- 25 Kasım 2021
- 521
- 832
- 18
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
AyyyyYok malesef donduracak. Bu durumda taze transfer yapmak istemedi sayı çok olunca. Tahminen Ocak ayında transfer olur
İnşallah Allahın izniyle hepimiz pozitifi görürüz kızlar sırasıyla herkes güzel haberler verir inşallahAyyyyİnsan kendisi için heyecanlanır ama böyle hep beraber olunca içimm kıpır kıpır valla hepimiz pozitifi görsek te buralar bayram sevinci olsa
Genetiğine bakılacak mı embriyolarınızınYok malesef donduracak. Bu durumda taze transfer yapmak istemedi sayı çok olunca. Tahminen Ocak ayında transfer olur
Canim ben cumagünü transfer oldum bugun 3.günüm sadece dun sancim oldu onunharicinde bisey yok evde dinlenme halindeyim sürekli bugun bi çılgınlık yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki de tek çizgi ama canim sikilmadi cok erken olduğunu biliyorum çünkü hatta yapmam da saçma olduSonuç bekleyen arkadaşların bugün kaçıncı günleri var mı bir belirti kızlar
Dondurulmuş mu taze transfer mi embriyon kaçıncı gün tek embriyo mu çift embriyo mu canım genetiğine bakılmış mıydı embriyonun. Çok erken yapmışsın bende transferden sonra evi testlerle doldurmayı düşünüyorum ama sende çok erken başlamışsın ben önce adet olmayı başarabilirsem transfere başlayacak olanlardanım gelmem gelmem diyor adetim. Neler yaparak geçiriyosun günlerini yeme içmeye dikkat ediyosun değil mi inşallah bebeğin sıkıca sarılır sana güzel haberlerini bekliyoruzCanim ben cumagünü transfer oldum bugun 3.günüm sadece dun sancim oldu onunharicinde bisey yok evde dinlenme halindeyim sürekli bugun bi çılgınlık yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki de tek çizgi ama canim sikilmadi cok erken olduğunu biliyorum çünkü hatta yapmam da saçma oldubir an oluyo farkında bile olnadan test yaparken buluyorum kendimi bakalim haftaya pazartesi testgünüm umutlumuyum ilk gun cok umutluydum ama su an cok duygusuzum olmadı olmayacak gibime geliyor buna bile üzülmüyorum duygusuzlaştim iyice bende durumlar boyle hepimizin güzel haberlerini almak dilegimle
Adetinize kaç gün varken transfer oldunuz?Canim ben cumagünü transfer oldum bugun 3.günüm sadece dun sancim oldu onunharicinde bisey yok evde dinlenme halindeyim sürekli bugun bi çılgınlık yapıp erken gebelik testi yaptım tabiki de tek çizgi ama canim sikilmadi cok erken olduğunu biliyorum çünkü hatta yapmam da saçma oldubir an oluyo farkında bile olnadan test yaparken buluyorum kendimi bakalim haftaya pazartesi testgünüm umutlumuyum ilk gun cok umutluydum ama su an cok duygusuzum olmadı olmayacak gibime geliyor buna bile üzülmüyorum duygusuzlaştim iyice bende durumlar boyle hepimizin güzel haberlerini almak dilegimle
Benim rahimim hafif basikti ustten ama sorun olmayacagini demisti ilk doktorumMerhaba içinize sinmeyen ne oldu şişli memorial da acaba ? Ben de tedavi oluyorm orda bana da bir garip geldi hastane de 2 tane dondurulmşum var mecbur bitene kadar ordayız merak ettim cok özel bişey değilse
Dondurulmuş 5.gün 2 tane 1.kalite embriyo transferioldu cnm bu 7.denemem genetige baktirmadik cok masraflı olduğu için bide zaten genetigi iyi gelse bile tutma orani yuzde 50 60 nasip kısmet deyip yine başladık tv izliyorum kitap okuyorum örgü orüyorum ve yine vakit gecmiuor az once ablam geldi evi temizledi birlikte oturduk gitti ilaçgibi geldi ablamın gelmesi esim yurtdışında genelde tekim gorumcem eltim geliyorlar beslenmeye mutlaks dikkat edin diyo dr günde2 tane haşlanmış yumurta vehaftanın 3 4 günü et balik tavuk tüketin diyorlar Bend e buna dikkat ediyorum ekimde rahme çizik atıldı transfer günü intralipid serum takıldı 6.gun Yin e takılacak eğer test alacaksan mutlaka internetten al comfort erken gebelik testi eczane satış fiyatı 25 tl internetten 10lu aldım 65 tl ye cok daha indirimli bende cok test olduğu için bu kadar erken yapmış olabilirimDondurulmuş mu taze transfer mi embriyon kaçıncı gün tek embriyo mu çift embriyo mu canım genetiğine bakılmış mıydı embriyonun. Çok erken yapmışsın bende transferden sonra evi testlerle doldurmayı düşünüyorum ama sende çok erken başlamışsın ben önce adet olmayı başarabilirsem transfere başlayacak olanlardanım gelmem gelmem diyor adetim. Neler yaparak geçiriyosun günlerini yeme içmeye dikkat ediyosun değil mi inşallah bebeğin sıkıca sarılır sana güzel haberlerini bekliyoruz
