- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Merhaba içinize sinmeyen ne oldu şişli memorial da acaba ? Ben de tedavi oluyorm orda bana da bir garip geldi hastane de 2 tane dondurulmşum var mecbur bitene kadar ordayız merak ettim cok özel bişey değilseİstanbul okanda canim
Ben sisli memorialde muane oldum ,rahim fiilmi falan cektirdim sonrasinda icime sinmeyen seyler oldu buraya döndum
Hepimiz manevi anlamda okdr yoruliyoruzki Rabbim hepimizi sevindirsin
bende ilk muayene memorial bahçelievlerde olmuştumMerhaba içinize sinmeyen ne oldu şişli memorial da acaba ? Ben de tedavi oluyorm orda bana da bir garip geldi hastane de 2 tane dondurulmşum var mecbur bitene kadar ordayız merak ettim cok özel bişey değilse
Ekim ayında transfer oldu canım kimyasal gebelik yaşadım ilk değer düşük çıktı sonra zaten giderek düştü şimdi 2. için hazırlanıyorum birasdan doktor kontrolum var bakalım ne dicekEvet avantajı var dediğiniz gibi. İşte o hızlı sayı düşüşleri olunca insan tedirgin olur sadece. Sizin transfer oldu mu ?
canım benim olmam gereken gün sırt ve karın ağrım oldu aynı gün kesildi. Kahverengi akıntı bende de var hatta bazen böyle pıhtı düşüyormuş gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum gene adet değil. Benim kız kardeşim de dr onu aradım böyle bir durum var diye ilaçlardan dolayı bu ay yumurtlamamış olabilirsin doktorunla görüş dedi doktora ne yazacağımı daha çok şaşırdım şu an daHiç anlamadım zaten
benim 5 gündür kahverengi akıntım var sende de oluyor mu akıntı ?
yumurtlamada gelen akıntı gibi düşün ama kahverengi
Bekleyelim bence bekelmek en iyisi biz mi çok takıyoruz acabacanım benim olmam gereken gün sırt ve karın ağrım oldu aynı gün kesildi. Kahverengi akıntı bende de var hatta bazen böyle pıhtı düşüyormuş gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum gene adet değil. Benim kız kardeşim de dr onu aradım böyle bir durum var diye ilaçlardan dolayı bu ay yumurtlamamış olabilirsin doktorunla görüş dedi doktora ne yazacağımı daha çok şaşırdım şu an da
İnşallah çok güzel haberler alırsınız ve tedaviniz gönlünüze göre olurEkim ayında transfer oldu canım kimyasal gebelik yaşadım ilk değer düşük çıktı sonra zaten giderek düştü şimdi 2. için hazırlanıyorum birasdan doktor kontrolum var bakalım ne dicek
Bendee varım inşallah.. Ekim ayinda yumurtalar toplandı şu an rahim dinlendirmedeyiz adet günümü bekliyorum sonrası transfer olacak inşallah
Hoş geldin canım adet tarihin ne zamanBendee varım inşallah.. Ekim ayinda yumurtalar toplandı şu an rahim dinlendirmedeyiz adet günümü bekliyorum sonrası transfer olacak inşallah
Bekleyelim bakalım ama artık gelsin de başlayalım biran önce. Hamile olduğumu düşünmüyorum ama niye adet olamadığımı da çözemedimBekleyelim bence bekelmek en iyisi biz mi çok takıyoruz acaba
bilmiyorum ki tüp bebek dinlenendirmesinde hamile kalan da çok.
Hepimiz çok güzel haberler alalım inşallah bol pozitiflerimiz olsunListemiz kalabalıklaşmaya başladı ne güzel
inşallah Allah'ım izni ile en kısa zaman da hepimiz güzel haberler almaya başlarız
yolumuz uzun engebeli sıkıntılı zorlu ama sabırla azimle üstesinden geliriz
Benim de 20 ye yakın toplanmıştı ancak toplasalar daha da toplarlardı küçük olanları bıraktılar sonra igne oldum ki o küçük olanlar büyümeden atılsın adetle diye. 5. Gune 5 tane embriyo kaldı sonunda . O 40 yumurtanın hepsi dolu olmuyor bir kısmı boş oluyor bir kısmı boş olduğu icin eleniyor. Sonra hepsi döllenmiyor bir kısmı dölleniyor döllenemeyende o aşamada eleniyor. Bu şekilde elene elene aslında elimizdekilerin en kaliteleri kalıyor. İçinizi ferah tutun tek bir yumurta sperm yetiyor Allah nasip ederseEvet avantajı var dediğiniz gibi. İşte o hızlı sayı düşüşleri olunca insan tedirgin olur sadece. Sizin transfer oldu mu ?
Ayyyy inşallah inşallah güzel mevlam yuvamızı gönlümüzü şen etsin inşallahHepimiz çok güzel haberler alalım inşallah bol pozitiflerimiz olsun
Gerçekten sayı falan önemli değil her şey kısmet. bir tane sağlıklı olsun bizimle olsunBenim de 20 ye yakın toplanmıştı ancak toplasalar daha da toplarlardı küçük olanları bıraktılar sonra igne oldum ki o küçük olanlar büyümeden atılsın adetle diye. 5. Gune 5 tane embriyo kaldı sonunda . O 40 yumurtanın hepsi dolu olmuyor bir kısmı boş oluyor bir kısmı boş olduğu icin eleniyor. Sonra hepsi döllenmiyor bir kısmı dölleniyor döllenemeyende o aşamada eleniyor. Bu şekilde elene elene aslında elimizdekilerin en kaliteleri kalıyor. İçinizi ferah tutun tek bir yumurta sperm yetiyor Allah nasip ederse
Çarşamba tekrar kontrol pazartesi yaparız transferi dedi bi aksilik çıkmazsa inşallah hepimiz güzel haberler alalımİnşallah çok güzel haberler alırsınız ve tedaviniz gönlünüze göre olur
Allah allah rahim dinlendirmeye ne parası alıyolar ya saçma zaten gitmiyosn doktora onun da ayrıcai bir kontorlu bişeyi yok ki .Sizinki garip olmuş bizm doktorların yanında da stajyerler vardı bir iki defa denk geldim ben de ama hic öyle eğitim verirler gibi değildi bakalım bu seferkinde n eolucak göreceyikbende ilk muayene memorial bahçelievlerde olmuştum
fiyatları makul gibi geldi ilk başta sonra çok ekliyorlar ama şuan rahim dinlendirmedeyim mesela yanlış hatırlamıyorsam dinlendirme için 3 bin tl istemişlerdi ekleri çok ve dr beni muayene ederken asistana diyordu ki bak görüyor musun burada çok net .
asistan dr stajı görüyor gibiydi ben devam etmedim bu yüzden samimi gelinmedi.
HoşgeldinnnnnBendee varım inşallah.. Ekim ayinda yumurtalar toplandı şu an rahim dinlendirmedeyiz adet günümü bekliyorum sonrası transfer olacak inşallah
Transferiniz taze transfer mi olacak nasıl yapacakmışGerçekten sayı falan önemli değil her şey kısmet. bir tane sağlıklı olsun bizimle olsun
Yok malesef donduracak. Bu durumda taze transfer yapmak istemedi sayı çok olunca. Tahminen Ocak ayında transfer olurTransferiniz taze transfer mi olacak nasıl yapacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?