- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
- 83
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
Bizimde erkek faktörlü ama genetik test vs istenmedi her dr başka şekilde çalışıyor.Seydaaaa geldimmm
Acaba transferiM ne zaman olur daha 12 gün sonra olacak yumurta toplama sonra doktor şey dedi erkek faktörü olduğu için genetik test öneriyoruz bizde tamam dedik o kaç günde gelir ki acaba
Ayy inşallah olurda arkadaş kardeş gibi büyürler insallahhhKızlar yakın zamanda hala olacağımı öğrendim. Aslında olabileceğimi hep biliyordum da öyle bir haber alırsam eğer içerlerim üzülürüm sanıyordum. Tam tersine çok mutlu oldum onun tek halası benim başka amcası, dayısı , teyzesi vs hiç olmayacak. Annemle az önce puffy bebek battaniyesi tariflerine baktık birlikte ben çok sevindim. Hatta bana benzemesini her aksilik yaptığında aynı halası gibi gibi sitem etmelerini istiyorum çok degisik bir his anlatamamama eşim nedense haberi aldığından beri çok içerledi durumu davranışları bile değişti. Duam o ki inşallah kısa zamanda ben de hamile kalırım da arka arkaya gelin görümce birlikte doğururuz. Allah herkesin gönlüne göre versin Allah kimsey özendirmesin Sizinle paylaşmak istedim
Bizim de erkek faktörü ve düşüğüm olduğu için genetik yapıldı 19 günde geldi genetiklerSeydaaaa geldimmm
Acaba transferiM ne zaman olur daha 12 gün sonra olacak yumurta toplama sonra doktor şey dedi erkek faktörü olduğu için genetik test öneriyoruz bizde tamam dedik o kaç günde gelir ki acaba
Yani bize de yaptırın demedi ama öneriyoruz en azından gelen rapora göre hareket ediyoruz boşuna ben hasarlı embriyo dondurmamis oluyorum transfer etmemiş oluyorum dedi bize sordu bizde tamam dedik yani daha yumurta toplamam bile olmadı öyle baştan konuştuk ama belki tek bir embriyom olacak tam olarak bsy belli değil doktor çok güzel yumurtalarin var dedi ilk muayenede kaliteli yumurtalar toplayacağım belli dedi sonrasında çok embriyo olursa ona göre konuştu yani daha gonal f 3.gunum bugün umarım her şey güzel ilerlerBizimde erkek faktörlü ama genetik test vs istenmedi her dr başka şekilde çalışıyor.
Nasil geldi canım kaç embriyo gonderdiniz epey maliyetli dolar üzerindenBizim de erkek faktörü ve düşüğüm olduğu için genetik yapıldı 19 günde geldi genetikler
Gözlerim yollarda kalmıştı şimdi göbek atabilirim Kasım Aralık olduk artık Ocak kimin başına olaSeydaaaa geldimmm
Tedaviye 12 Ekim de başladık 22 Ekimde opum yapıldı.14 yumurta toplandı 9u oluştu ama elimizde 5. gün embriyosu 2 adet kaldı. Embriyo başına 350 dolar yani 700 dolar ödeme yaptım. 6720 tl ödemiştim 24 Ekim de. Şimdi dolar artışı malum tabi daha maliyetli olacaktır. Biri normal diğeri mozaik yapıda geldi embriyolar ama transferden sonra düzelebilir dedi doktor. Bu transfer de normal gelen transfer edilecek inşallah sıkıca tutunur bana bebeğim. Yarın adet tarihim sonra transfer öncesi hazırlığa başlayacağız inşallah. Bu 2. denemem ilk denememi 2018 de yaptırmıştım negatif sonuçlanmıştı 3. gün embriyosu transfer edilmiştiNasil geldi canım kaç embriyo gonderdiniz epey maliyetli dolar üzerindendolarda arttıkça artıyor