Adetin 20.gunu transfer oldum 26sında tranfer oldum 6 7 si gibi adet tarihim 6si test günümAdetinize kaç gün varken transfer oldunuz?ya da adetinizin kaçıncı günüydü
Geçmiyor valla 10 gun 10 yil gibi geliyor banaHersey guzelde o bekleme suresini nasil gecircez kizlar
3.gununmu transfer sonrasiGeçmiyor valla 10 gun 10 yil gibi geliyor bana
Insallah kuzum inşallah amin3.gununmu transfer sonrasi
Yaa bebisin insallah seninledir
Ekstra Neler yaptin
Sonrasinda hemen bi test patlativersek demiInsallah kuzum inşallah aminevet 3.gunum kuzum ilk 2 gun dr hiçbir sey yapma dedi 3.gunden sonra yemek bulaşık işini yapabilirsin dedi iki gündür yemek yapıyorum bulaştığı makine ye atıyorum arada evde turluyorum kanakışı olsun diye ilaclarimi düzenli kullanıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum aklim fikrim tuttumu tutmadı mi da
Insallah kuzum inşallah aminevet 3.gunum kuzum ilk 2 gun dr hiçbir sey yapma dedi 3.gunden sonra yemek bulaşık işini yapabilirsin dedi iki gündür yemek yapıyorum bulaştığı makine ye atıyorum arada evde turluyorum kanakışı olsun diye ilaclarimi düzenli kullanıyorum düzenli beslenmeye çalışıyorum aklim fikrim tuttumu tutmadı
Valla nasil psikoloji ise sabah yaptim tabiki tek çizgi üzülmedim wrken olduğunu biliyordum insallah bundan sonra pozotofleri görürüzSonrasinda hemen bi test patlativersek demi
HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
@efsunn210102@Selin n @Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyor
Bismillahirrahmanirrahim
İsim yaş deneme embriyo transfer sonuç
@Demiripek 43 3.cü deneme 5.ci gün @istanbul88 31 1.ci deneme 6.cı gün @nacwes 33 2.ci deneme 3.cü gün @akyaa 34 3.cü deneme 9 aralık @Loya-Kiana 31 2.ci deneme 5.ci gün @altnekn 32 2.ci deneme 5.ci gün Ilayumut 30 7.ci deneme 5.ci gün 26 kasım sonuç bekliyor @Gldmergn 24 3.cü deneme 5ve6.cı gün @gulcehanim 27 1.ci deneme 5.ci gün H hasretim0601 33 2.ci deneme 5.ci gün
@Saturnyildizi 32 3.cü deneme 2 yada 5.ci gün
@FlyingHummingbird 31 2.ci deneme 5.ci gün Iron Butterfly 25 1.ci deneme 2.ci Gün @Mucizelereinanin55 29 3.cü deneme @Efolis 31 3.cü deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Hayat su 25 2.ci deneme @Tesnim1989 32 6.ci deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @Selin n 26 1.ci deneme
@efsunn210102 25 1.ci deneme 3.cü gün Aylis16 23 1.ci deneme 5.ci gün @Zeynepkur 38 3.Cü deneme 5.Cİ gün 3 Aralık @Gulen yuzum 37 4.CÜ deneme 5.ci gün 25 kasım sonuç bekliyor @Aslanb 28 1. Cİ dENEME 5.Cİ GÜN H halleycik @kedicique K karyelimmm
merhaba ben de 44. yaşındayım bir yumurtam döllendi eğer bir aksilik olmazsa yarın 3.gün embriyosu olarak transfer edilecek .allah hepimizin yardımıcısı olsun .yaşımdan ötürü çok kaygılıyım . umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı ...Selam arkadaşlar, dilerim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Ben 43 yaşındayım , 3. denemem. Sebepsiz infertilite. 7 aralıkta dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek
Adetin 2. günü gittim, estrofem ve aspirin başladık. Yarın 2. kontrolüm .
Insallah canımbenim insallag rabbim bu uğur da uğraşan herkesin yardımcısı olsun inşallahhadi insallah bebegin seninledirbende 8i transfer olacam. oncesi ve sonrasi nelere dikkat ettiniz. tutunma icin nar suyunu oneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?