Pudra da kullanılırsınız beyazlıgını sıkıntı etmezsenizCanim ben rolon falan kullaniyorum 3 ayda da kullandim insallah bi zarari olmaz ter kokusu en hassas noktam yani onu kullanmadan yapamazdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pudra da kullanılırsınız beyazlıgını sıkıntı etmezsenizCanim ben rolon falan kullaniyorum 3 ayda da kullandim insallah bi zarari olmaz ter kokusu en hassas noktam yani onu kullanmadan yapamazdim
Tamam cok sagol denicemCanim bende cok agir hastalanmistim sarimsagi rendeledim suyla ictim bide zencefil bal limon sicak suya karistirdim iki gunde atlattim
Tamam olmadi pazartesi arayim cok tesekur ederimBen Ekim ayında bir boş gebelik yasadim o dönem sosyal medyadan bir doktora sormuştum kullanın demişti ama istersen yine de doktoruna bir danış canim ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun ⚘
MaşaAllah önde gidince değişiyor dimi tarih Benim oğlan önde gitmiyor ama açık ara 9 kilo ile ben önde gidiyorum valla ne etcem bilmiyorum13. Haftada değişti aşkısı. zaten kızlar erken gelir diyolar bu topikte benim adım yazacak ama ben muhtemelen kasımda doğuracam bu gidişle
Sattan da 1 gün önde şimdi mecbur yeteri büyüklüge ulaşınca doğar yani Ben 1 kilo filan aldım galibaMaşaAllah önde gidince değişiyor dimi tarih Benim oğlan önde gitmiyor ama açık ara 9 kilo ile ben önde gidiyorum valla ne etcem bilmiyorum
1 kilomuuuuuuuuu süperrr ya ben çok coştum ama 3 ay yattım en çok ozaman aldım kiloları doktor diyetisyen e göndermeye çalışıyor 62 kiloluk tosun oldumSattan da 1 gün önde şimdi mecbur yeteri büyüklüge ulaşınca doğar yani Ben 1 kilo filan aldım galiba
Yok etmem de onda da zararli madde var deniyor o yuzdenPudra da kullanılırsınız beyazlıgını sıkıntı etmezseniz
Teşekkür ederimm alıp deneyeceğimmBenim göğüs uçlarım 10. Haftadan beri yara olmaya başlamıştı lansinoh un kremini aldım çok çok iyi geldi 2 güne bi sürüyorum Hassasiyeti kaşıntıyı da azalttı bence bi bak
Her kafadan bir ses çıkıyor valla bende bayram sonrası ctsiye randevu aldım şansıma dr varmış soracağım onaİdrar yolları için ben de kullandım
M....l olan ilaçtı o
Ama onu kadın doğum doktorum vermişti
O yüzden hiç sorgulamadım
Dediğim gibi doktor bana doeodorant bile kullandırtmadı
Zararı olsa kullandırmaz diye düşünüyorum
Rapunzel90 benim göğüs uçlarım uara değil ama kabuk gibi oldu
Doktora sorup krem kullanacağım
Biri krem erken doğuma sebep oluyor demişti
Yine korkumdan kullanamadım kendi kendime
Ban yemiş sanırımKızlar merve neden hesabını pasif yapmış, neler oluyor?
Down sendromu riski için yapılan bir tarama. Yaptırıp yaptırmamak size kalmış. Yani burda öyle ve sigorta karşılıyor.Kızlar birinci trimester taramasını yaptırmayı önerir misiniz? Yani çok gerekli mi? Sigorta karşılıyor mu? Ben yurtdışında yaşıyorum, burada 185 euro, yani karşılanmıyor..
Ayyy bendede öyle yaaa acıyor valla sütyen takmak istemiyorum yaa bukadar acıyada inş emer bebişlerimizKızlar sizinde meme uçlarınız benim gibi yara oldu mu şimdiden benim çok fena oldu dokunsam acıyor krem yağ vs fayda etmiyor
Ben yaptirdim riskli geldi cok korktum omrumden omur gitti sonra baska test yaptirdim nifty testi o devlette yok parayla yurt disinda yaptiriliyor..270 euroydu bundan sonra 10 tane cocugum olsa bir kere o testi yaptirmam onun yerine ALLAH guc verirse hepsinde sadece o nifty testini yaptiririm hic o korkuyu yasamam neden dersen hic bir belirleyiciligi yok sana ihtimal veriyor ve 250de 1 dediginde insanoglu 250de 249 oraninda saglikli demiyorda hadi o 1 ihtimal varsa diyorKızlar birinci trimester taramasını yaptırmayı önerir misiniz? Yani çok gerekli mi? Sigorta karşılıyor mu? Ben yurtdışında yaşıyorum, burada 185 euro, yani karşılanmıyor..
Ay gerçekten mi ? 200 gram bebe çıkıntıya sebep oluyormuymuş. Ama sizin ilk gebelik değildi sanırsam bizden daha erken farkedersiniz. Geçen hafta doktora çok eminim hissetmeye başladım dedim yok o kan hareketi dedi, hevesim kursağımda kaldı, ama bence ben hissediyordum ya...Kızlar ben birkaç gündür dışarıdan hareketlerini görebiliyorum bebeğin Eşime de gösterdim hatta erken gibi geldi ama eminim çıkıntılar görünüyor bariz
Valla bendede tık yok tatlı yiyorum yatıyorum ama hıc hareket yok sadece bazen karnım yamuluyorAy gerçekten mi ? 200 gram bebe çıkıntıya sebep oluyormuymuş. Ama sizin ilk gebelik değildi sanırsam bizden daha erken farkedersiniz. Geçen hafta doktora çok eminim hissetmeye başladım dedim yok o kan hareketi dedi, hevesim kursağımda kaldı, ama bence ben hissediyordum ya...
18 haftada hissedemezsin mi dedi? Ben 16dan beri hissediyorum ilk bebekAy gerçekten mi ? 200 gram bebe çıkıntıya sebep oluyormuymuş. Ama sizin ilk gebelik değildi sanırsam bizden daha erken farkedersiniz. Geçen hafta doktora çok eminim hissetmeye başladım dedim yok o kan hareketi dedi, hevesim kursağımda kaldı, ama bence ben hissediyordum ya...
Ben 16 da gitmiştim en Son hissediyorum demiştim doktorum hissedilmez dedi şimdi 20.haftam doluyor nadiren hissediyorum ikinci bebeğim üstelik :)18 haftada hissedemezsin mi dedi? Ben 16dan beri hissediyorum ilk bebek