Hoşgeldiniz zaten oradan geldik hepimizKızlarrr merhabaa grubu yeni gördüm hemen şuracıkta yerimi alayım ben dekasım grubundan baya arkadaş var yabancılık çekmeyiz benim de 3.denemem olucak aralığın son haftası muhtemel transfer hayırlısı olsun hepimiz hakkında inş ocak topiğine geçmeden burda hamilelik haberlerimizi alırız
HAYDE HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
Merhaba hanımlar gelin birlikte bu süreci takip edelim hakkımızda hayırlısı olsun
efsunn210102 Selin n Loya-Kiana biz Kasım topiğin'de tanıştık yolumuz Aralık ayında da birlikte ilerlemeye devam ediyoruz
Bismillahirrahmanirrahim
İSİM YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ
efsunn210102 25 1.ci deneme Selin n 26 1.ci deneme @Maydonozhanim 27 3.cü deneme @hukukkusu 32 1.ci deneme @Demiripek 43 3.cü deneme 7 Aralık @istanbul88 31 1.ci deneme @nacwes 33 2.ci deneme @akyaa 34 3.cü deneme @Tesnim1989 32 6.cı deneme Loya-Kiana 31 2.ci deneme
@Hayat su 25 2.ci deneme @altnekn 32 2.ci deneme @Ilaymilya 30 7.ci deneme 26 kasım sonuç bekliyor Iron Butterfly 25 1.ci deneme @Gldmergn 24 3.cü denem @gulcehanim 27 1.ci deneme H hasretim0601 33 2.ci deneme @lightbrown 30 1.ci deneme @Efolis 31 3.cü deneme
31Şimdi hanımcımlar tabloya embriyo günü de ekleyelim mi
Loya-Kiana öneride bulundu ama ne dersiniz eğer olsun derseniz yeniden düzenleyip isim
kaçıncı embriyo
transfer
sonuç olarak düzenliyorumne dersiniz
Yazarken bunları da belirtelim mi belki daha çok sohbet edip daha çok bilgi sahibi olmuş oluruz ????
Transfer ilaçları ne verdi size tekrar kaçıncı gün muayeneye çağırdıMerhaba beni de eklermisiniz yas 29 3. Deneme bugün transfer ilaçlarına başladım nasip olursa Aralık ayında transfer olacak tarihi tam belli değil
Tabiki canım ekleyebilirsinHoşgeldiniz zaten oradan geldik hepimiztanıdık olduk artık dertdaş olunca inşallah hakkımız da hayırlısı olur her konuda listeye eklenmek istermisiniz ?
33 yaşŞimdi hanımcımlar tabloya embriyo günü de ekleyelim mi
Loya-Kiana öneride bulundu ama ne dersiniz eğer olsun derseniz yeniden düzenleyip isim
kaçıncı embriyo
transfer
sonuç olarak düzenliyorumne dersiniz
Yazarken bunları da belirtelim mi belki daha çok sohbet edip daha çok bilgi sahibi olmuş oluruz ????
Estrofem folidice coraspirin canim 12 gün sonra kontrole gel dedi yani bugün 1. Gün olacak ya 13. Gün kontrole gitmem gerekecekTransfer ilaçları ne verdi size tekrar kaçıncı gün muayeneye çağırdı
En kısa sürede en hayırlısı olsun istiyorum hepimiz için..Gözlerim yollarda kalmıştı şimdi göbek atabilirim Kasım Aralık olduk artık Ocak kimin başına olaLoya-Kiana efsunn210102 Selin n
Transferden önce 5.gune ulaşan Embriyolardan bı örnek alıyorlarmış sanirim hangisi hasarlı çıkmazsa o transfer ediliyor embriyo başına 3/4 bin sanırım dolar üzerinden hesaplıyorlsr 300 dolar heralde
Allahtan hepimiz işleme başlamışız da dolar fırlamadanTransferden önce 5.gune ulaşan Embriyolardan bı örnek alıyorlarmış sanirim hangisi hasarlı çıkmazsa o transfer ediliyor embriyo başına 3/4 bin sanırım dolar üzerinden
İğne var mı aralarında canımEstrofem folidice coraspirin canim 12 gün sonra kontrole gel dedi yani bugün 1. Gün olacak ya 13. Gün kontrole gitmem gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?