2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Adet söktürücu masaj var nette onunla getirten cok kisi okudum

Oylee parayi odemeye razi olan bnimm sonictaa 300 dolardi sanirm.degilmi

Ayyyy İnsan kendisi için heyecanlanır ama böyle hep beraber olunca içimm kıpır kıpır valla hepimiz pozitifi görsek te buralar bayram sevinci olsa
Zaten birinden pozitif haber alınca içime sevinç doluyor sanki herkes pozitif olunca benim de öyle olacakmış gibi

opudan sonra bende de kabizlik oldu. cok kötüydü kuru incir kayisi hicbiri fayda etmedi. transferden sonra sıkıntı. herseyin hayirlisi olsun insallah

Bende tam olarak bunu düşünüyordum hem önce hem sonra yapacam bu duşu hemde yeter artık gelsin de başlayalım ya

Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah canım. Dualarım seninle ..

Olsun canım geç olsun da güç olmasın o kadar bekliyoruz sabrediyoruz bir ay daha beklersin canım benim günler çabuk geçiyor
inşallah canım 4 senedir uğraş ugraş hal kalmadı valla,3 denemem olacak bu sefer hayırlısı olu umarım her sene h,steroskopi yaptır bıktım valla maddiyat kalmadı artık:)

Peki neden yaptıklarını söylediler mi ? Sizin genetik testlerde bir sorun çıktı mı ?
Çıkmadı canım bizim testlerde embriyolarda temiz çıktı.benim ikiz gebelik düşüğüm vardı o yüzden genetik bir sıkıntı mı acaba diye doktorum bakmak istedi şükür temiz çıktı

Çıkmadı canım bizim testlerde embriyolarda temiz çıktı.benim ikiz gebelik düşüğüm vardı o yüzden genetik bir sıkıntı mı acaba diye doktorum bakmak istedi şükür temiz çıktı
Çok şükür . Yorucu olsa da sonu güzel olduktan sonra çekilen zorluklar unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…