriyo 700 dolar ödedim
inşallah canım 4 senedir uğraş ugraş hal kalmadı valla,3 denemem olacak bu sefer hayırlısı olu umarım her sene h,steroskopi yaptır bıktım valla maddiyat kalmadı artık:)Olsun canım geç olsun da güç olmasıno kadar bekliyoruz sabrediyoruz bir ay daha beklersin canım benim günler çabuk geçiyor
amin canım herkesin güzel olsun allahım büyüktürSonu yeter ki güzel olsun
Çıkmadı canım bizim testlerde embriyolarda temiz çıktı.benim ikiz gebelik düşüğüm vardı o yüzden genetik bir sıkıntı mı acaba diye doktorum bakmak istedi şükür temiz çıktıPeki neden yaptıklarını söylediler mi ? Sizin genetik testlerde bir sorun çıktı mı ?
Çok şükür . Yorucu olsa da sonu güzel olduktan sonra çekilen zorluklar unutuluyorÇıkmadı canım bizim testlerde embriyolarda temiz çıktı.benim ikiz gebelik düşüğüm vardı o yüzden genetik bir sıkıntı mı acaba diye doktorum bakmak istedi şükür temiz çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?