2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Sımsıkı tutunsun inşallah minnoş annesinerabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah cnm

Bende kistik durumlarda ameliyattan önce yumurta toplama işlemi yapılması daha mantıklı .cunku kist varsa işin icinde tüpler ve yumurtalıklar yakınındayssa önce amh kontrol edilmeli ki ameliyatta normal yumurtalık hucrelerine de zarar veriyorlar.bana da garip gelen ne kadar istesem de bana genetik test yapılmaması

bunlar tatli yorgunluklar sımsıkı tutunur bebisin insallah iyi haberlerini bekliyoruz bende transfer günümü heyecanla bekliyorum
herhangi bir belirtin var mi? yada transfer sonrasi sikayetlerin ? kabizlik fln. cok soru sordum kusura bakma transfer icin cok heyecanliyim

Benim ikinci denemem olacak 5. gün 2 adet embriyom var bir tane transfer edilecek. Ama tabi saygı değer adetim gelirse başlayacağız inşallah. Sımsıkı sarılsın sana bebişlerin inşallah güzel haberini heyecanla bekliyoruz. İlaç neler kullanıyorsun transfere kadar neler kullandın

Neler kullanıyorsun canım transfere kadar özel yapmanı istediği bişey oldu mu
estrofem kullaniyorum canim onun dışında vitaminlerim var. ekstra bisey soylemedi doktorum 8i gibi transferin olur dedi. bekliyorum canim. şuan muayene için sira bekliyorum rahim kalınlığına bakilacak sen hangi asamadasin?

Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunur inşallah yavrun sana güzel haber verirsin bize de

estrofem kullaniyorum canim onun dışında vitaminlerim var. ekstra bisey soylemedi doktorum 8i gibi transferin olur dedi. bekliyorum canim. şuan muayene için sira bekliyorum rahim kalınlığına bakilacak sen hangi asamadasin?
Transfer hazırlığına başlayacağım ama adetim benimle dalga geçiyor 4 gün geçti hala gelmedi canım yollarını gözler oldum

Sebepleri neydi aslindaa geenlde hep oneriyorlar die biliyorumm .
Kisti gormediler ztn aklimi karistiranda o oldu
Kisti gormeeden bana bunu onerdiler
Hitereskopi oncesii yanii bana sey geldi bi nevi hastayi kendine baglama seysii.

Ben daha transfer olmadan evdeki tüm testleri bitirdim bence siz de testleri verin kocanıza test falan yapmadan bekleyin

Oy patlayacağım da gelmedi adet memelerim şiştikçe şişti ne biçim PMS imiş arkadaş ayın yarısı zaten hamile gibi geziyorum. O yüzden hamile kalsam inanmayacağım zaten sürekli hamile gibi belirti gösteriyorum. Oyy oyy kızlar ne durumdasınız geldi mi adetleriniz ? Acaba hepimizin aynı gün mü gelecek ?

insallah olursun ya o stresi bilirim. 2 adet döngüsü mü bekliyorsun canim? ben opudan sonda ilk adetimle basladim hazırlığa
Opudan sonra ki ikinci adetim olacak canım tabi gelme lütfunda bulunursa inşallah başlayacağız. Benim embriyolar genetiğe gönderilmişti onları bekledik canım

Gelmedi hala gelmekte olacak olan umutsuz vaka gibiyiz

Ay yok gelmiyo inat şey 4. günü de bitiriyoruz 5 e gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…