• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Yok malesef donduracak. Bu durumda taze transfer yapmak istemedi sayı çok olunca. Tahminen Ocak ayında transfer olur ☺️
Ayyyy 🥰İnsan kendisi için heyecanlanır ama böyle hep beraber olunca içimm kıpır kıpır valla 😂 hepimiz pozitifi görsek te buralar bayram sevinci olsa 🌼

Ayyyy 🥰İnsan kendisi için heyecanlanır ama böyle hep beraber olunca içimm kıpır kıpır valla 😂 hepimiz pozitifi görsek te buralar bayram sevinci olsa 🌼
İnşallah Allahın izniyle hepimiz pozitifi görürüz kızlar sırasıyla herkes güzel haberler verir inşallah

Sonuç bekleyen arkadaşların bugün kaçıncı günleri var mı bir belirti kızlar
Canim ben cumagünü transfer oldum bugun 3.günüm sadece dun sancim oldu onunharicinde bisey yok evde dinlenme halindeyim sürekli bugun bi çılgınlık yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki de tek çizgi ama canim sikilmadi cok erken olduğunu biliyorum çünkü hatta yapmam da saçma oldu😁😁🤔bir an oluyo farkında bile olnadan test yaparken buluyorum kendimi bakalim haftaya pazartesi testgünüm umutlumuyum ilk gun cok umutluydum ama su an cok duygusuzum olmadı olmayacak gibime geliyor buna bile üzülmüyorum 🤔🤔🤔😁duygusuzlaştim iyice bende durumlar boyle 😘😘😘🤗🤗hepimizin güzel haberlerini almak dilegimle😍😘😘

Canim ben cumagünü transfer oldum bugun 3.günüm sadece dun sancim oldu onunharicinde bisey yok evde dinlenme halindeyim sürekli bugun bi çılgınlık yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki de tek çizgi ama canim sikilmadi cok erken olduğunu biliyorum çünkü hatta yapmam da saçma oldu😁😁🤔bir an oluyo farkında bile olnadan test yaparken buluyorum kendimi bakalim haftaya pazartesi testgünüm umutlumuyum ilk gun cok umutluydum ama su an cok duygusuzum olmadı olmayacak gibime geliyor buna bile üzülmüyorum 🤔🤔🤔😁duygusuzlaştim iyice bende durumlar boyle 😘😘😘🤗🤗hepimizin güzel haberlerini almak dilegimle😍😘😘
Dondurulmuş mu taze transfer mi embriyon kaçıncı gün tek embriyo mu çift embriyo mu canım genetiğine bakılmış mıydı embriyonun. Çok erken yapmışsın bende transferden sonra evi testlerle doldurmayı düşünüyorum ama sende çok erken başlamışsın ben önce adet olmayı başarabilirsem transfere başlayacak olanlardanım gelmem gelmem diyor adetim. Neler yaparak geçiriyosun günlerini yeme içmeye dikkat ediyosun değil mi inşallah bebeğin sıkıca sarılır sana güzel haberlerini bekliyoruz

Adetinize kaç gün varken transfer oldunuz? 🥰 ya da adetinizin kaçıncı günüydü 😂😂😂😂😂

Merhaba içinize sinmeyen ne oldu şişli memorial da acaba ? Ben de tedavi oluyorm orda bana da bir garip geldi hastane de 2 tane dondurulmşum var mecbur bitene kadar ordayız merak ettim cok özel bişey değilse
Benim rahimim hafif basikti ustten ama sorun olmayacagini demisti ilk doktorum
Tup tedavisine baslamadan once benden kendi hastanelerinde film istediler .
Ordada basiklik ve rahimin icinde perde gorunumu var dedileer hiteroskopi onerdiler tamam dedim ama
Once tupe baslayalim toplayip donduralim sonra hitereskopi yapalim sorasinda transfer edelim dendi .
Bunada okey deedik ,cunku bu konuda hic detay bilgim yoktu .
Esim ve burda tanistigim iki arkadasim baska doktora gorunmemi tavsiye ettiler.
Hemen sonraki ay
Konum olarak yakinimda bulunam Eray hocaya muane oldum
Tuplere baski yapan iki adet nur gibi kistim varmis megerse 🙄
Eray hoca dediki yasin cok genc ve iki yil denemissin hic aşilama bile yapilmamis
Once kistleri alalim ayni islemde rahimi duzeltelim
Eger sebepsiz hamilelikse biraz kendin dene 6 ay sure verelim
Sonrasinda nasil istersen ona gore yol aliriz .
Banami denk geldi bilmiyorum ama bole bir tahlilsizlik yasadim .
Cok memnun olan basari orani yuksek olan bir yer aslinda guzel seyler okuyup gitmistim 🙄

