2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Seydaaaa geldimmm
Acaba transferiM ne zaman olur daha 12 gün sonra olacak yumurta toplama sonra doktor şey dedi erkek faktörü olduğu için genetik test öneriyoruz bizde tamam dedik o kaç günde gelir ki acaba
Bizimde erkek faktörlü ama genetik test vs istenmedi her dr başka şekilde çalışıyor.

Ayy inşallah olurda arkadaş kardeş gibi büyürler insallahhh

Seydaaaa geldimmm
Acaba transferiM ne zaman olur daha 12 gün sonra olacak yumurta toplama sonra doktor şey dedi erkek faktörü olduğu için genetik test öneriyoruz bizde tamam dedik o kaç günde gelir ki acaba
Bizim de erkek faktörü ve düşüğüm olduğu için genetik yapıldı 19 günde geldi genetikler

Bizimde erkek faktörlü ama genetik test vs istenmedi her dr başka şekilde çalışıyor.
Yani bize de yaptırın demedi ama öneriyoruz en azından gelen rapora göre hareket ediyoruz boşuna ben hasarlı embriyo dondurmamis oluyorum transfer etmemiş oluyorum dedi bize sordu bizde tamam dedik yani daha yumurta toplamam bile olmadı öyle baştan konuştuk ama belki tek bir embriyom olacak tam olarak bsy belli değil doktor çok güzel yumurtalarin var dedi ilk muayenede kaliteli yumurtalar toplayacağım belli dedi sonrasında çok embriyo olursa ona göre konuştu yani daha gonal f 3.gunum bugün umarım her şey güzel ilerler

Seydaaaa geldimmm
Gözlerim yollarda kalmıştı şimdi göbek atabilirim Kasım Aralık olduk artık Ocak kimin başına ola Loya-Kiana efsunn210102 Selin n

Nasil geldi canım kaç embriyo gonderdiniz epey maliyetli dolar üzerinden dolarda arttıkça artıyor
Tedaviye 12 Ekim de başladık 22 Ekimde opum yapıldı.14 yumurta toplandı 9u oluştu ama elimizde 5. gün embriyosu 2 adet kaldı. Embriyo başına 350 dolar yani 700 dolar ödeme yaptım. 6720 tl ödemiştim 24 Ekim de. Şimdi dolar artışı malum tabi daha maliyetli olacaktır. Biri normal diğeri mozaik yapıda geldi embriyolar ama transferden sonra düzelebilir dedi doktor. Bu transfer de normal gelen transfer edilecek inşallah sıkıca tutunur bana bebeğim. Yarın adet tarihim sonra transfer öncesi hazırlığa başlayacağız inşallah. Bu 2. denemem ilk denememi 2018 de yaptırmıştım negatif sonuçlanmıştı 3. gün embriyosu transfer edilmişti

Hoşgeldiniz zaten oradan geldik hepimiz tanıdık olduk artık dertdaş olunca inşallah hakkımız da hayırlısı olur her konuda listeye eklenmek istermisiniz ?

Şimdi hanımcımlar tabloya embriyo günü de ekleyelim mi Loya-Kiana öneride bulundu ama ne dersiniz eğer olsun derseniz yeniden düzenleyip

isim

kaçıncı embriyo
transfer
sonuç olarak düzenliyorum ne dersiniz

Yazarken bunları da belirtelim mi belki daha çok sohbet edip daha çok bilgi sahibi olmuş oluruz ????

Merhaba beni de eklermisiniz yas 29 3. Deneme bugün transfer ilaçlarına başladım nasip olursa Aralık ayında transfer olacak tarihi tam belli değil

31
2.deneme
5.gun embriyosu
Aralık transfer inşallah dolar daha fazla zorlamadan

Hoşgeldiniz zaten oradan geldik hepimiz tanıdık olduk artık dertdaş olunca inşallah hakkımız da hayırlısı olur her konuda listeye eklenmek istermisiniz ?
Tabiki canım ekleyebilirsin yaş 32 3.deneme transfer tarihi şuan net değil. 2.gün embriyosu konuşacak ama çözdürüp 5.güne mi beklicekler yoksa direk 2.gün mü koycaklar tam kesin değil sen 2.gün embriyosu yaz istersen ben direk o şekilde transfer etmelerini isteyeceğim

33 yaş
2. deneme
5. gün embriyosu
transfer tarihi daha belli değil

Gözlerim yollarda kalmıştı şimdi göbek atabilirim Kasım Aralık olduk artık Ocak kimin başına ola Loya-Kiana efsunn210102 Selin n
En kısa sürede en hayırlısı olsun istiyorum hepimiz için..
kzılar adetime 3 gün var ne karın ağrın ne gögüs şişme hiçbiri mevcut değil bugün az olarak akıntı geldi kahverengi sizde edet kanamasına dönecek mi normalde adet olmadan 10 gün önce yeri gögü inleterek gelirdi :-( yoksa gecikecek mi

Selin n istenilen testler ne acaba benim kilerle aynı mi ?

Ben 2800 yaptırdım tahlilleri
Transferden önce 5.gune ulaşan Embriyolardan bı örnek alıyorlarmış sanirim hangisi hasarlı çıkmazsa o transfer ediliyor embriyo başına 3/4 bin sanırım dolar üzerinden hesaplıyorlsr 300 dolar heralde

Transferden önce 5.gune ulaşan Embriyolardan bı örnek alıyorlarmış sanirim hangisi hasarlı çıkmazsa o transfer ediliyor embriyo başına 3/4 bin sanırım dolar üzerinden
Allahtan hepimiz işleme başlamışız da dolar fırlamadan
çakmışlardır fiyatları tavana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…