Son düzenleme:
Dondurulmuş mu taze transfer mi embriyon kaçıncı gün tek embriyo mu çift embriyo mu canım genetiğine bakılmış mıydı embriyonun. Çok erken yapmışsın bende transferden sonra evi testlerle doldurmayı düşünüyorum ama sende çok erken başlamışsın ben önce adet olmayı başarabilirsem transfere başlayacak olanlardanım gelmem gelmem diyor adetim. Neler yaparak geçiriyosun günlerini yeme içmeye dikkat ediyosun değil mi inşallah bebeğin sıkıca sarılır sana güzel haberlerini bekliyoruz
Dondurulmuş 5.gün 2 tane 1.kalite embriyo transferioldu cnm bu 7.denemem genetige baktirmadik cok masraflı olduğu için bide zaten genetigi iyi gelse bile tutma orani yuzde 50 60 nasip kısmet deyip yine başladık tv izliyorum kitap okuyorum örgü orüyorum ve yine vakit gecmiuor az once ablam geldi evi temizledi birlikte oturduk gitti ilaçgibi geldi ablamın gelmesi esim yurtdışında genelde tekim gorumcem eltim geliyorlar beslenmeye mutlaks dikkat edin diyo dr günde2 tane haşlanmış yumurta vehaftanın 3 4 günü et balik tavuk tüketin diyorlar Bend e buna dikkat ediyorum ekimde rahme çizik atıldı transfer günü intralipid serum takıldı 6.gun Yin e takılacak eğer test alacaksan mutlaka internetten al comfort erken gebelik testi eczane satış fiyatı 25 tl internetten 10lu aldım 65 tl ye cok daha indirimli bende cok test olduğu için bu kadar erken yapmış olabilirim 😎😎😂tek bi tane olaydı riske atmazdim 😁😁senin kaçıncı denemen kaçıncı gun embriyosu cnm donmuş tranferi olcak sanırım dimi adet düzeni hrr tedavi döneminde ileri atto bende😂😂beklwyince gelmek bilmez bilirim😶😶😎🤓😂

3.gununmu transfer sonrasi☺️
Yaa bebisin insallah seninledir
Ekstra Neler yaptin ☺️
Insallah kuzum inşallah amin🤗🤗🤗😍😍evet 3.gunum kuzum ilk 2 gun dr hiçbir sey yapma dedi 3.gunden sonra yemek bulaşık işini yapabilirsin dedi iki gündür yemek yapıyorum bulaştığı makine ye atıyorum arada evde turluyorum kanakışı olsun diye ilaclarimi düzenli kullanıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum aklim fikrim tuttumu tutmadı mi da🙋🙋😀😀😀🙈

Insallah kuzum inşallah amin🤗🤗🤗😍😍evet 3.gunum kuzum ilk 2 gun dr hiçbir sey yapma dedi 3.gunden sonra yemek bulaşık işini yapabilirsin dedi iki gündür yemek yapıyorum bulaştığı makine ye atıyorum arada evde turluyorum kanakışı olsun diye ilaclarimi düzenli kullanıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum aklim fikrim tuttumu tutmadı mi da🙋🙋😀😀😀🙈
Sonrasinda hemen bi test patlativersek demi😁

Insallah kuzum inşallah amin🤗🤗🤗😍😍evet 3.gunum kuzum ilk 2 gun dr hiçbir sey yapma dedi 3.gunden sonra yemek bulaşık işini yapabilirsin dedi iki gündür yemek yapıyorum bulaştığı makine ye atıyorum arada evde turluyorum kanakışı olsun diye ilaclarimi düzenli kullanıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum aklim fikrim tuttumu tutmadı

🧿🧿HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM🧿🧿

Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun 🤗🤗

@efsunn210102 😇 @Selin n 😇 @Loya-Kiana 😇 biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor🌹🌹🌹🌹

Bismillahirrahmanirrahim 🤲🏻💖

İsimyaşdenemeembriyotransfersonuç💖

@Demiripek433.cü deneme5.ci gün
@istanbul88311.ci deneme6.cı gün
@nacwes332.ci deneme3.cü gün
@akyaa343.cü deneme9 aralık
@Loya-Kiana312.ci deneme5.ci gün
@altnekn322.ci deneme5.ci gün
Ilayumut Ilayumut 307.ci deneme5.ci gün26 kasımsonuç bekliyor
@Gldmergn243.cü deneme5ve6.cı gün
@gulcehanim271.ci deneme5.ci gün
H hasretim0601 332.ci deneme5.ci gün
@Saturnyildizi323.cü deneme2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird312.ci deneme5.ci gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 251.ci deneme2.ci Gün
@Mucizelereinanin55293.cü deneme
@Efolis313.cü deneme
@lightbrown301.ci deneme
@Hayat su252.ci deneme
@Tesnim1989326.ci deneme
@hukukkusu321.ci deneme
@Maydonozhanim273.cü deneme
@Selin n261.ci deneme
@efsunn210102251.ci deneme3.cü gün
Aylis16 Aylis16 231.ci deneme5.ci gün
@Zeynepkur383.Cü deneme5.Cİ gün3 Aralık
@Gulen yuzum374.CÜ deneme5.ci gün25 kasımsonuç bekliyor
@Aslanb281. Cİ dENEME5.Cİ GÜN
H halleycik
@kedicique
K karyelimmm

Selam arkadaşlar, dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Ben 43 yaşındayım , 3. denemem. Sebepsiz infertilite. 7 aralıkta dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek ☺️
Adetin 2. günü gittim, estrofem ve aspirin başladık. Yarın 2. kontrolüm .
merhaba ben de 44. yaşındayım bir yumurtam döllendi eğer bir aksilik olmazsa yarın 3.gün embriyosu olarak transfer edilecek .allah hepimizin yardımıcısı olsun .yaşımdan ötürü çok kaygılıyım . umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ...

hadi insallah bebegin seninledir 🥰 bende 8i transfer olacam. oncesi ve sonrasi nelere dikkat ettiniz. tutunma icin nar suyunu oneriyorlar
Insallah canımbenim insallag rabbim bu uğur da uğraşan herkesin yardımcısı olsun inşallah 😍🤗nar suyu rahmi kalinlaştırıyo diye arada nar ekşisini sulandırıp içtim nar yedim 15.gun rahim kalınlığı 8.9 idi dr o zaman transfer günü belli 5 gun sonra dedi valla bekliyorum artik nasip cok yorgunum rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah 🤗🤗

Back